SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam Baby, dziś rozleniwiłam się strasznie po tym nieudanym spacerze...
    Zajrzę wieczorem pewnie.
    Buziaki siusiaki.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredziu, rzeczywiście wynik niepokojący, ale ja i tak czekam na wtorek...
    Trzymaj się :*

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa dziewczynki :*

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja też czekam z niecierpliwością...i odmierzam godziny :)
    jeszcze niespełna 4 h :P
    ja już poniedziałku nie moge sie doczekac ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze Fedra;(

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A my już wróciliśmy, zerwał się taki wiatr,ze bałam się,że zaraz z chmur, które przywiał lunie deszcz...wcześniej było mi za gorąco i ubolewałam,że nie ma nigdzie cienia, ale na szczęście zaraz słońce zaszło, a potem to wiatrzysko przywiało :/

Mauysiu, znam ten ból (tzn nie przez neta, bo odkąd mam smarta mam pakiet danych do wykorzystania) kiedyś za to zadzwoniłam do koleżanki i gadałyśmy ponad godzinę a potem zmieniałam umowę i proporcjonalnie zabrali mi minuty...więc za połączenie do tego Playa zapłaciłam sporo...rachunek miałam 250 zł...zachowałam go ku przestrodze :P

Effcia, wyrazy współczucia dla Bratowej...a w którym tygodniu była?

10 tc :(

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś bardzo mi przykro,nie wiem co mam powiedzieć :(przytulam Cię serduszko moje <3

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja siedzę cicho, nie kraczę, bo to jeszcze różnie może być. Będę o Was myśleć.

A tym czasem borem lasem za pół godziny zabieram swoje zabawki i wyjeżdżamy z M na weekend odpoczywać.
    Miłego, słonecznego i ciepłego wolnego życzę!
    W niedzielę Muska ma urodziny to może zajrzy do nas, a wtedy i Libra.:)

Fedra, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomosc od Belli z fejsa.

Dobra ... zatem próbe genaralną gotowosci do porodu mamy za sobą spisałyscie sie na medal xD ja tez, bo przed wyjazdem napisałam posta wszystko pięknie ino... dziecko wcale nie wychodzi i ma wszystko w nosie a wiec... prawdopodobnie wody tylko się sączyły. Wiec pecherz musiał gdzies na górze peknąć bo wody jeszcze są i nie odchodzą juz póki co. Co prawda miałam skurcze, ale ustały... teraz musze tu kiblowac 4 dni i cholera wie czy w tym czasie mnie potną... ordynator sie boi ciać bez akcji porodowej, bo wczoraj mieli cc i dziecko z zapaleniem płuc sie urodziło- i teraz sie sra i nie chce robic cc ot tak bez niczego-musi byc akcja... zobaczymy co jeszcze mój gin w poniedziałek powie... ogólnie załamka!

nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, aisa, Sandraa, gocha04 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra no ohhhh zamilkłam!!!!!

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam na chwilkę!!!
    Dla solenizantki sto lat!!!
    A dla Fredzi moje ramię do popłakania!!!
    I wiem Fredziu że to głupio zabrzmi ale już raz straciłaś nadzieję i cud się zdarzył 9nie do końca ale jednak)więc nie trać wiary i nadziei kochana!!!!Bo sama wiesz że cuda się zdarzają i zaznasz go w końcu!!!

Buzki dla wszystkich!!!Miłego wieczorku!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 17:30

Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem! Wszystkoe dobrze z Maleństwem i z szyjką też..ogólnie - Ginka powiedziała - nie ma się do czego doczepić :) Przytyłam przez miesiąc prawie 4 kg ale jak to Ona powiedziała "Tobie nie zaszkodzi, choć optymalnie jest 2kg/m-ąc". Młody waży 600coś (nie wpisała w kartę a ja nie zapamiętałam :P)
    Tyle w skrócie...więcej za chwilę na fasolkach, tu nie będę zanudzać :)

Fedra, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, aisa, Sandraa, gocha04, karoam, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggusia, nie zanudzasz, przecież wiesz! A jesteśmy ciekawe co i jak... na Fasolki część z nas nie zagląda po prostu (wiadomo z jakiego powodu)...

Fedra, ja nadal czekam na Twą wtorkową wizytę u gina, wyniki badań krwi do mnie nie przemawiają, i tyle.

Plemnisiu - 100 lat, i byś urodziła Wielkiego, zdrowego Chłopa (brak mdłości i innych mocnych oznak ciąży raczej potwierdza Synka).

Bella, czekamy na pomyślne rozwiązanie!

Przepraszam, nie wiem, co się działo za bardzo w ciągu ostatnich dwóch dni, wyłapałam temat opalania się - moja znajoma całe wakacje spędziła nad jeziorem, i nad morzem, i do tego zahaczyła o Turcję lub Tunezję, nie pamiętam. Byłam nieco zdegustowana tym faktem, ale Ona twierdziła, że skoro czuje, że jej słońce potrzebne i upał nie dokładał jej dolegliwości, a wręcz je uśmierzał to sobie leżała na słońcu, piła dużo wody, a na brzusio kładła wilgotny ręcznik i, gdy wysychał, polewała go wodą... Urodziła w listopadzie zdrowe dziecię, w terminie, i nic jej nie skisło (w sensie: wody płodowe). Jak widać, wszystko zależy od organizmu.

Buziam wszystkie i każdą z osobna, przepraszam, że nie wymienię z imienia, ale trochę (bardzo) w biegu piszę. Buzi:*

Fedra, Ilona, nick nieaktualny, zbikowa, gocha04, Kfjatus lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Shaggusia, nie zanudzasz, przecież wiesz! A jesteśmy ciekawe co i jak... na Fasolki część z nas nie zagląda po prostu (wiadomo z jakiego powodu)...
    Wiem wiem, ale myślę,że co najważniejsze to tu napisałam :)
    A jak ktoś głodny moich wypocin to zapraszam choć na chwilę na Fasolki, tam napisałam referat :P

A tymczasem odmeldowuję się :P

Gunia lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Dziewczyny ze wierzycie ale ja wiem ze to już koniec i nie ma się co łudzić trzeba to przyjać z pokora i jakoś żyć dalej choć jest cieżko...
    oczywiście napisze co mi lekarz powie we wtorek...
    miłego weekendu Wam życze z dużą ilością słońka i uśmiechu :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 18:26

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredziu tulam mocno ;* i nadal wierze.

Schaggus ja tez jestem zdania, ze nie przynudzasz, na fasolkowe nie zagladam, ale skoro referat jest do przeczytania to idę czytać. Fajnie ze na wizycie wszystko dobrze ;D

nick nieaktualny, Kaja, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Fredziu tulam mocno ;* i nadal wierze.

Schaggus ja tez jestem zdania, ze nie przynudzasz, na fasolkowe nie zagladam, ale skoro referat jest do przeczytania to idę czytać. Fajnie ze na wizycie wszystko dobrze ;D

dziewczynki, wiecie gdy powstał wątek Fasolkowe to pomyślałam,że lepiej tam pisać szczegóły związane z ciążą, wizytami itd itp, bo na naszym wątku Starczki mogłyby się poczuć dotknięte albo byłoby Im przykro, dlatego typowo "ciążowe" wątki wolę poruszać tam...a tu niezbędne minimum w tym temacie...już kiedyś na początku mojej przygody z ovu była tu dyskusja,że niektórym dziewczynom przykro jest czytać o tym,że ktoś zaszedł w ciążę itd itp.. Wyjaśniłam już :) ?

A teraz zmykam na kolację :)

Ilona, zbikowa, mauysia, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dziekuje Dziewczyny ze wierzycie ale ja wiem ze to już koniec i nie ma się co łudzić trzeba to przyjać z pokora i jakoś żyć dalej choć jest cieżko...
    oczywiście napisze co mi lekarz powie we wtorek...
    miłego weekendu Wam życze z dużą ilością słońka i uśmiechu :*
    Przytulam baaaaaaaaaaaaardzo mocno!

Ale nie przestaję mieć nadziei...

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, mi tez sie wydaje ze przez to ze robiłaś bete w innym labolatorium normy nie musiały być takie same. nie porzucaj nadziei.

Shagga super ze u was ok :)

nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżanki ,ale mnie ten Lewy nawala ulalla ........

ps .nie mylście ,że Lewandowski ;-/ lecz lewa jego jajnika ;-/ idę do wyrka bo mnie skręca ,a nospy nie mam :-/

Dobranoc i do zobaczenia po Urlopie

mauysia, aisa, zbikowa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 3177 3178 3179 3180 3181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ