plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka19 wrote:Ciezko jest mi okreslac polozenie macicy i te cale temperatury ... Nigdy nie badalam sie wiec sama nie moge okreslic czy jest wysoko czy nisko ...;( postaram sie to uzupelniac .
Akurat badanie szyjki macicy jest najtrudniejsze z tych wszystkich obserwacji. Najłatwiejszy jest pomiar temperatury - przeczytaj sobie tu rozdział "pomiar temperatury".
https://ovufriend.pl/pytania-i-odpowiedzi.htmlShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Parę kamizelek? A poproszę, może uda mi się zapoczątkować nowy trend w modzie!
a tak w ogóle to czy mi się wydaje, czy już siedzisz z torebką na kolanach, windowsem gotowym do zamknięcia i odliczasz sekundy do 15:30?Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga to jeszcze się dokładnie muszę dowiedzieć na następnej wizycie kiedy i ile trzeba czekać ona coś wstępnie powiedziała o 6 miesiącach ale wiesz z moim angielskim to mogłam ja źle zrozumieć. Jak na razie dostałam informator o całym procesie tego więc mam sobie przestudiować więc sobie studiuje pomału.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Aga to jeszcze się dokładnie muszę dowiedzieć na następnej wizycie kiedy i ile trzeba czekać ona coś wstępnie powiedziała o 6 miesiącach ale wiesz z moim angielskim to mogłam ja źle zrozumieć. Jak na razie dostałam informator o całym procesie tego więc mam sobie przestudiować więc sobie studiuje pomału.
Zanim sie obrucisz to dwie kreski będziesz widzieć na teście!!!A potem drugi obrót i noce nie przespane he he!!!Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość