plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla od jakiegoś tygodnia Kinga mówiła tak jakby miała kluchę w buzi. Doyć niewyraźnie, zaczęła głośno oddychać ( a w zasadzie oddychać przez buzię ). Myślałam, że 3 migdał z powrotem się powiększył, i w zasadzie poszłam do pediatry wycyganić receptę na steryd który niedawno przyjmowała na obkurczenie migdałka. No.. i wyszła angina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 07:19
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:hej Karoam,
ja też mam czasem takie ukłucia (rzadko), np. kiedy za bardzo się skręcę w pasie albo coś, więc unikam takich ruchów. Nie wiem, czy to to samo, co Ty masz.karoam lubi tę wiadomość
-
A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
zbikowa, Rucia, karoam, jeju, Shagga_80, Fedra, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
Milcz i się nie odzywaj -
Ola_czeka wrote:A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
Informować informować!, ja już dostałam o pe er wczoraj że nie pamiętam -
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Informować informować!, ja już dostałam o pe er wczoraj że nie pamiętam
Jak wiadomo, tu aż strach o czymś nie pamiętać... Normalnie codziennie rano wchodzę na forum z duszą na ramieniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 07:40
Rucia, Fedra lubią tę wiadomość