plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga strasznie mi przyrko
Mojego Pawła babcia ma 99 lat, i w zasadzie każdy odlicza dni do jej śmierci. Wszystko co zje zwraca, siadają jej powoli wszystkie organy, mógz przestaje pracować.
Cięzko jest się pogodzić ze śmiercią bliskiej ci osoby, ale jeżeli ja dałam radę przeżyć śmierć moich najukochańszych dziadków, to ty też dasz. Pamiętaj, że w niebie babci będzie lepiej niż tu, gdzie się męczy. Zobaczysz, że jak jej zabraknie, to za chwilę będziesz w ciąży.AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Wiesia to skrót od Wiesławy
A Ziuta cholera wie od czego
Ziuta to Józefina... Może to podsunie Ci jakąś myśl?
(Mi na pewno nie. No, prócz Cesarzowej...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 15:32
Fedra lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGunia wrote:Ziuta to Józefina... Może to podsunie Ci jakąś myśl?
(Mi na pewno nie. No, prócz Cesarzowej...)
Może Żbikowa sugeruje mi, żebym nazwała tak swoje dzieckoEj Ziuta cho no tu
EDIT: to Olka sugeruje tu Ziutę !Ale wtopa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 15:37
Gunia, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Aga strasznie mi przyrko
Mojego Pawła babcia ma 99 lat, i w zasadzie każdy odlicza dni do jej śmierci. Wszystko co zje zwraca, siadają jej powoli wszystkie organy, mógz przestaje pracować.
Cięzko jest się pogodzić ze śmiercią bliskiej ci osoby, ale jeżeli ja dałam radę przeżyć śmierć moich najukochańszych dziadków, to ty też dasz. Pamiętaj, że w niebie babci będzie lepiej niż tu, gdzie się męczy. Zobaczysz, że jak jej zabraknie, to za chwilę będziesz w ciąży.
Czy zdajesz sobie sprawę, że czytając to, co sugerujesz w ostatnim zdaniu, kilka zdesperowanych staraczek może się posunąć do morderstwa?Rucia, Blondi22, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ej bez kitu nikogo nie chciałam stresować tylko tak się zdarza że jak ja wchodzę to Ty wychodzisz a jak ja wychodzę to Ty akurat wchodzisz -nie zauważyłaś tego?
Przejrzałaś mniedziewczyny mi dają cynka jak jesteś i wtedy przenosimy się na forum o chorobach wenerycznych.
NIE, NIE ZAUWAŻYŁAM TEJ KORELACJI!!!
I wgl Ty i tak zawsze krytykujesz moje posty, więc co Ci po mojej irytującej obecności ?!?!?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 15:43
jeju lubi tę wiadomość