plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny .
Ja tylko na chwilę bo popołudniu napisze do Was Wosebka-Selena , a ja chciałem Wam tylko powiedzieć że dziś wychodzi ze szpitala i wraca do domku . Miała USG robione i widziała oraz słyszała serduszko naszego maleństwa . No ale więcej to ona sama Wam napisze popołudniuOla_czeka, Rucia, AGA 30, mauysia, mala29_, zbikowa, Blondi22, karoam, jeju, plemniczka, Shagga_80, gocha04, Sandraa, kopciuszek126, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:wiecie co sie dzieje z Kfiatusem, Aisą Iloną ? od paru dni sie nie odzywają. No i co z Muską. w wykresie ma zaznaczone ze cykl skończony, czyżby sie pojawiła?
Kfjatus pewnie wraca do siebie po tym, jak jej organizm wystrychnął ją na dudka
Aisę widziałam wczoraj, ale chyba tylko w formie powiadomień o polubieniach...
Ilonka - może dochodzi do siebie po "oblewaniu" egzaminu?
Ola_czeka wrote:A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
Informen Sie, bitte!
AGA 30 wrote:Dzien dobry dziewczynki jak tam dzionek mija bo ja kawę piję a potem na basenik spadam i po wyniki PRL!
No to życzę pomyślnego wyniku!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:Cześć dziewczyny .
Ja tylko na chwilę bo popołudniu napisze do Was Wosebka-Selena , a ja chciałem Wam tylko powiedzieć że dziś wychodzi ze szpitala i wraca do domku . Miała USG robione i widziała oraz słyszała serduszko naszego maleństwa . No ale więcej to ona sama Wam napisze popołudniu
To super wieści więc czekam z niecierpliwością na jej relacje. Dziękujemy że nas informowałeś co i jak . I życzę wam jak najlepiej niech teraz dzieciątko zdrowo rośniezbikowa, jeju, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mauysia wrote:Muszę powiedzieć, że miałam stresa, czy mi nie wyjdą jakieś krzaki i nie spalę się ze wstydu! Ale nie, udało się...
A liczyłam na coś w stylu: "W tamtej chwili nie myślałam o niebezpieczeństwie, każdy człowiek zrobiłby to samo na moim miejscu"zbikowa, mauysia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:Cześć dziewczyny .
Ja tylko na chwilę bo popołudniu napisze do Was Wosebka-Selena , a ja chciałem Wam tylko powiedzieć że dziś wychodzi ze szpitala i wraca do domku . Miała USG robione i widziała oraz słyszała serduszko naszego maleństwa . No ale więcej to ona sama Wam napisze popołudniuSelena lubi tę wiadomość