plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajuś, no jeszcze by tego brakowało, żeby Cię Lewandowski nawalał
Ja ogarniam chatkę przedweekendowo i chyba zaraz pójdę spać. Jutro mam napięty grafik, bo idziemy na ślub znajomego, a potem na ognisko organizowane przez innego kolegę. Ognisko jest z noclegiem, więc cieszę się jak dziecko, bo uwielbiam takie wypady ze spaniem!
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 20:33
aisa, Sandraa, Kaja, zbikowa, Ilona, Rucia lubią tę wiadomość
-
Fedruś, tulam mocno i wciąż wierzę!!
Shagga, super, że wszystko ok. Przeczytałam referat na fasolkach
Kajuś, udanego urlopowaniaOby lewy przestał nawalać bo będzie urlop psuć
Mauysiu, rozrywkowy weekend. To jak ognisko to życzę ładnej pogody
Dobrej nocy!Ilona lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Fedruś, tulam mocno i wciąż wierzę!!
Shagga, super, że wszystko ok. Przeczytałam referat na fasolkach
Kajuś, udanego urlopowaniaOby lewy przestał nawalać bo będzie urlop psuć
Mauysiu, rozrywkowy weekend. To jak ognisko to życzę ładnej pogody
Dobrej nocy!
Ehh z bólu spać nie mogę ....jest tu , która ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Kajuś, no jeszcze by tego brakowało, żeby Cię Lewandowski nawalał
Ja ogarniam chatkę przedweekendowo i chyba zaraz pójdę spać. Jutro mam napięty grafik, bo idziemy na ślub znajomego, a potem na ognisko organizowane przez innego kolegę. Ognisko jest z noclegiem, więc cieszę się jak dziecko, bo uwielbiam takie wypady ze spaniem!
Dobranoc!
Super imprezaUwielbiam klimaty przy ognisku
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Musze Wam coś opowiedzieć, co wydarzyło się wczoraj wieczorem.
A mianowicie, leżymy z M. w łóżku oglądamy Opole, połozyłam się na plecach bo jakoś tak wygodnie mi było, i w pewnym momencie dzidzia się uwidoczniła w moim brzuchu!! Pod pępkiem z prawej strony, to było coś niesamowitego ! Dokładnie widziałam jej całą długoćć, w którym jest miejscu, mogłam ją objąć dłońmi, śmiesznie wyglądał taki wielki guz, ale wrażenie niesamowite !!! M. zaczął ją głaskać, ja się prawie popłakałam, bo miałam przed oczami moje dziecko !Blondi22, kopciuszek126, zbikowa, Shagga_80, karoam, aisa, Sandraa, mauysia, Effcia28, Kfjatus, kiti, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Witam!
Ruciu, to super uczucie prawda? Ty jesteś chudzinka i dlatego tak wcześnie to zauważasz...a jak leżałaś to tym bardziej bo na leżaco wszystkie wnetrznosci do kręgosłupa przylegają to brzuch jeszcze bardziej płaski to dzidzi się gimnastykowało
/
Superja nie moge sie doczekać swojego maleństwa akrobacji
Miłego dnia kobietki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Ja wczoraj znów przed 2 szłam spać, bo chciałam skończyć robotę dla Szefa i mieć weekend z głowy..Teraz zajrzałam na wykresy, kupiłam UWAGA znów spodenki ciążoweChłopaki pojechali gdzieś a ja zabieram się do roboty...Stary kupił dziś truskawki...i co? Było na co czekać? Nie bardzo,bo w ogóle nie słodkie kupił
Ehhh, trzeba zrobić koktajl
Miłego weekendu życzę...i niech mi któraś prześle słoneczko!
PS. Ruciu , fajnie czuć ruchy,no nie? Zresztą co ja ci mówię,przecież to znasz
Rucia lubi tę wiadomość
-
Hej laski,
Rucia to musiało być ekstra
Mauys zazdrosze i też uwielbiam takie imprezy!
a teraz wiadomośc od Oli po wizycie na monitoringu:
"Hej, Jestem po badaniu. Pani doktor zachwyciała sie jak obrazem Matejki <<Jakie piękne endomertrium, po prostu idealne! Ile śluzu! lepiej być nie mogło. Pęcherzyk też idealny, zaraz będzie pękać! Pani Olu jaka szyjka otwarta, po prostu super!>> Jednym słowem szok, ze to dopiero 12dc"
Chyba wiem co Państwo Olowie będą robić dziś wieczorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 09:13
Shagga_80, aisa, Rucia, mauysia, Sandraa, Blondi22, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Hej laski,
Rucia to musiało być ekstra
Mauys zazdrosze i też uwielbiam takie imprezy!
a teraz wiadomośc od Oli po wizycie na monitoringu:
"Hej, Jestem po badaniu. Pani doktor zachwyciała sie jak obrazem matejki <<Jakie piękne endomertrium, po prostu idealne! Ile śluzu! lepiej być nie mogło. Pęcherzyk też idealny, zaraz będzie pękać! Pani Olu jaka szyjka otwarta, po prostu super!>> Jednym słowem szok, ze to dopiero 12dc"
Chyba wiem co Państwo Olowie będą robić dziś wieczorem
Hehehhe, Olki! Do roboty!
PS. Po co czekać do wieczora
zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Ruciu, to musiało być super uczucie, do tego mężu się na nie załapał. Dzieciątko wiedziało kiedy się porozciągać
Żbiku, dzięki za info od Oli. Ucałuj Ją :*
I dla Ciebie też buzi :* posłańcu dobrej nowiny:*
Słonecznego dnia wszystkim życzęGunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWieśka do roboty ! Rób dzieci ! -> to do Oli
Tak, dzidzia wiedziała kiedy się pokazaćObjęłam ją całymi dłońmi
Kurczę z jednej strony fajnie być takim chudym, bo można zaobserwować u siebie takie zjawiska !
Moja dzidzia razem z tym całym majdanem jest wielkości moich niedużych dłoniSzkoda ze zdjęcia nie zrobiłam
Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość