plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Olu- w Tolkienie też chodzą drzewa i zobacz jak wielu ludzi się tym zachwyca
A skrzaty i smoki to dopiero jest klimat...ale teraz już o takie fantasy nie jest łatwo, zmienił się styl. Ja w fantasy najbardziej lubię te intrygi dworskie, kombinacje w przejęciu władzy itp- a wszystko to okraszona innym światem, tak dalekim od tej szarej niekiedy rzeczywistości
mauysia- oj, ja też lubiłam być elfem
a co do diety- jeść mniej w sensie- nie ograniczać konkretnych składników tylko porcjeNa przykład- zamiast kopy pyrów- załadować pół kopy
U mnie działało za każdym razem jak waga poszła w górę- najwięcej zrzuciłam 12 kg w 1,5 mc
mauysia, Fedra, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Mauysia przyznała, że jej mąż nosi kolczyki (a przynajmniej od 20 godzin nie zaprzeczyła)
z tego co ja przeczytałam i pamiętam to tam była mowa o kupnie kolczyków a nie o ich noszeniu przez męża/żonę Mayusi
Co do kompromitacji mego męża to niestety Was rozczaruję bo takowej nie będzie :(przynajmniej nic mi nie przychodzi do głowy w obecnej chwiliFedra lubi tę wiadomość
-
Blondi dzięki- już mi nie potowarzyszysz
Teraz jestem sama na polu walki...i dobrze mi z tym...tylko jak zwieję w krzaki ,to od razu zrobi się pusto...muszę trwać...a czekoladka i cuksy leżą i kuszą...
NORMALNIE JĘCZĄ-ZJEDŹ MNIE, ZJEDŹ MNIE!Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Sądzę, że da się zorganizować za 9 dni konfrontację, będziesz miała okazję przekonać się na własne oczy.
To może uda się zrobić podwójną randkę. Ale to po filmie, nie trzeba, żeby słuchali naszych komentarzy o Ryanie,Fedra lubi tę wiadomość
-
NORMALNIE JĘCZĄ-ZJEDŹ MNIE, ZJEDŹ MNIE! ryknęłam śmiechem----jak przeczytałam co napisałam drugi raz- "zjedz mnie" miało być a ha ah a ha ahaahaha ahahaha a hh ahah ah h a
Więc zjechałam cukierki czekoladę, za to kuszenie...kurde to mój m. ma tak na mnie działać...właśnie go przechrzciłam na cukiereczka...raz dziennie mogę pojeździć po cukierku hehe
a fe jaka ja jestem zboczona! idę <zmieszana> <wstyd> < robi rachunek sumienia przed spowiedzią>
Effcia28, Blondi22, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Blondi dzięki- już mi nie potowarzyszysz
Teraz jestem sama na polu walki...i dobrze mi z tym...tylko jak zwieję w krzaki ,to od razu zrobi się pusto...muszę trwać...a czekoladka i cuksy leżą i kuszą...
NORMALNIE JĘCZĄ-ZJEDŹ MNIE, ZJEDŹ MNIE!jeju lubi tę wiadomość
-
Blondi a gdzie macie kolczyki? zaintrygowałaś mnie...
Mój m kazał sobie jakiś czas temu zrobić brazylijską depilację po czym stwierdził, że teraz to już tylko do przedszkola może pójść hehe
-kompromitujące? Jak nie to szukam dalejOla_czeka, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi ja też uwielbiam Danielle Steel. A koleżanka już rodziła. Ofkors jak była w wersji grubszej.
Mauyś też miałam kolczyk w nosie. To było lat temu 13. Co najlepsze sama sobie ten mój kulfon przebiłam. Zajęło mi to cały dzień, ale dałam radę. jednak jak ma się 14 lat, to człowiek ma na więcej odawgiRaz wyjęłam i już więcej go nie włożyłam.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:To może uda się zrobić podwójną randkę. Ale to po filmie, nie trzeba, żeby słuchali naszych komentarzy o Ryanie,
No, wiadomix.
Wczoraj próbowałam oglądać "Magic Mike" (było na Canal Plus HD) przy moim M krzątającym się po mieszkaniu, ale było tak dziwnie!!!
Wyłączyłam i zostawiłam sobie na kolejny słomiany wieczórRucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
No to faktycznie laseczka ale wiesz ja nie chcę aż tak być drobna...jednak motywacja większa po tych zdjęciach...czymże jest rok w porównaniu z resztą życia nieco zgrabniejszego?
Tylko weź mi to wytłumacz jak już będę miała kryzys...bo teraz to wiem a później o tym na 100% zapomnę...