plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Ależ się przeraziłam dziewczynki bo zadzwoniła kuzynka jak zobaczyłam że ona dzwoni to już pomyślalam o najgorszym że z babcią juz koniec!!!Ale jeszcze nie dziś wychodzi babcia ze szpitala ma sondę podłączoną przez nos do żołądka bo już nic nie je kroplówka w szyi podłączona bo żyły się pozapadały!!!lekarz powiedział że to kwestia paru dni i koniec!!!
Aż płakać mi się chce!!!!
Ojej -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Shagguś uważam, że jeżeli masz ochotę na piwo to ja nie widzę niczego złego w napiciu się nawet szklanki. Ostatnio na grillu u teściów wypiłam Karmi 0,5 % i nie uważam, żeby dziecku miało się coś stać
))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Ależ się przeraziłam dziewczynki bo zadzwoniła kuzynka jak zobaczyłam że ona dzwoni to już pomyślalam o najgorszym że z babcią juz koniec!!!Ale jeszcze nie dziś wychodzi babcia ze szpitala ma sondę podłączoną przez nos do żołądka bo już nic nie je kroplówka w szyi podłączona bo żyły się pozapadały!!!lekarz powiedział że to kwestia paru dni i koniec!!!
nie wiem co Ci mam powiedzieć-przykro mi . -
trzymaj się Aguś...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Effciu podobno zagrożenie salmonelli jest bardziej na skorupce niż w samym jajku. Ale tak jak napisały dziewczyny nie ma co dać się zwariować, jak mam cheć to sobie zrobię. Przecież dziecko mi nie umrze od tego
Proponuję jajo zanurzyć na 3-5 sekund we wrzątku:) (mój Tato tak robił - jajo kładł na łyżkę i łyżkę zanurzał w rondelku z wodą, wtedy nawet i ja, kilkuletnia dziewczynka, jadłam kogel-mogel, że tak powiem - "razem z dorosłymi")Ola_czeka, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Rucia wrote:Shagguś uważam, że jeżeli masz ochotę na piwo to ja nie widzę niczego złego w napiciu się nawet szklanki. Ostatnio na grillu u teściów wypiłam Karmi 0,5 % i nie uważam, żeby dziecku miało się coś stać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 15:12
-
nick nieaktualny
-
Aż płakać mi się chce!!!! -
ale odpowiedzcie mi na pytanie jak ja mam się nie wkurzyć?z tą naszą Olką
jak ja jestem to Olki nie ma chodz minutę wcześniej pisała posta,jak ja odchodzę to ona się pojawia!
nawet jak jej zadaję pytanie to udaje wielce ,że zapracowanaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny