plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł Dziołchy! Chciałam tylko napisać, że u mojej Koleżanki OK, dzidziuś żyje, ona czuje się świetnie i dziś wróciła do pracy... To tak chyba raczej do Fedrusi piszę (zważywszy na Jej ostatnie wiadomości) - bo, jak pewnie pamiętacie, tydzień temu w środę był niby 6.tc. a nawet tętna na usg nie było, a niespełna 4 dni później było tętno, był zarodek i w ogóle fajno... Oczywiście są jakieś tam leki, ale i tak bez szału (u nas ma Podlasiu chyba lekarze oszczędni z lekami, zresztą i z badaniami bo drugiej Bety jej nie robili jak była w szpitalu...) Lekarka stwierdziła, że to chyba młodsza ciąża niż wcześniej wyliczyła, albo wolniej zarodek się rozwija co też nie jest nieprawidłowe...
a dziś była też u endokrynologa i kazał kontynuować branie leków na tarczycę... (nie pamiętam, czy nad- czy niedoczynność)
Fedruś, będzie OK!!!
U Selenki też będzie wszystko dobrze, jestem pewna!
Miłego wieczorku wszystkim! Pozdrawiam
Mała! Fajnie, że piszesz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 19:14
Ola_czeka, zbikowa, Fedra, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia wrote:Heloł Dziołchy! Chciałam tylko napisać, że u mojej Koleżanki OK, dzidziuś żyje, ona czuje się świetnie i dziś wróciła do pracy... To tak chyba raczej do Fedrusi piszę (zważywszy na Jej ostatnie wiadomości) - bo, jak pewnie pamiętacie, tydzień temu w środę był niby 6.tc. a nawet tętna na usg nie było, a niespełna 4 dni później było tętno, był zarodek i w ogóle fajno... Oczywiście są jakieś tam leki, ale i tak bez szału (u nas ma Podlasiu chyba lekarze oszczędni z lekami, zresztą i z badaniami bo drugiej Bety jej nie robili jak była w szpitalu...) Lekarka stwierdziła, że to chyba młodsza ciąża niż wcześniej wyliczyła, albo wolniej zarodek się rozwija co też nie jest nieprawidłowe...
a dziś była też u endokrynologa i kazał kontynuować branie leków na tarczycę... (nie pamiętam, czy nad- czy niedoczynność)
Fedruś, będzie OK!!!
U Selenki też będzie wszystko dobrze, jestem pewna!
Miłego wieczorku wszystkim! Pozdrawiam
Mała! Fajnie, że piszesz:)
No to git.
Fajna z Ciebie kumpela.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
cze
Fedrus kochana a pamietasz jaka byla beta u Gadgetki? tez wcale nie najwyzszych lotów, a prosze bardzo juz niebawem rodzi. Wazne ze rosnie! Trzymam kciuki kochana!
moj maz pojechal na kilka dni do rodzicow swoich, a ja jako ze srednio lubie tam jezdzic zostalam.
Od kilku dni tak mnie bolal żołądek i brzuch, do tego bolesne zaparcia ze myslalam ze umre. Bylam dzisiaj u lekarza, okazuje sie ze wszystko to moze byc przez żelazo ktore od tygodnia przyjmuje, mam natychmiast odstawic... juz lepiej miec pewien niedobór niz takie boleści... brrrr ciągle cośFedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
malutka to dobrze ze juz koniec lekow... a moze bedzie tak ze zaczniecie sie skupiac na przygotowaniach do in vitro, a tu niespodzianie fasolka sie pojawi
Tego Ci życze!
Beatko mam nadzieje ze twoj mąż lepiej sie czuje..Shagga_80, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Nooooo martwię się, jakby chodziło o moją ciążę
A prawda jest taka, że jestem interesowna.
Już dziewczynie zapowiedziałam, że jak idzie od poniedziałku na urlop to biorę jej krzesło bo jest ciążogenne... Najpierw siedziała na nim Asia, która teraz jest na macierzyńskim, a na jej miejsce przyszła właśnie ta Koleżanka... skoro teraz zaciążyła... Krzesło musi być moje! (płomień w oczach, zacieram łapki, na ustach grymas imitujący uśmiech...)
P.s. No bo na przedmiotach też mogą być wirusy ciążowe, nie?!
Nie?!?!?!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 19:35
zbikowa, plemniczka, Ola_czeka, Fedra, Shagga_80, mala29_, gocha04, Blondi22, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dziewczyny ale ja się wcale ta betą tak nie przejmuje jak tym że to już 7tydz 6dzień a zarodka ani tentną ni hu hu...
z usg wychodzi ze ciąża jest młodsza o tydzień ale zdążyłam juz poczytać że jeśli jest tydzień różnicy to jest to dopuszczalne ale nie zmienia to faktu ze tętno i zarodek być powinien...
dzwoniła połozna z klinki doktor chce mnie widzieć we wtorek na kontrolnym usg i będzie robił betę i progesteron znowu więc zrobie to w piątek z Diag bo taniej wychodzi...
znalazłam tez kilka przypadków że faktycznie i tętno i zarodek pojawił się dopiero w 8 tyg i 2 dniu, ale ja mam tylko 20% nadziei i to nadzieja która mam dzięki Wam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 19:42
Gunia, Sandraa, Ola_czeka, mala29_, zbikowa, gocha04, Rucia, Blondi22, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dziewczyny ale ja się wcale ta betą tak nie przejmuje jak tym że to już 7tydz 6dzień a zarodka ani tentną ni hu hu...
z usg wychodzi ze ciąża jest młodsza o tydzień ale zdążyłam juz poczytać że jeśli jest tydzień różnicy to jest to dopuszczalne ale nie zmienia to faktu ze tętno i zarodek być powinien...
dzwoniła połozna z klinki doktor chce mnie widzieć we wtorek na kontrolnym usg i będzie robił betę i progesteron znowu więc zrobie to w piątek z Diag bo taniej wychodzi...
znalazłam tez kilka przypadków że faktycznie i tętno i zarodek pojawił się dopiero w 8 tyg i 2 dniu, ale ja mam tylko 20% nadziei i to nadzieja która mam dzięki Wam...
Fedra, rozumiem,że jesteś już zmęczona i pewnie coraz mniej w Tobie nadziei, ale proszę wytrzymaj jeszcze nieco, wciąż jest nadzieja! Ja głęboko w to wierzę!
-
Shagga_80 wrote:Ohooo, chyba w tym samym momencie pisałyśmy
Fedra, rozumiem,że jesteś już zmęczona i pewnie coraz mniej w Tobie nadziei, ale proszę wytrzymaj jeszcze nieco, wciąż jest nadzieja! Ja głęboko w to wierzę!
do jutra Dziewczynki spokojnych snów :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi