X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • karoam Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu- w Tolkienie też chodzą drzewa i zobacz jak wielu ludzi się tym zachwyca ;) A skrzaty i smoki to dopiero jest klimat...ale teraz już o takie fantasy nie jest łatwo, zmienił się styl. Ja w fantasy najbardziej lubię te intrygi dworskie, kombinacje w przejęciu władzy itp- a wszystko to okraszona innym światem, tak dalekim od tej szarej niekiedy rzeczywistości :)

mauysia- oj, ja też lubiłam być elfem :D
    a co do diety- jeść mniej w sensie- nie ograniczać konkretnych składników tylko porcje :) Na przykład- zamiast kopy pyrów- załadować pół kopy ;) U mnie działało za każdym razem jak waga poszła w górę- najwięcej zrzuciłam 12 kg w 1,5 mc :)

mauysia, Fedra, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Strasznie żałuję, że kilka miesięcy przed ślubem postanowiłam dorosnąć i wyjąć kolczyk z nosa. Myślę, że oddawał moją osobowość.

Serio serio miałaś kolczyk w nosie?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia przyznała, że jej mąż nosi kolczyki (a przynajmniej od 20 godzin nie zaprzeczyła)

z tego co ja przeczytałam i pamiętam to tam była mowa o kupnie kolczyków a nie o ich noszeniu przez męża/żonę Mayusi

Co do kompromitacji mego męża to niestety Was rozczaruję bo takowej nie będzie :(przynajmniej nic mi nie przychodzi do głowy w obecnej chwili :P

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi dzięki- już mi nie potowarzyszysz ;-)
    Teraz jestem sama na polu walki...i dobrze mi z tym...tylko jak zwieję w krzaki ,to od razu zrobi się pusto...muszę trwać...a czekoladka i cuksy leżą i kuszą...

NORMALNIE JĘCZĄ-ZJEDŹ MNIE, ZJEDŹ MNIE!

Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    z czego hi Olka?

A tak serio z "naiwnej Muzi". Pięknie to powiedziałaś :*

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Sądzę, że da się zorganizować za 9 dni konfrontację, będziesz miała okazję przekonać się na własne oczy.

To może uda się zrobić podwójną randkę. Ale to po filmie, nie trzeba, żeby słuchali naszych komentarzy o Ryanie,

Fedra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę jak mnie męczy dzisiaj spanie chyba pójdę się walnąć na wyrko i przymknąć oko na pół godzinki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 07:54

Fedra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Bo jest złota zasada, że przynajmniej jedna osoba w małżeństwie musi mieć kolczyki, inaczej związek się rozsypie.
    A ja nie mam, więc...
    hehe a u mnie mam ja i to nie tylko jeden ale mój mąz tez ma ;P

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NORMALNIE JĘCZĄ-ZJEDŹ MNIE, ZJEDŹ MNIE! ryknęłam śmiechem----jak przeczytałam co napisałam drugi raz- "zjedz mnie" miało być a ha ah a ha ahaahaha ahahaha a hh ahah ah h a

Więc zjechałam cukierki czekoladę, za to kuszenie...kurde to mój m. ma tak na mnie działać...właśnie go przechrzciłam na cukiereczka...raz dziennie mogę pojeździć po cukierku hehe

a fe jaka ja jestem zboczona! idę <zmieszana> <wstyd> < robi rachunek sumienia przed spowiedzią>

Effcia28, Blondi22, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Serio serio miałaś kolczyk w nosie?

Serio. Mam nawet dość mocny ślad. Wróciłabym do tego, ale dziura zarosła i musiałabym od nowa przekłuwać. Ostatnio goiło mi się to (bez kitu) 2 lata, więc jeszcze się waham.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez odbioru!

jeju, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    z tego co ja przeczytałam i pamiętam to tam była mowa o kupnie kolczyków a nie o ich noszeniu przez męża/żonę Mayusi

No właśnie Effciu, mój rzeczniku!

jeju lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Blondi dzięki- już mi nie potowarzyszysz ;-)
    Teraz jestem sama na polu walki...i dobrze mi z tym...tylko jak zwieję w krzaki ,to od razu zrobi się pusto...muszę trwać...a czekoladka i cuksy leżą i kuszą...

NORMALNIE JĘCZĄ-ZJEDŹ MNIE, ZJEDŹ MNIE!
    hehe od słodyczy to i teraz trzymam sie z daleka chociarz narazie nie ciagnie mnie do nich i nie wolaja mnie ;D

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi a gdzie macie kolczyki? zaintrygowałaś mnie...

Mój m kazał sobie jakiś czas temu zrobić brazylijską depilację po czym stwierdził, że teraz to już tylko do przedszkola może pójść hehe
    -kompromitujące? Jak nie to szukam dalej ;-)

Ola_czeka, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ja też uwielbiam Danielle Steel. A koleżanka już rodziła. Ofkors jak była w wersji grubszej.

Mauyś też miałam kolczyk w nosie. To było lat temu 13. Co najlepsze sama sobie ten mój kulfon przebiłam. Zajęło mi to cały dzień, ale dałam radę. jednak jak ma się 14 lat, to człowiek ma na więcej odawgi :P Raz wyjęłam i już więcej go nie włożyłam.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To idę myć podłogi.

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Bez odbioru!
    Shaggunia nam się zbuntowała...kochana...cmok cmok...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    To może uda się zrobić podwójną randkę. Ale to po filmie, nie trzeba, żeby słuchali naszych komentarzy o Ryanie,

No, wiadomix.

Wczoraj próbowałam oglądać "Magic Mike" (było na Canal Plus HD) przy moim M krzątającym się po mieszkaniu, ale było tak dziwnie!!! :P
    Wyłączyłam i zostawiłam sobie na kolejny słomiany wieczór ;)

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę jak mnie męczy dzisiaj spanie chyba pójdę się walnąć na wyrko i przymknąć oko na pół godzinki :)

Effciu nie krępuj się możesz iść -będziemy na pewno za Tobą tęsknić

zbikowa, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie laseczka ale wiesz ja nie chcę aż tak być drobna...jednak motywacja większa po tych zdjęciach...czymże jest rok w porównaniu z resztą życia nieco zgrabniejszego?
    Tylko weź mi to wytłumacz jak już będę miała kryzys...bo teraz to wiem a później o tym na 100% zapomnę...

‹‹ 3139 3140 3141 3142 3143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ