plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla od jakiegoś tygodnia Kinga mówiła tak jakby miała kluchę w buzi. Doyć niewyraźnie, zaczęła głośno oddychać ( a w zasadzie oddychać przez buzię ). Myślałam, że 3 migdał z powrotem się powiększył, i w zasadzie poszłam do pediatry wycyganić receptę na steryd który niedawno przyjmowała na obkurczenie migdałka. No.. i wyszła angina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 07:19
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to ja czasami też tak mam wiec tez delikatnie sie odkecam albo podnosze z lożkamauysia wrote:hej Karoam,
ja też mam czasem takie ukłucia (rzadko), np. kiedy za bardzo się skręcę w pasie albo coś, więc unikam takich ruchów. Nie wiem, czy to to samo, co Ty masz.
karoam lubi tę wiadomość
-
A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
zbikowa, nick nieaktualny, karoam, jeju, nick nieaktualny, Fedra, Selena, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
Milcz i się nie odzywaj
-
Ola_czeka wrote:A wiecie, ja już tu wspominam od miesiąca, że lecę do Poznania na ostatni monitoring przed HSG i kilka innych badań i tak się zastanawiam, czy Was informować na bieżąco czy raczej poprzestać na tym, że jestem tu od zabawiania?
Informować informować!, ja już dostałam o pe er wczoraj że nie pamiętam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Informować informować!, ja już dostałam o pe er wczoraj że nie pamiętam
Jak wiadomo, tu aż strach o czymś nie pamiętać... Normalnie codziennie rano wchodzę na forum z duszą na ramieniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 07:40
nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

mój bębzol