plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Cześć Muzi,
Widzę, że cel zrealizowany w 21%
Gunia - ciążogenne krzesło rządzi
Dziś mam dobry humor, moze to za sprawą tej odkrytej przeze mnie niedawno piosenki:
http://www.youtube.com/watch?v=icVivuXz-4k
Włączajcie głośniczki i jazda!
wróciłam dziewczyny...jakoś te procenty ładniej wyglądają no nie?
Blondi22, Blondi22, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Pewnie już po śniadanku a chciałam rzec: smacznego no to teraz już tylko życzę udanego trawienia haha buziak dla Kinguli;-)Rucia wrote:Dzień dobry dziewczynki
Mayuś cała nowa płyta Daft Punk jest rewelacyjna a kawałaki z Pharrellem Williamsem wymiatają 
Czemu moja córka jak ma wolne to musi się zrywać o 7 rano i przy okazji mi karzewstawać ;(
Muzi piękny wynik
oby tak dalej 
Heloł reszcie i jadę po świeże buły do sklepu.
Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chcę wiedzieć dokładnie wszystko ze szczegółami w przerwach od śmiechuOla_czeka wrote:A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To się porobiło.. Maleństwo lubię post z upadkiem i ratowaniem komputera, bo wyobraziłam sobie jak wszystkie razem z tego komputera wypadamy z ovu-forum wprost na Twoje schody i nabijamy sobie mnóstwo sińców i guzów...fajnie byśmy wyglądały ale Ty dzielna wojowniczka mała pośpieszyłaś na ratunek i poświeciłaś za nas zdrowie i życie...Dziękuję....
...idę dopalić to zioło i do ogródka...
Shagga_80, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby...ja wczoraj siedziałam do prawie 1 i robiłam projekt i jednocześnie oglądałam CSI

Karoam, jaki śliczny brzusio...a i powiem Ci szczerze,że normalnie zazdrościłabym Ci pogody, ale w ciąży to ostatnie co chciałabym musieć znosić to upały
Informuj o wszystkim OF KORS!!!Ola_czeka wrote:A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
Mężu Woesbki, bardzo się cieszymy,że wieści są dobre no i że Żonka wraca do domku
A ja akurat dziś uznałam,że nie będę się popisywaćOla_czeka wrote:Nauczyła się cytować i cyni...
Malutka, kochanie następnym razem olej kompa, bo jeszcze Ty się potłuczesz!mala29_ wrote:W niedziele spadłam że schodów z komputerem i chyba uderzyłam się mocno komputerem w klatkę piersiową próbując go ratować.
A teraz uciekam...na śniadanko...znów późno wstaliśmy
mauysia, Fedra, karoam lubią tę wiadomość
-
Blondi szalejesz...trzy lajki! wow! Może dziś dojadę do tysiąca...hmm...a teraz spadam w chwasty....acha chce któraś sadzonkę klonu....bo za radą znajomej nie zmiotłam badziewia z ogrodu i mam plantacje klonów w całym, dokładnie całym ogródku warzywnym...znajoma mówiła, że te klony to zeszłoroczne spadły...super....oddam za darmo...
Fedra lubi tę wiadomość
-
witam,
Karoam piękny brzuszek.
Mała uważaj na siebie i na te schody, bo to ZŁO. Fajnie, że jednak nas nie opuszczasz.
Muzi kibicujemy, kibicujemy.
Ola pewnie, że informować o sprawach zdrowotnych.
Mężu Wosebki świetne wiadomości, bardzo się cieszę.
nie pamiętam czy coś miałam jeszcze napisać do Was. U mnie pogoda miodzio i skończyłam II tom Greya, jak dla mnie bajka dosłownie i w przenośni. Teraz to tylko do szczęścia potrzebuję urlopu, leżaka i spokoju.
ps. ale zapracowane wszystkie.. idę w takim razie i ja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 09:23
Fedra, karoam, Ola_czeka, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6