plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Ruciu czuję się nawet dobrze
trochę zmęczona jestem ale to pewnie dlatego że dziś w nocy spać nie mogłam 
Ale widzę, że humor dopisuje, czyli szpitalne zmartwienia odeszły w siną dal
Wosebik, w ramach koncertu życzeń przekazuję Ci specjalnie pozdrowienia od Libry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 11:41
Selena, Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tak mam się oszczędzać..mogę wstawać tylko do wc..i w sumie mogę robić rzeczy tylko koło siebie....ale mały spacerek raz czasem wchodzi w grremauysia wrote:No ale dobrze się już czujesz? Musić teraz leżeć, tak? Wszelkie plamienia ustąpiły?
i gin mój powiedział że jak przez kolejny tydzień nic się nie wydarzy
to zagrożenie powinno minąć
mauysia, zosia-ktosia, Rucia, gocha04, Fedra, Shagga_80, zbikowa, Blondi22, Sandraa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:No tak mam się oszczędzać..mogę wstawać tylko do wc..i w sumie mogę robić rzeczy tylko koło siebie....ale mały spacerek raz czasem wchodzi w grre
i gin mój powiedział że jak przez kolejny tydzień nic się nie wydarzy
to zagrożenie powinno minąć 
No to masz pretekst żeby nadrobić wszystkie zaległe seriale i filmy
No EWENTUALNIE książki...
PS) A może zaczęłabyś czytać Greya..?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 11:48
Fedra, Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość

-
No się zastanowię..chociaż wczoraj dziewczyna obok mnie czytała..i stwierdziła że szałau nie mamauysia wrote:No to masz pretekst żeby nadrobić wszystkie zaległe seriale i filmy
No EWENTUALNIE książki...
PS) A może zaczęłabyś czytać Greya..?
że niby wszyscy się tak tym zachwycają..a to książka jak kazdainna..
tylko tyle ze bardzo łatwo i szybko ją sie czyta
jeju lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:No się zastanowię..chociaż wczoraj dziewczyna obok mnie czytała..i stwierdziła że szałau nie ma
że niby wszyscy się tak tym zachwycają..a to książka jak kazdainna..
tylko tyle ze bardzo łatwo i szybko ją sie czyta 
Tak sobie żartuję, bo w czasie Twojej nieobecności toczyły się tu na temat tej książki zażarte dyskusje. O! odpoczywając w łóżku możesz nadrobić forumowe zaległości
Selena, Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość

-
Kochana z forum to ja praktycznie na bieżaco jestemmauysia wrote:Tak sobie żartuję, bo w czasie Twojej nieobecności toczyły się tu na temat tej książki zażarte dyskusje. O! odpoczywając w łóżku możesz nadrobić forumowe zaległości

wykupiłam sobie net w komórce
ale mam tak głupi telefon..ze najpierw mi wogóle na forum nie chciał wejść..a potem jak mi weszło to zam nic wysłać nie mogłam zadnego posta :(wię tylko Was czytałam
mauysia, mala29_, Fedra, Shagga_80, zbikowa, Blondi22, Sandraa, jeju lubią tę wiadomość