X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia moja TY KOCHANA WITAJ! ;-)

TO MOŻE LEPIEJ NIECH SIE ZGŁOSZĄ TE DZIEWCZYNY, U KTÓRYCH ŚWIECI SŁONKO I JEST W MIARĘ CIEPŁO... sorry za big literki...robię się senna, to wszystko przez ten seler...na 100%

Fedra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Hej dziewczynki!
    FEdruś, Wosebko- jestem z Wami i trzymam mocno kciuki :)

Co do Waszej rozmowy odnośnie literatury to zdecydowanie skłaniam się do Fedry (ahhhh ten Mordimer...) i Mauysi (i Wiedźmin....) :) Ja od wielu lat siedzę w fantastyce i rzadko kiedy jakaś inna pozycja jest mnie w stanie zainteresować- jak już to coś popularnonaukowego, bo wszelkiego rodzaju romanse, obyczaje itp usypiają mnie po kilku stronach ;)
    Za to nie cała fantastyka mi wchodzi- np Pilipiuk u mnie odpada, ma jakąś wyjątkowo drażniącą manierę pisania, która mnie osobiście odrzuca. Ostatnio zaczęłam nawet łapać za urban fantasy bo z klasyki już niewiele mi zostało do przeczytania a nowe pozycje nie zawsze mnie zachęcają. W kązdym razie jestem okropnym molem książkowym i jak tygodniowo nie chapnę 2/3 pozycji to jestem chora ;)

A ja nie kumam czaczy jak można czytać o skrzatach i smokach i nigdy nie sięgnę do "Igrzysk śmierci" bo tam chodzą drzewa.

karoam, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech wspomnienia... W liceum z moją paką grałam nawet w takie gry fabularne - każdy wcielał się w jakąśtam postać o określonych parametrach i wiedliśmy swoje przygody siedząc w kręgu na dywanie, a jeden kolega był zawsze "mistrzem gry", czyli narratorem i nadzorcą tego wszystkiego (to była gra "Warhammer"). Ale było wtedy fajnie! [zawsze byłam elfem...]

zbikowa, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju- trzymam kciuki za Twoje starania w zrzuceniu nadwagi :) Od siebie mogę powiedzieć tylko tyle- diety to zwykła propaganda, dietetycy to wymyśleni pseudolekarze, którzy to mają wyciągnąć kasę od ludzi. Ja wiem, że moje podejście jest radykalne i mam nadzieję, że nikogo nie urażę swoją wypowiedzią. Powiem tak- na schudnięcie jest jeden pewny sposób- mniej jeść- banalne ale prawdziwe, zarówno ja, moja mama, kilka kuzynek i przyjaciółek się do tego zastosowało i schudło ;) Nie jest to łatwe ale pomaga, zapewniam :)

gocha04 lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie;)

u mnie troche słonka jest.

Fedra wierze że bedzie dobrze i czekamy na dzisiejszy winik bety .

Ja musialam dzis miete zakupić bo mdli mnie cały czas ;/może to pomoze

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Wiem, że potrafię ale ja zodiakalny byk, słomiany zapał mam..."-jakbym czytała o sobie :D

"Effcia moja TY KOCHANA WITAJ! "-mów mi tak codziennie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 07:39

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Myślisz, że jak Ci tempka skoczyła, to Ci wszystko wolno? <wstydzi się >

Ola_czeka, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wolę Danielle Steel, wątki są osadzone w miejscach typu szpitale itp. Taka jestem o! Prosta naiwna muzi.

mauysia, Ola_czeka, Rucia, Fedra, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Jeju- trzymam kciuki za Twoje starania w zrzuceniu nadwagi :) Od siebie mogę powiedzieć tylko tyle- diety to zwykła propaganda, dietetycy to wymyśleni pseudolekarze, którzy to mają wyciągnąć kasę od ludzi. Ja wiem, że moje podejście jest radykalne i mam nadzieję, że nikogo nie urażę swoją wypowiedzią. Powiem tak- na schudnięcie jest jeden pewny sposób- mniej jeść- banalne ale prawdziwe, zarówno ja, moja mama, kilka kuzynek i przyjaciółek się do tego zastosowało i schudło ;) Nie jest to łatwe ale pomaga, zapewniam :)

Ale jak się po prostu "mniej je" to można nieświadomie np. wyeliminować z diety jakieś ważne składniki, doprowadzić się do anemii czy cuśtam, czyli ja bym jednak poszła do specjalisty, jako że sama jestem zielona w temacie jakie składniki muszą być w diecie.
    No chyba że sama bym przekopała najpierw internet pod tym katem. Ale szeroka wiedza wydaje mi się tu niezbędna.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia, nie wstaniesz od kompa dopóki nie powiesz nam czegoś kompromitującego na temat męża. Podam przykład, Mauysia przyznała, że jej mąż nosi kolczyki (a przynajmniej od 20 godzin nie zaprzeczyła)

Effcia28, zbikowa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ja to wolę Danielle Steel, wątki są osadzone w miejscach typu szpitale itp. Taka jestem o! Prosta naiwna muzi.

Chichram się.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju-Muzi trzymam kciuki za twój cel ;*

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Effcia, nie wstaniesz od kompa dopóki nie powiesz nam czegoś kompromitującego na temat męża. Podam przykład, Mauysia przyznała, że jej mąż nosi kolczyki (a przynajmniej od 20 godzin nie zaprzeczyła)

Bo jest złota zasada, że przynajmniej jedna osoba w małżeństwie musi mieć kolczyki, inaczej związek się rozsypie.
    A ja nie mam, więc...

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wracając do ksiązek, to ja bym poleciła "Dumę i uprzedzenie". Darcy <3

mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zawsze nadmiar hemoglobiny, zawsze...wychodzi ponad górną granicę albo jest w górnej granicy, anemia mi nie straszna...w ciąży miałam z 13 12,9 także spoko oko...

Olka zapewne kolczyki nosi ale nie powiedziała gdzie ;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Bo jest złota zasada, że przynajmniej jedna osoba w małżeństwie musi mieć kolczyki, inaczej związek się rozsypie.
    A ja nie mam, więc...

Zdajesz sobie sprawę z tego, że teraz Twojego M. wizualizuję jako harleyowca?

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z czego hi Olka?

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ja mam zawsze nadmiar hemoglobiny, zawsze...wychodzi ponad górną granicę albo jest w górnej granicy, anemia mi nie straszna...w ciąży miałam z 13 12,9 także spoko oko...

Olka zapewne kolczyki nosi ale nie powiedziała gdzie ;-)

Strasznie żałuję, że kilka miesięcy przed ślubem postanowiłam dorosnąć i wyjąć kolczyk z nosa. Myślę, że oddawał moją osobowość.

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Zdajesz sobie sprawę z tego, że teraz Twojego M. wizualizuję jako harleyowca?

Sądzę, że da się zorganizować za 9 dni konfrontację, będziesz miała okazję przekonać się na własne oczy.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    z czego hi Olka?

Z biura.

mauysia lubi tę wiadomość

‹‹ 3138 3139 3140 3141 3142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ