plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:...więc za połączenie do tego Playa zapłaciłam sporo...rachunek miałam 250 zł...zachowałam go ku przestrodze
Ekhm... mój jest prawie 3x wyższySiet. No ale trudno, co się stało, to się nie odstanie, teraz przez jakiś czas za karę nic sobie nie będę kupować... AAAARRGH!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 10:57
-
nick nieaktualny
-
Plemniczko wszystkiego najlepszego. Spokojnej ciazy i bezbolesnego rozwiązania. Spełnienia marzeń.
Bella trzymaj sie, mam nadzieje, ze pójdzie szybko.
Effciu tak mi przykro.
Co do rachunków za tel moj M jest chyba mistrzem. Jak mieszkaliśmy w Polsce to co miesiąc prawie przychodziło po 700, 800 zł do zapłaty, rekordowy rachunek był 1600zl i wtedy właśnie zabralam mu tel i dostał na kartę z miesięcznym przydzialem. Do dzisiaj to praktykuje i musze przyznać, ze zmora tel przy uchu została zapomniana. Uffff. Chociaż jak jesteśmy w Polsce to często mu to wraca, ale ja zaraz staram sie reagować i zabraniac. To chyba lekkie uzależnienie. Ale leczymy sie z tego wspólnie, tzn ja stoję na straży, zeby za bardzo sie nie zapomniał. Swego czasu myślałam, ze gdyby pracował w jakieś firmie telemarketingowej czy coś w tym stylu to by sie chyba najlepiej odnalazł, hehe. Ale nie chce. Teraz to juz sie z tego śmieje, ale jak przychodziły rachunki. Do śmiechu mi nie było.
W koncu piątek. Jeszcze tydzień i 3 dni i PolskaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 11:33
Shagga_80, Blondi22, Fedra, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Libra wrote:Plemnisiu!
Zdrowia, szczęścia, pomyślności
a na wieczór dużo gości
a do tego beczkę wina
by popijać co godzina:) (żarcik;)
PS. a skoro jesteś w ciąży to:
życzę Ci wszelkich przyjemności
co Ci nie przysporzą żadnych mdłości:)
pozdrowienia dla wszystkich kobitek... miłego weekendu:)
I ja się dołanczam do tych jakże trafnych życzeń
Plemniś rośnij zdrowo i okrągło :*
I przedewszystkim wiecznej miłości i radości
Dużo zdrowia i cierpliwości
I żadnych ciążowych mdłości
oj i nawet się coś zrymowałoShagga_80, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Ups...opraw go w ramkę ku przestrodze
Mauysia już się ukarała i tez będzie ostrożniejsza.Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:wychodzi na to, ze Plemiczka w dniu swoich urodzin zostanie forumową ciocią
I jeszcze jedno widać że potrzebny jest poród i urodziny zeby się Liberka zjawiłaIlona, Shagga_80, mauysia, aisa, Rucia, Effcia28, zbikowa, sylwia1985 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:Dzień dobry
Moja przyszła bratowa straciła wczoraj swoje maleństwoprzestało bić serduszko i miała zabieg
Mam dość-może już wystarczy tych poronień
Trzymajcie się dziewczynki
Effcia przytulam i strasznie współczuje twojej przyszłej bratowej to na pewno ogromna strata i ból dla całej rodziny17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:I jeszcze jedno widać że potrzebny jest poród i urodziny zeby się Liberka zjawiła
Kochana Beatko, tęsknimy strasznie!
A tymczasem uciekam rozwiesić pranie...trzymajcie kciuki,bo uprałam kolorowe rzeczy i boję się,że zafarbować coś mogło -
Powiedziałam mojemu meżowi że rodzi się nam pierwsze forumowe dziecko strasznie się ucieszył i zapytał "a prezent już macie?"...
no przyznam ze mnie troche zatkało że na to wpadł ja o tym też rano myślałam ale coś czuje ze logistycznie to wszystko zorganizowac to by była sztuka...aisa, kiti, sylwia1985 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Powiedziałam mojemu meżowi że rodzi się nam pierwsze forumowe dziecko strasznie się ucieszył i zapytał "a prezent już macie?"...
no przyznam ze mnie troche zatkało że na to wpadł ja o tym też rano myślałam ale coś czuje ze logistycznie to wszystko zorganizowac to by była sztuka...
PS. Udało się! Nic nie zmieniło swojego koloru, zielone nadal zielone, turkusowe turkusowe, a czerwone czerwoneFedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenka19 wrote:
Pij więcej wody niegazowanej. -
nick nieaktualny
-
przepraszam że Wam zepsuje humory moja osobą...
dzisiaj postanowiłam zrobić ponownie bete i progesteron i wynik nie pozostawił mi zludzeń
progesteron 20,0 ng/ml
beta 14543 mIU/ml
jak widac od poniedziałku beta nie urosła a wręcz zaliczyła spadek tak jak i progesteron wyniki z poniedziałku
progesteron 24,56
beta 14589
na pewno nie ma wpływu na wynik to ze był robiony w innym laboratorium bo przecież stężenie hormonów się nie zmienia w zależności od laboratorium w którym przeprowadza się badanie...
już wiem na 99% że nie zobaczę swojej dzidzi we wtorek na usg, dla mnie jest to koniec nie ma nadziei nie ma nic...
przepraszam Was ale przez jakiś czas mogę się nie pojawić na forum...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 12:37
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:przepraszam że Wam zepsuje humory moja osobą...
dzisiaj postanowiłam zrobić ponownie bete i progesteron i wynik nie pozostawił mi zludzeń
progesteron 20,0 ng/ml
beta 14543 mIU/ml
jak widac od poniedziałku beta nie urosła a wręcz zaliczyła spadek tak jak i progesteron wyniki z poniedziałku
progesteron 24,56
beta 14589
na pewno nie ma wpływu na wynik to ze był robiony w innym laboratorium bo przecież stężenie hormonów się nie zmienia w zależności od laboratorium w którym przeprowadza się badanie...
już wiem na 99% że nie zobaczę swojej dzidzi we wtorek na usg, dla mnie jest to koniec nie ma nadziei nie ma nic...
przepraszam Was ale przez jakiś czas mogę się nie pojawić na forum...
Fedra ja tam myślę,że fakt robienia badań w innym laboratorium może mieć duży wpływ!
Kochana, proszę obiecaj,że dasz znać we wtorek....ja nie ustaję w modlitwie za Was !Fedra lubi tę wiadomość
-
Witam piątkowo popołudniowo
Plemniczko, sto lat, sto lat!! Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia dla Ciebie i maleństwa, samych radosnych dni oraz spełnienia marzeń!!
Bella, trzymaj się dzielnie
Effciu, przykro mi :*
Muzi, pisz pisz, fajnie się czyta Twoje posty
Fedruś :* Trzymaj się dzielnie. Ja mam wciąż nadzieję i wciąż modlę się za Was!!
Shagga, no i pranie się udałoJednak 14-sty nie takie straszny
Czekamy na dobre wieści od ginki
Mauysiu, współczuje rachunku tel
Lenka, zastosuj się do rady Ruci o piciu większej ilości wody niegazowanej a będzie ok
U mnie zachmurzone i paskudny wiatr.
Rozmowa kwalifikacyjna się odbyła. Choroba wie jak poszło, chyba dobrze. Teraz pozostaje tylko czekanie...
BuziakiShagga_80, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość