X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;D

Wczoraj byliśmy cały dzień na dworzu, u nas w koncu piękna pogoda. Spieklam sobie ramiona tak ze cala noc nie moglam sie ulozyc. Masakra. Dzisiaj tez jest juz ładnie. Ale ramiona bedą zakryte, nie zdzierze dzisiaj żadnego kontaktu ze słońcem.
    Właśnie kończę kawę i uciekam, został jeszcze tydzień i 2 dni szkoły. Dam radę, dam rade, chociaż juz tak mi sie nie chce.

Miłego dnia Laski ;D

mauysia, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ilonko, widzę, że my dziś pierwsze się zameldowałysmy :)

plemniczko - i jak, plamienia ustały? Byłaś na wszelki wypadek u lekarza?

Guniu - ja zaczęłam parę dni temu czytać I część Greya i też śmiać mi się chciało, że główna bohaterka się co parę stron "rozpada na milion kawałków". No i te soczyste przekleństwa w stylu "święty Barnabo", w najlepszym razie "o kuźwa", albo "a niech mnie pochłoną azalie na klombie" czy coś w tym rodzaju. Ale mój ulubiony cytat to "moja podświadomość wysunęła swoją somnambuliczną głowę" ;D No i jak tu się wczuwać w atmosferę?? :) Jak na razie odnotowałam zero skurczy macicy podczas lektury ;) W ogóle wkurza mnie główna bohaterka, pomijając fakt, że taki psychol jak Grey mógłby ją tam zaszlachtować w tym swoim "pokoju rozkoszy" - przecież ona w ogóle go nie zna. I w ogóle duużo by pisać. Wczoraj natknęłam się na fajną 10-odcinkową recenzję I tomu napisaną przez faceta - http://wyszlo.com/tag/analiza-50-twarzy-greya/ Myślałam że się skulnę, jak to czytałam :D
    A po oryginał też chętnie bym sięgnęła, choćby żeby sprawdzić te azalie, Barnabów i kuźwy.

A ognisko się udało, pogoda była ekstra, spaliśmy w takim dość zaniedbanym domku, w którym nawet nie było prądu, więc wieczorem świeczuszki, "myciowy dzień dziecka", a na śniadanie zimna kiełbasa pozostała z ogniska. Więc pełna improwizacja - to co lubię!

Rucia, Kleopatra, Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MUSKA wszystkiego naj naj z okazji wczorajszych urodzin!!! WRACAJ DO NAS, tęsknimy, obiecałaś, że pojawisz się w czerwcu!
    Może ściągniemy ją telepatycznie...

A Blondi dziś ma gina i USG, ciekawe jak jej maluch wypadnie na fotce ;)

Blondi22, Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana :)

Plemnisiu - właśnie właśnie, jak twoje palmienia?

Mayuś - fajnie, ze ognisko się udało :) Teraz już wiesz, czemu wymiękłam na 3 tomie Greya. Ile można przygryzać wargę, i za każdym razem odbywać w związku z tym stosunek płciowy? :P

Sprzedam Wam ciekawostkę. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że firma MZO z którą mamy podpisaną umowę na wywóz śmieci, nie wygrała przetargu z naszą gminą na śmieciową rewolucję. Więc, dziś ostatni raz zabiorą nam śmieci, przy okazji wezmą sobie pojemnik na śmieci który od nich dzierżawiliśmy, i dopóki nowa firma nie zacznie działać, nie będziemy mieli gdzie wyrzucać śmieci o.O Paweł powiedział, że z workami będzie jeździł pod gminę. A na dzień dzisiejszy, już toeretycznie trzeba zacząć segregować śmieci, ponieważ nieposegregowanych nikt w lipcu nie zabierze.
    Ja się pytam kto to wszystko zaplanował? W jakim kraju my żyjemy?

Muzi - jak twoja wczorajsza wycieczka? :D Pomodliłaś się za fasolki?

My weekend spędziliśmy dosyć aktywnie. W sobotę 20 km na rowerze, a wczoraj błogie lenistwo na słońcu. Opalałam się i nic mi się nie stało. Więc przetestowałam na sobie opalanie się w ciąży. Można? Można. Tylko z głową.

Miłego poniedziałku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 06:08

mauysia, Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kalendarium:

17.06 - ( jak wspominała Mayuś ) Blondi USG
    18.06 - Ferda USG
    20.06 - Urodziny Oli :)

Blondi22, sylwia1985, Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ruciu,

wg mnie to i tak jesteś twardzielka, że dotrwałaś do ostatniego tomu!
    A z tymi śmieciami to rzeczywiście masakra :/ Będziemy mieli w Polsce "życie jak w Madrycie" (bo to tam bodajże była jakiś czas temu ta akcja z niewywożeniem śmieci?)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdzałam na fb tabelkę urodzinową i zobaczyłam, że zapomniałam wczoraj o urodzinkach Muski:(
    i widzę, że Mauysia mnie wyprzedziła:p z życzeniami... i z postu wyczytałam, że Muska jeszcze nie wróciła...

Muska, jeżeli czytasz, to życzę Ci wszystkiego najlepszego, a szczególnie dzieciątka malutkiego:*

Rucia, Shagga_80, Effcia28, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dzień dobry z rana :)

Plemnisiu - właśnie właśnie, jak twoje palmienia?

Mayuś - fajnie, ze ognisko się udało :) Teraz już wiesz, czemu wymiękłam na 3 tomie Greya. Ile można przygryzać wargę, i za każdym razem odbywać w związku z tym stosunek płciowy? :P

Sprzedam Wam ciekawostkę. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że firma MZO z którą mamy podpisaną umowę na wywóz śmieci, nie wygrała przetargu z naszą gminą na śmieciową rewolucję. Więc, dziś ostatni raz zabiorą nam śmieci, przy okazji wezmą sobie pojemnik na śmieci który od nich dzierżawiliśmy, i dopóki nowa firma nie zacznie działać, nie będziemy mieli gdzie wyrzucać śmieci o.O Paweł powiedział, że z workami będzie jeździł pod gminę. A na dzień dzisiejszy, już toeretycznie trzeba zacząć segregować śmieci, ponieważ nieposegregowanych nikt w lipcu nie zabierze.
    Ja się pytam kto to wszystko zaplanował? W jakim kraju my żyjemy?

Muzi - jak twoja wczorajsza wycieczka? :D Pomodliłaś się za fasolki?

My weekend spędziliśmy dosyć aktywnie. W sobotę 20 km na rowerze, a wczoraj błogie lenistwo na słońcu. Opalałam się i nic mi się nie stało. Więc przetestowałam na sobie opalanie się w ciąży. Można? Można. Tylko z głową.

Miłego poniedziałku :)
    żeby nie mieć tego problemu rodzicom kupiłam pojemnik na własność... jak się samemu nie zabezpieczysz, państwo Ci nie pomoże...
    zgodnie z przysłowiem górującym w naszym kraju... umiesz liczyć, licz na siebie!

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tej akcji nic nie słyszałam. Ale Pawła brat który jest listonoszem, mówił nam wczoraj, ze ludzie którym wywozili smieci w tamten czwartek,piątek byli mocno zszokowani, że przy okazji wywozu śmieci pozabierali im kontenery. Jedna Pani nie zdązyła wystawić pojemnika ze śmieciami na ulicę ( zazwyczaj zabierali jej śmieci ok 12 w południe, przyjechali 8 rano ) i tym sposobem został jej pełen pojemnik z odpadkami, których nikt już nie zabierze bo MZO skończyło swoją pracę na terenie naszej gminy. I teraz w jej interesie jest wykombinować, co ona ma z tymi śmieciami zrobić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ale od wejścia w życie nowej ustawy taki pojemnik nie będzie potrzebny, bo śmieci musisz segregować, więc teraz bardziej przydałby się stojak na worki :)

http://www.homestore.pl/galerie/0/044-035-stojak-na-worki_2404.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra ale od wejścia w życie nowej ustawy taki pojemnik nie będzie potrzebny, bo śmieci musisz segregować, więc teraz bardziej przydałby się stojak na worki :)

http://www.homestore.pl/galerie/0/044-035-stojak-na-worki_2404.jpg

dlatego ja kupiłam rodzicom pojemnik na własność... bo oni dzierżawili od firmy wywożącej dotychczas śmieci... bo do pojemnika mają wrzucać popiół i inne niesegregowalne.... biodegerowalne pójdą na kompostownik... a nim kupię wieszak na worki, to na chwile obecną worki nadal wiszą na gwoździach...
    może u nas takiego problemu nie było, bo my segregujemy śmieci już od 7 lat

Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też segregujemy, z różnym skutkiem :)

Temat śmieci uważam za zakończony.

• Lenka19 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki zerknijcie na moj wykres . pliss

Lenka19
  • jeju Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska 100 lat, 100 lat! Dużo miłości, radości, szczęśliwości i niech wszystko wychodzi tak jak sobie zaplanujesz, wymarzysz...buziaki urodzinowe i będę uciekać...pozdrawiam wszystkie dziewczyny, miłego dnia...

mauysia, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, nie jestem w stanie nic powiedzieć, bo zaczęłaś mierzyć od połowy cyklu i nie wiadomo czy skok był, czy nie (może był przed 15 dc). Proponuję Ci działać w tym cyklu "na czuja", a od przyszłego cyklu interpretacja pełną parą ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka19 wrote:
    Dziewczynki zerknijcie na moj wykres . pliss

I mamy skomentować twoje 4 jednakowe temperatury?

• Lenka19 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ... tak tylko 4 i tez mnie to dziwi ze jednakowe mysle ze ztym termometrem moze cos byc nie tak . ale zawsze mierze 2 razy i wychodzi wynik taki sam ...

Lenka19
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia dziękuję Ci za ten link ;) http://wyszlo.com/tag/analiza-50-twarzy-greya/
    Czyta się fenomenalnie, dawno się tak nie uśmiałam :)

mauysia lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Mauysia dziękuję Ci za ten link ;) http://wyszlo.com/tag/analiza-50-twarzy-greya/
    Czyta się fenomenalnie, dawno się tak nie uśmiałam :)
    No to cieszę się, że tak miło zaczęłaś dzień :D
    Mój ulubiony fragment tej recenzji to podsumowanie doskonałości Christiana Greya:

"Kiedy Grey wchodzi pod prysznic, nie staje się mokry. To woda robi się greyowata." :D

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska spóxnione ale szczere życzenia kochana ;***

a.png
    a.png
‹‹ 3180 3181 3182 3183 3184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ