plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA moj na szczescie chce wiedziec, kiedy sa plodne, sami ustalamy harmonogram serduszkowan, znaczy kiedy na 100% musimy, hehehe, a potem spontanicznie realizujemy. Ale! Mam nie byc klotliwa, bo wtedy wszystko bierze w leb. hahah, no to jest nasz sposob:)
A koty kocham! Zawsze mielismy kota w domu. Teraz nie mamy, czego bardzo zaluje, ale mam nadzieje, ze przy zmianie mieszkania moze uda mi sie cos przeforsowac:) Badan nie robilam na te wszystkie rozyczki i inne. Rozyczke mialam, takso nie wiem, i reszty tez nie wiem.
Wy tez robilyscie takie badania?gadgeta lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:paulinko dziewczyny mają rację musisz mniej naciskać M. i nie mówić mu o swoich dnaich płodnych ja o mało się nie rozwiodłam przez to że chciałam mieć dziecko a mój twierdził że jest nie gotowy... teraz jest między nami super i żeby było śmiesznie to on sam mi mówi czy czasem nie mam dzisiaj dni płodnych bo by się poprzytulał więc głowa do góry wszystko się na pewno ułoży facetów trzeba rozumieć inaczej niż kobiety facet myśli że jak w domu pojawi się dziecko to straci żonę bo wszystko kręci się teraz wkoło tego tematu... mam nadzieje że rozwiązecie swoje problemy to tez było do Zosi:)
Fedra oby i mojemu się pozmieniało... Liczę na cudowny wpływ brzuszka jego bratowej. Wiadomo nie od dziś, że faceci są wzrokowcami, więc może jak zobaczy to też zapragnie. A może jak się uda i dzidzia się poruszy i on to poczuje to i jego instynkt ojcowski się ruszy do działaniaFedra lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:Dora a no widzisz.. u nas jakoś się trafiło że każda mimo odmiennego zdania, nie kłóci się z drugą ani na siłę nie chce przeforsować swegi zdania.
Mala no nie wiem, rozmawiałam właśne z koleżanką ona miała plameina przez 3 miesiące zamiast okresu. lekarka mówiła że ma małe stężenie hormonów ale to normalne.
a ja sama już nie wiem.
zosienko ale u ciebie nie musi byc jak u twojej kolezanki. Kochana mysl pozytywnie i cierpliwie czekaj ja jestem calym serduszkiem z toba i sciskam mocno.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
dobra ja na chwile uciekam trzeba cos w domu porobic bo możlwe że gości będe miała
spokoju spokoju i mniej nerwów tego Wam wszystkim życzę i zobaczycie niedługo wszystkie będziemy się śmiać z tych naszych wpisów już jako mamy:)17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyshe- jesteś...pracuj, pracuj...za jakiś czas od tego odpoczniesz...jak się czujesz Kochana? Nie bywam tu ostatnio często ponieważ mam obowiązki, których nie mogę zaniedbać...jako wzorowy
hause-menager ewentualnie jako housewife też mam swoje cele i zadania...
dobra, zmykam...piszcie piszcie, będzie co czytać a piszecie ciekawie;-) -
nick nieaktualnyDora wrote:Z tymi facetami to my się naktrudzimy czasem.. właśnie podawali w tv,że ledwie 4% robi od czasu do czasu pranie a 6% w czymś tam jeszcze pomaga a cala reszta na naszych barkach.
hehehe, no moj nie pierze, piore ja i do tego tylko ja wycieram kurze. On ma inne zadania w domu, w sumie tak na oko jest 60-40 (oczywiscie dla mnie). Mamy swoje obowiazki, kazdy wedle wlasnych upodoban. Np moj codziennie wszystko w domu uklada, zeby to jakos wygladalo, bo ja robie okropny balagan. -
Paulina1986 wrote:mala29_ wrote:paulinko nie smutaj sie zobaczysz jeszcze wszystko wam sie pouklada i bedzie dobrze. W kazdym zwiazku jest raz lepiej raz gozej. Sproboj moze troche mniej myslec o dziecku moze to wam pomoze i nie naciskaj tsk swojego m. bo pamietaj ze chlopy tego nie lubia bardziej ic na spontan. Nic nie mow swojemu m. ze ci sie zblizaja dni plodne i trzeba dziakac tylko sama zainicjuj staranko to on nie bedzie sie tak spinal. A jak sie spyta czy to ten dzien to mow ze jeszcze nie. Wtedy z jego strony bedzie bardziej na luzie . Wsumie wiesz co mam na mysli.
Dzięki Mała :* Też już myślałam o tym, żeby mu nie mówić i chyba taką właśnie taktykę w przyszłym miesiącu zastosuję, jeśli w tym nie zafasolkuję. Trzymam mocno kciuki za Ciebie w tym cyklu!
Paulinko nie dziekije ale chyba ten cykl sobie odpuszcze w tej sytuacji. Choc sie bardzo cieszylam i nie moglam doczekac tego cyklu ale mowi sie trudno sila wyzsza.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Mój m. często wyjeżdza służbowo, praktycznie kilka dni w tygodniu go nie ma, dlatego też grafik wyjazdów na przyszłe tygodnie ustaliliśmy w oparciu o przewidywany termin owulacji:) Nie wiem ile lat mają wasi faceci, a od tego też sporo zależy. Moj m. ma już 34 i poczuł chęć posiadania dzieci. Sam mi ściąga na komórkę książki o dzieciach:) za to jest ogromnym bałaganiarzem:D ideałów nie ma;)
klamka, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora, jak to się stało, że nie ma Cię jeszcze w naszej tabelce? Możesz się dopisać.
BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie
zosia-ktosia..........4..........29lat.......07.11..............łódzkie
monisia24............11.........24lata......09.11..............podkarpacie
muzarcia..............1..........30lat.......10.11..............opolskie
kiti.......................3..........24lata......11.11.............małopolskie
gocha04.............6.............27lat......11.11.............mazowieckie
mauysia...............7..........30 lat......13.11..............wielkopolskie
Fedra..............51..........28lat.......13.11..............małopolskie
aneczkaaa1985....28.........27 lat......13.11..............war-maz.
klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie
plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie
gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.
Mała29................87.........29lat......29.11...........Wielka Brytania
Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolska
kopciuszek126.........12.........29lat.......09.12............łódzkie -
Mauysia czytasz mi w myślach ... miałam się zapytać,czy mogę się wpisać juz teraz bo oficjalne staranka zaczynam w kolejnym cyklu ... a nie wiem jaka tu jest zasada:)wpisuję się więc an końcu
kopciuszek126.........12.........29lat.......09.12............łódzkie
Dora..................0..........30lat.......29.11............pomorskieWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
Dora..................0..........30lat.......29.11............pomorskie
kopciuszek126.........12.........29lat.......09.12............łódzkie
-
Dora wrote:Mój m. często wyjeżdza służbowo, praktycznie kilka dni w tygodniu go nie ma, dlatego też grafik wyjazdów na przyszłe tygodnie ustaliliśmy w oparciu o przewidywany termin owulacji:) Nie wiem ile lat mają wasi faceci, a od tego też sporo zależy. Moj m. ma już 34 i poczuł chęć posiadania dzieci. Sam mi ściąga na komórkę książki o dzieciach:) za to jest ogromnym bałaganiarzem:D ideałów nie ma;)
mój będzie miał 34 w styczniu;) ale od dłuższego czasu poczuł chcęć posiadania dzidziusia chyba pomogło to że jak jego siostra była w ciazy a teraz jest chrzesnym widziałam jak mały sie na niego patrzył jak mój M. miał go na rękach no códny widok:)17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyA wiecie co, tak szczerze to ja i moj m mamy ogromny dystans do obcych dzieci. Znaczy np moich bratankow kocham ogromnie, lubie sie z nimi bawic i wogole... ale widok, glownie takich malenkich dzieci mnie wogole nie wzrusza. Wrecz twierdze, heheeh, ze nie lubie niemowlakow. Moj m znowu uwielbia niemowlaki (ale glownie w filmach, ktore ogladamy), uwaza, ze sa przeslodkie... mi trudno ta slodycz dostrzec. Czuje sympatie do takich dzieciaczkow 2, 3 letnich, ktore juz sa w stanie sie jakos z nami porozumiec:)
Wiem, ze to moze nie to forum na takie wywody, no ale coz. -
mala29_ wrote:Dorotko widze ze @ ma przyjsc w tym samym dniu co u mnie oby nie przyszla do cienie. Trzymam mocno kciuki
Przepraszam, ale źle się wpisałam! Poprawiam
Dora..................0..........30lat.......12.11............pomorskie
kopciuszek126.........12.........29lat.......09.12............łódzkieWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
mala29_ wrote:Dorotko widze ze @ ma przyjsc w tym samym dniu co u mnie oby nie przyszla do cienie. Trzymam mocno kciuki
Mała, my się będziemy dopiero starać od przyszłego cyklu, bo musieliśmy odczekać po szczepieniach. Trzymam za Ciebie kciuki oczywiście! i przy okazji życzę bezpiecznej podróżyWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
mala życze Ci miłej podróży mój m jest taki nakręcony na bejbe że codziennie się wypytuje jak się czuje jak temperatura ... nic się przed nim nie ukryje
-
nie dziekuje dziewczyny podruz bedzie naprawde cieszka bo az 2000 km do pokonania ehh.... nie myslalam ze w takich okolicznosciach przyjdzie mi jechac do Polski. Kurcze czlowiek nie zna dnia ani godziny.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke