plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:kurczę jak mnie męczy dzisiaj spanie chyba pójdę się walnąć na wyrko i przymknąć oko na pół godzinki
Effciu nie krępuj się możesz iść -będziemy na pewno za Tobą tęsknić
Effciu, martwię się, mówisz sama do siebie...Fedra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Serio. Mam nawet dość mocny ślad. Wróciłabym do tego, ale dziura zarosła i musiałabym od nowa przekłuwać. Ostatnio goiło mi się to (bez kitu) 2 lata, więc jeszcze się waham.
No nieślll...
Całe zagadnienie jest mi generalnie obce, bo nie rajcował mnie nigdy piercing, tatuaże, kurde, nawet noszenie biżuterii i depilowanie brwi (jak to rasowego faceta).zbikowa, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effciu, martwię się, mówisz sama do siebie...
aaa i napisałam to co chciałam usłyszeć -od razu mi lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 08:03
mauysia, Blondi22, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Olka dobrze, że tylko ta "o" Ci się tak długo goiła...dwa lata to długo ale wiesz co ja kiedyś miałam podobnie, podobno odpowiada za to jakaś bakteria...na piersi miałam wyprysk maleńki w ciąży, podrapałam i do dziś mam bliznę...kilka lat się nie chciało zagoić...dobrze, że po pierwszym razie nam się dobrze zagoiło hehe
Ola_czeka, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Effcia to ja idę też na 15 minutową drzemkę później poszukam kalosze i sztormiak i pojadę po kasę za te faktury...idę się szykować papa
Cześć czołem kluski z rosołem....oj nie! znowu myślę o żarle....hehe papapapapapapaaapapapapapaBlondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Blondi a gdzie macie kolczyki? zaintrygowałaś mnie...
Mój m kazał sobie jakiś czas temu zrobić brazylijską depilację po czym stwierdził, że teraz to już tylko do przedszkola może pójść hehe
-kompromitujące? Jak nie to szukam dalejw żadnym zbereźnym miejscu
ja mam 3 w jednym uchu a w drugim jeden i jeden w nosie
a moj P z rok temu zrobił sobie w uchujeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A zachęcałam do zwierzeń... No ale widać moje tematy waćpannę męczą.
Ja się chyba do Was nie nadaję moję życie nie jest tak ciekawenawet nie mogę go skompromitować bo :
mój mąż jest mężczyzną- nie myślę o kupnie dla niego kolczyków
nie wpadł nigdy na pomysł depilowania się.
więc o czym mam Wam napisać hmmmm......
jedyne co mi wpadło do głowy to to że pewnej nocy po alkoholowej imprezie mego męża poszliśmy spać i on jak to on zaczął CHRAPAĆ i ja po dłuższej chwili wkurzania się walnęłam go w kostkę i mówię NIE CHRAPPP a on do mnie dobra ,dobra jeszcze po jednym i idziemy spać
Blondi22, zbikowa, mauysia, mala29_, Ola_czeka, Rucia, Fedra, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ja się chyba do Was nie nadaję moję życie nie jest tak ciekawe
nawet nie mogę go skompromitować bo :
jedyne co mi wpadło do głowy to to że pewnej nocy po alkoholowej imprezie mego męża poszliśmy spać i on jak to on zaczął CHRAPAĆ i ja po dłuższej chwili wkurzania się walnęłam go w kostkę i mówię NIE CHRAPPP a on do mnie dobra ,dobra jeszcze po jednym i idziemy spaćmala29_ lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ja się chyba do Was nie nadaję moję życie nie jest tak ciekawe
nawet nie mogę go skompromitować bo :
jedyne co mi wpadło do głowy to to że pewnej nocy po alkoholowej imprezie mego męża poszliśmy spać i on jak to on zaczął CHRAPAĆ i ja po dłuższej chwili wkurzania się walnęłam go w kostkę i mówię NIE CHRAPPP a on do mnie dobra ,dobra jeszcze po jednym i idziemy spać
Hahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahha
Widzisz? Jak chcesz, to potrafisz!mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
ha ha ha no i co , masz ciekawsze życie od mojego, bo mój nie pije alkoholu! nie no pije ale tak rzadko, że to mogę wyryć na ścianie domu
Dobre Effcia! dobre! Musiałaś mieć niezły ubaw...proponuję następnym razem skarpetkę poimprezową mu wcisnąć do ust...sukces gwarantowany...
co do chrapania, to Wam powiem coś w tajemnicy...mój m. twierdzi, że jak mnie mizia tu czy tam przez sen, tzn. jak ja śpię, to podobno zaczynam chrapać dość głośno, i to podobno za każdym razem haha
A że czasem się dość mocno, to on sobie takie eksperymenty urządza...powiem Wam, że kiedyś zajdę w ciążę i nie będę wiedziała kiedy haha dobrze, że będę wiedziała z kim...mala29_, Blondi22, Fedra, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość