plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie tak ale z drugiej strony oni robią takie domy małe ale za to wysokie żeby na mniejszej powierzchni można było wybudować więcej domów. Bo jak by budowali rozległe domy to Anglia była by jako jedne wielkie miasto
Ola_czeka lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mauysia wrote:Cześć Muzi,
Widzę, że cel zrealizowany w 21%
Gunia - ciążogenne krzesło rządzi
Dziś mam dobry humor, moze to za sprawą tej odkrytej przeze mnie niedawno piosenki:
http://www.youtube.com/watch?v=icVivuXz-4k
Włączajcie głośniczki i jazda!
wróciłam dziewczyny...jakoś te procenty ładniej wyglądają no nie?Blondi22, Blondi22, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Dzień dobry dziewczynki
Mayuś cała nowa płyta Daft Punk jest rewelacyjna a kawałaki z Pharrellem Williamsem wymiatają
Czemu moja córka jak ma wolne to musi się zrywać o 7 rano i przy okazji mi karzewstawać ;(
Muzi piękny wynikoby tak dalej
Heloł reszcie i jadę po świeże buły do sklepu.
Rucia lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
Fedra lubi tę wiadomość
-
To się porobiło.. Maleństwo lubię post z upadkiem i ratowaniem komputera, bo wyobraziłam sobie jak wszystkie razem z tego komputera wypadamy z ovu-forum wprost na Twoje schody i nabijamy sobie mnóstwo sińców i guzów...fajnie byśmy wyglądały ale Ty dzielna wojowniczka mała pośpieszyłaś na ratunek i poświeciłaś za nas zdrowie i życie...Dziękuję....
...idę dopalić to zioło i do ogródka...Shagga_80, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby...ja wczoraj siedziałam do prawie 1 i robiłam projekt i jednocześnie oglądałam CSI
Karoam, jaki śliczny brzusio...a i powiem Ci szczerze,że normalnie zazdrościłabym Ci pogody, ale w ciąży to ostatnie co chciałabym musieć znosić to upały
Ola_czeka wrote:A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
Mężu Woesbki, bardzo się cieszymy,że wieści są dobre no i że Żonka wraca do domku
Ola_czeka wrote:Nauczyła się cytować i cyni...
mala29_ wrote:W niedziele spadłam że schodów z komputerem i chyba uderzyłam się mocno komputerem w klatkę piersiową próbując go ratować.
A teraz uciekam...na śniadanko...znów późno wstaliśmymauysia, Fedra, karoam lubią tę wiadomość
-
Blondi szalejesz...trzy lajki! wow! Może dziś dojadę do tysiąca...hmm...a teraz spadam w chwasty....acha chce któraś sadzonkę klonu....bo za radą znajomej nie zmiotłam badziewia z ogrodu i mam plantacje klonów w całym, dokładnie całym ogródku warzywnym...znajoma mówiła, że te klony to zeszłoroczne spadły...super....oddam za darmo...
Fedra lubi tę wiadomość
-
witam,
Karoam piękny brzuszek.
Mała uważaj na siebie i na te schody, bo to ZŁO. Fajnie, że jednak nas nie opuszczasz.
Muzi kibicujemy, kibicujemy.
Ola pewnie, że informować o sprawach zdrowotnych.
Mężu Wosebki świetne wiadomości, bardzo się cieszę.
nie pamiętam czy coś miałam jeszcze napisać do Was. U mnie pogoda miodzio i skończyłam II tom Greya, jak dla mnie bajka dosłownie i w przenośni. Teraz to tylko do szczęścia potrzebuję urlopu, leżaka i spokoju.
ps. ale zapracowane wszystkie.. idę w takim razie i ja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 09:23
Fedra, karoam, Ola_czeka, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6