plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
żle się wyraziłam z tym zabranianiem ,jak Ania zadała pytanie czy można kogel-mogel w ciąży wygooglowałam i weszło mi że nie wolno ale każdy wie co dla niego jest dobre i odpowiednie
ach Dziękuję za serduchoi zazdroszczę wyjazdu i działki też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 14:14
Rucia, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Powtórzę więc...jestem daleka od krytykowania Kogokolwiek za Jego poglądy :)Nic mi do tego
Np jak idziemy do moich Teściów to jestem za każdym razem częstowana "tylko piwem" albo "tylko winem"...zwykle zanim zdążę odpowiedzieć "nie dziękuję" Stary już wyprzedza mnie i z oburzeniem odpowiada "przecież Ona jest w ciąży!"
No więc właśnie, ja raz zgrzeszyłam 0,5% więcej grzechów nie pamiętam, ale źle mi z tym nie jest.zbikowa, Effcia28, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Odmeldowuje się, gdyż mężu wraca do domu, czas wziać się za obiad. Do wieczorka dziewoje.
Zmykam teraz,bo znów plecy zaczynają mnie bolećFedra, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Kurde,to i ja nie dostanę
PS. Mnie tam nic do tego,co kto je i jestem daleka od zabraniania Komuś czegokolwiek,ale odsyłam np tu:
http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_odzywianie_artykul,5418.html
Shagga chwilę po tym, jak przyznała się, że spija mężowi piwo, powołuje się na artykuł, w którym piszą: "zachowaj absolutną abstynencję, bo możesz zaburzyć rozwój dziecka"Rucia, Fedra, Shagga_80, gocha04, jeju lubią tę wiadomość
-
Lenka19 wrote:Poprostu moge miec pewne podejrzenia ... miesiaczke mialam calkiem inna niz zawsze ... duzo lzejsza . Wiec tak sie zastanawiam czy musi byc specjalne skierowanie na krew czy w takim zwyklym badaniu ogolnym tez wykrycie jest mozliwe...
nie w zwykłych badaniach nie wykryje się ciaży trzeba zrobić sobie betę...Effcia28, gocha04, jeju lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Uuu jak fajnie, że nie tylko ja jestem taka kuter noga do ciast
no ja tez, dlatego napisałam różnie:D
ale i tak nie przebije mojego P, który jak ugotował swoją pierwszą zupę to trzeba ją było zakopać w ogrodzie bo nawet pies nie chciał tego ruszyć.Fedra, Rucia, jeju lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:czy dobrze mysle ze Wiesia to skrót od Wieśniary?
ide sobie, dam znać co wyszło. albo będzie mi wstyd i juz nigdy nie pokaże wam się na oczy.
buzi buzi.
Potęgą internetu jest to, że możemy się nigdy nie dowiedzieć czy wyszło czy nie.
Powodzenia Świniu!Fedra, Rucia, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleż się przeraziłam dziewczynki bo zadzwoniła kuzynka jak zobaczyłam że ona dzwoni to już pomyślalam o najgorszym że z babcią juz koniec!!!Ale jeszcze nie dziś wychodzi babcia ze szpitala ma sondę podłączoną przez nos do żołądka bo już nic nie je kroplówka w szyi podłączona bo żyły się pozapadały!!!lekarz powiedział że to kwestia paru dni i koniec!!!
Aż płakać mi się chce!!!!jeju lubi tę wiadomość