plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:No tak mam się oszczędzać..mogę wstawać tylko do wc..i w sumie mogę robić rzeczy tylko koło siebie....ale mały spacerek raz czasem wchodzi w grre
i gin mój powiedział że jak przez kolejny tydzień nic się nie wydarzy
to zagrożenie powinno minąć
to nic nie pozostało jak się oszczędzać i odpoczywać, a teraz ma być ładna pogoda to będziesz miała przyjemnie.Selena, Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
No i chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie
to dla mnie bardzo ważne :)cieszę sie ze Was mam i ze zawsze mogę na Was liczyć
gocha04, mauysia, mala29_, Ola_czeka, plemniczka, Fedra, Shagga_80, Rucia, zbikowa, Blondi22, Sandraa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:No i chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie
to dla mnie bardzo ważne :)cieszę sie ze Was mam i ze zawsze mogę na Was liczyć
a my chcemy Twoją/Waszą fasolkę oglądać po porodzie.mauysia, Selena, Fedra, Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
karoam wrote:Olu- no to całkowicie rozumiem Twoją koleżankę...ściany też często się u mnie przesuwają...a już brama wejściowa do budynku to przegięcie- zaczynam podejrzewać, że dorman co noc coś przy niej majstruje żeby się zwężała
Idę na domowe spa- peeling kawowy własnej roboty i maseczka z siemienia lnianego- ale będę pikna potem
W te ściany jestem w stanie uwierzyć, mi się tak przydarzyło, że murowany śmietnik w nocy przestawili i wjechałam w niego autem, mąż nie jest taki ufny i do dziś twierdzi, że nie zdążyliby przez noc.Shagga_80, zbikowa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgłaszam, że mój Geju jest przygotowany na swoje pierwsze wyjazdowe wakacje
Szelki i smycz kupione, gustowny koszyk wiklinowy do przewożenia z pomarańczową podusią również ( różowej nie było ). Także dziewoje 7 lipca ogłaszam wyjazd !
Ola_czeka, Fedra, zbikowa, Blondi22, Selena, jeju lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ogłaszam, że mój Geju jest przygotowany na swoje pierwsze wyjazdowe wakacje
Szelki i smycz kupione, gustowny koszyk wiklinowy do przewożenia z pomarańczową podusią również ( różowej nie było ). Także dziewoje 7 lipca ogłaszam wyjazd !
Kupiłaś mu "Vogue" do poczytania?Shagga_80, zbikowa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A "Pięćdziesiąt odcieni sierści"?
Kochanie zabiłam nasze koty - mam, czytałam, są momenty. W sensie są fajne momenty jak masłowska wyśmiewa manierę przerabiania angielskich sformułowań na język polski. Coś w stylu "bo na końcu dnia chodzi o to, że..." - tam akurat tego chyba nie ma, ale pamiętam, że lałam i miałam ochotę klikać "lubię to".Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWy to jesteście wariatki
Ja dziś miałam pracowity dzień...najpierw sprzątanie w kuchni i gotowanie zupy na P (wieeeeeeeeeelki gar, będzie na 3 dni) i znów było masę zmywania , potem zaczęłam odkurzać całe mieszkanie (korzystając,że wczoraj zakupiliśmy nowe worki do odkurzacza
) i przy okazji mega sprzątanie Kuby pokoju...potem zjedliśmy zupkę i poszliśmy na "małe" zakupy. Teraz wróciliśmy i relaksujemy się - Młody przed TV a ja z Wami
Ola_czeka, Rucia, zbikowa, Fedra, Blondi22, Sandraa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny