plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:A my już wróciliśmy, zerwał się taki wiatr,ze bałam się,że zaraz z chmur, które przywiał lunie deszcz...wcześniej było mi za gorąco i ubolewałam,że nie ma nigdzie cienia, ale na szczęście zaraz słońce zaszło, a potem to wiatrzysko przywiało
Mauysiu, znam ten ból (tzn nie przez neta, bo odkąd mam smarta mam pakiet danych do wykorzystania) kiedyś za to zadzwoniłam do koleżanki i gadałyśmy ponad godzinę a potem zmieniałam umowę i proporcjonalnie zabrali mi minuty...więc za połączenie do tego Playa zapłaciłam sporo...rachunek miałam 250 zł...zachowałam go ku przestrodze
Effcia, wyrazy współczucia dla Bratowej...a w którym tygodniu była?
10 tc -
Fedra ja siedzę cicho, nie kraczę, bo to jeszcze różnie może być. Będę o Was myśleć.
A tym czasem borem lasem za pół godziny zabieram swoje zabawki i wyjeżdżamy z M na weekend odpoczywać.
Miłego, słonecznego i ciepłego wolnego życzę!
W niedzielę Muska ma urodziny to może zajrzy do nas, a wtedy i Libra.Fedra, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyWiadomosc od Belli z fejsa.
Dobra ... zatem próbe genaralną gotowosci do porodu mamy za sobą spisałyscie sie na medal xD ja tez, bo przed wyjazdem napisałam posta wszystko pięknie ino... dziecko wcale nie wychodzi i ma wszystko w nosie a wiec... prawdopodobnie wody tylko się sączyły. Wiec pecherz musiał gdzies na górze peknąć bo wody jeszcze są i nie odchodzą juz póki co. Co prawda miałam skurcze, ale ustały... teraz musze tu kiblowac 4 dni i cholera wie czy w tym czasie mnie potną... ordynator sie boi ciać bez akcji porodowej, bo wczoraj mieli cc i dziecko z zapaleniem płuc sie urodziło- i teraz sie sra i nie chce robic cc ot tak bez niczego-musi byc akcja... zobaczymy co jeszcze mój gin w poniedziałek powie... ogólnie załamka!Shagga_80, Fedra, zbikowa, aisa, Sandraa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeszłam na chwilkę!!!
Dla solenizantki sto lat!!!
A dla Fredzi moje ramię do popłakania!!!
I wiem Fredziu że to głupio zabrzmi ale już raz straciłaś nadzieję i cud się zdarzył 9nie do końca ale jednak)więc nie trać wiary i nadziei kochana!!!!Bo sama wiesz że cuda się zdarzają i zaznasz go w końcu!!!
Buzki dla wszystkich!!!Miłego wieczorku!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 17:30
Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem! Wszystkoe dobrze z Maleństwem i z szyjką też..ogólnie - Ginka powiedziała - nie ma się do czego doczepić
Przytyłam przez miesiąc prawie 4 kg ale jak to Ona powiedziała "Tobie nie zaszkodzi, choć optymalnie jest 2kg/m-ąc". Młody waży 600coś (nie wpisała w kartę a ja nie zapamiętałam
)
Tyle w skrócie...więcej za chwilę na fasolkach, tu nie będę zanudzaćFedra, Ilona, AGA 30, Rucia, zbikowa, aisa, Sandraa, gocha04, karoam, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shaggusia, nie zanudzasz, przecież wiesz! A jesteśmy ciekawe co i jak... na Fasolki część z nas nie zagląda po prostu (wiadomo z jakiego powodu)...
Fedra, ja nadal czekam na Twą wtorkową wizytę u gina, wyniki badań krwi do mnie nie przemawiają, i tyle.
Plemnisiu - 100 lat, i byś urodziła Wielkiego, zdrowego Chłopa (brak mdłości i innych mocnych oznak ciąży raczej potwierdza Synka).
Bella, czekamy na pomyślne rozwiązanie!
Przepraszam, nie wiem, co się działo za bardzo w ciągu ostatnich dwóch dni, wyłapałam temat opalania się - moja znajoma całe wakacje spędziła nad jeziorem, i nad morzem, i do tego zahaczyła o Turcję lub Tunezję, nie pamiętam. Byłam nieco zdegustowana tym faktem, ale Ona twierdziła, że skoro czuje, że jej słońce potrzebne i upał nie dokładał jej dolegliwości, a wręcz je uśmierzał to sobie leżała na słońcu, piła dużo wody, a na brzusio kładła wilgotny ręcznik i, gdy wysychał, polewała go wodą... Urodziła w listopadzie zdrowe dziecię, w terminie, i nic jej nie skisło (w sensie: wody płodowe). Jak widać, wszystko zależy od organizmu.
Buziam wszystkie i każdą z osobna, przepraszam, że nie wymienię z imienia, ale trochę (bardzo) w biegu piszę. Buzi:*Fedra, Ilona, Rucia, zbikowa, gocha04, Kfjatus lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGunia wrote:Shaggusia, nie zanudzasz, przecież wiesz! A jesteśmy ciekawe co i jak... na Fasolki część z nas nie zagląda po prostu (wiadomo z jakiego powodu)...
A jak ktoś głodny moich wypocin to zapraszam choć na chwilę na Fasolki, tam napisałam referat
A tymczasem odmeldowuję sięGunia lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Dziewczyny ze wierzycie ale ja wiem ze to już koniec i nie ma się co łudzić trzeba to przyjać z pokora i jakoś żyć dalej choć jest cieżko...
oczywiście napisze co mi lekarz powie we wtorek...
miłego weekendu Wam życze z dużą ilością słońka i uśmiechu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 18:26
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fredziu tulam mocno ;* i nadal wierze.
Schaggus ja tez jestem zdania, ze nie przynudzasz, na fasolkowe nie zagladam, ale skoro referat jest do przeczytania to idę czytać. Fajnie ze na wizycie wszystko dobrzeShagga_80, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Fredziu tulam mocno ;* i nadal wierze.
Schaggus ja tez jestem zdania, ze nie przynudzasz, na fasolkowe nie zagladam, ale skoro referat jest do przeczytania to idę czytać. Fajnie ze na wizycie wszystko dobrze
dziewczynki, wiecie gdy powstał wątek Fasolkowe to pomyślałam,że lepiej tam pisać szczegóły związane z ciążą, wizytami itd itp, bo na naszym wątku Starczki mogłyby się poczuć dotknięte albo byłoby Im przykro, dlatego typowo "ciążowe" wątki wolę poruszać tam...a tu niezbędne minimum w tym temacie...już kiedyś na początku mojej przygody z ovu była tu dyskusja,że niektórym dziewczynom przykro jest czytać o tym,że ktoś zaszedł w ciążę itd itp.. Wyjaśniłam już?
A teraz zmykam na kolacjęIlona, zbikowa, mauysia, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dziekuje Dziewczyny ze wierzycie ale ja wiem ze to już koniec i nie ma się co łudzić trzeba to przyjać z pokora i jakoś żyć dalej choć jest cieżko...
oczywiście napisze co mi lekarz powie we wtorek...
miłego weekendu Wam życze z dużą ilością słońka i uśmiechu :*
Ale nie przestaję mieć nadziei...Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
koleżanki ,ale mnie ten Lewy nawala ulalla ........
ps .nie mylście ,że Lewandowski ;-/ lecz lewa jego jajnika ;-/ idę do wyrka bo mnie skręca ,a nospy nie mam
Dobranoc i do zobaczenia po Urlopiemauysia, aisa, zbikowa, Rucia lubią tę wiadomość