plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Muzi,
Widzę, że cel zrealizowany w 21%
Gunia - ciążogenne krzesło rządzi
Dziś mam dobry humor, moze to za sprawą tej odkrytej przeze mnie niedawno piosenki:
http://www.youtube.com/watch?v=icVivuXz-4k
Włączajcie głośniczki i jazda!jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:No to ja też się witam.
Małysz, między nami git? Nie wiedziałam, że jesteś, jak mówiłam, że Cię nie ma. Dziewczyny mi kazały. Ja bym w życiu.
No całe szczęście że się wytłumaczyłaś, bo już prawie wystawiałam "Siłę nawyku" na Allegro...Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
Mayuś cała nowa płyta Daft Punk jest rewelacyjna a kawałaki z Pharrellem Williamsem wymiatają
Czemu moja córka jak ma wolne to musi się zrywać o 7 rano i przy okazji mi karzewstawać ;(
Muzi piękny wynikoby tak dalej
Heloł reszcie i jadę po świeże buły do sklepu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 07:08
mauysia, jeju, Shagga_80, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia- to jak już kupujesz rogala dla Oli to weź ze 2 dla mnie też
Dzień dobry dziewczynki
Jak tam pogoda u Was? Ja mam takiego lenia...najchętniej zostawiłabm robotę bo jak pomyślę o lotnisku i tym skwarze i turyści...bleeeNo ale trza zacisnąć zęby i jeszcze trochę wytrzymać
A, no i coś mnie od dwóch dni pobolewa podbrzusze- takie chwilowe ostre ukłucia, to normalne???
mauysia, Ola_czeka, Rucia, zbikowa, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia- no u mnie się te bóle pojawiają po południu i bez konkretnej przyczyny
A teraz uwaga- będzie goliznamój bębzol
Rucia, Ola_czeka, mala29_, Sandraa, zbikowa, mauysia, Blondi22, jeju, Shagga_80, gocha04, kopciuszek126, Fedra, aga83, Effcia28, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaroam ja tak mam, ale zauważyłam, że dzieje się tak przy gwałtowniejszym ruchu.
Bebzol pięknyWiększy od mojego
Mam kajzerki jak chcecie, i serek żółty i pomidorka i szyneczkę ... chcecie kanapkę?
Mayuś - prócz tego że Pani doktor stwierdziła anginę jej nic w zasadzie nie dolega, nie ma gorączki, kataru, kaszlu, gardło jej nie boli
Dlatego jestem lekko zdziwiona, że to angina. Myślałam, że to migdał.zbikowa, karoam, jeju, Fedra lubią tę wiadomość