plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHistoria z cyklu, a mówią że kobiety są skomplikowane.
Mój M. wracając z pracy słucha radio Czwórka. W radio tym nie usłyszymy takich wokalistek jak Britney Spears.
Wieczorem mówi do mnie tak:
Wiesz co, słucham w radio fajnego zespołu " Under coś tam " znasz? Jak nie znasz to zapamiętaj, bo ja zapomnę. I Oni mają taką fajną piosnekę umca umca ... wiesz którą? A teraz wydali kolejną piosenkę podobną do umca umca, ale wiesz o co chodzi?
Taaaa wszystko wiemA może wy wiecie?
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Historia z cyklu, a mówią że kobiety są skomplikowane.
Mój M. wracając z pracy słucha radio Czwórka. W radio tym nie usłyszymy takich wokalistek jak Britney Spears.
Wieczorem mówi do mnie tak:
Wiesz co, słucham w radio fajnego zespołu " Under coś tam " znasz? Jak nie znasz to zapamiętaj, bo ja zapomnę. I Oni mają taką fajną piosnekę umca umca ... wiesz którą? A teraz wydali kolejną piosenkę podobną do umca umca, ale wiesz o co chodzi?
Taaaa wszystko wiemA może wy wiecie?
?
A jaki to mniej więcej rodzaj muzy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 11:47
-
nick nieaktualnyMusze się Wam pochwalić, mam dziś dobry dzień do zakupów
Kupiłam jeszcze spodnie ciążowe, hehehe...a to jeszcze nie koniec
Ciekawe,jak będę mówiła jak dostanę paczki (już teraz czekać będę w sumie na 3 bo wciąż czekam na zamówiony tydzień temu płaszczyk).
Rucia, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do muzy, to ja mam dziś nastrój na rocka...starego dobrego rocka...więc jak chłopaki wyjechali to lapka na full (szkoda,że głośniej się nie da,ale całkiem nieźle ryczy
) i słucham moich ukochanach Gunsów a oprócz tego ACDC, Iron Maiden....i polskie Chłopcy z placu broni, Ira, Kobranocka ...niech Młody od życia płodowego uczy się co to dobra muza
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny
na początek bardzo wam dziekuje za wasze zyczenia! mauysiu a tort byl przepyszny!
Fedruś mnie tez zaniepokoily twoje wyniki... mimo to zdażają sie cuda i po cichu jeszcze licze na to ze może jednak bedzie dobrze. Tak bardzo Ci tego życze!
A ja oczywiscie znowu mam problem. Mam dzisiaj male rozowawe plamienia... zwariuje chyba. Nie chce panikowac ale skąd to tym razem? w terminie @ nie jestem, za malo progesteronu? nie sądze bo biore 2x1 duphaston... wzielam nospe i leze... jezeli bedzie tego wiecej bede musiala pojechac do szpitala, oby nieFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:A ja oczywiscie znowu mam problem. Mam dzisiaj male rozowawe plamienia... zwariuje chyba. Nie chce panikowac ale skąd to tym razem? w terminie @ nie jestem, za malo progesteronu? nie sądze bo biore 2x1 duphaston... wzielam nospe i leze... jezeli bedzie tego wiecej bede musiala pojechac do szpitala, oby nie
-
Oj, jaka cisza... weekendowa tylko mam nadzieję?
Plemniczko, może to jednak plamienia w terminie okołookresowym i to nic groźnego, mam nadzieję, na pewno to nic groźnego! Nie zadręczaj się myślami
Miłego wieczoru i spokojnej nocy Dziewczyny!
P.s. Dziś rano skończyłam III tom Greya... Nie będę się wypowiadać odnośnie treści dopóki wszystkie (chętne) nie przeczytają. A tak poza tym, to cóż... powieść lekka, szybko się czyta (dlatego czytałam w każdej wolnej chwili, to jedyny plus dla autorki?), jak dla mnie to pierwsza część jest najgorsza... Milion powtórzeń, jak to ona przygryza wargę doprowadzając Go tym do szaleństwa (??? maniak?) no i ten tekst, że za każdym razem ona rozpada się na milion kawałków, a On podczas orgazmu wykrzykuje Jej imię... No i tylko On na Nią spojrzy a Ona już mokra i prawie ma orgazm:/ Ech, powieść dla nastolatków gdyby nie sceny erotyczne... Serio. Język prosty, pierwsze 80 stron (jak dla mnie) łudząco podobne do Zmierzchu... ona niezdara, może nie tyle zakompleksiona, co nie dostrzega tego, że podoba się facetom, szczuplutka brunetka, a on piękniś, bożyszcze a do tego skrywa jakąś mroczną tajemnicę, i jest nieziemsko bogaty (jak Wampir-nie ma dla niego rzeczy niemożliwych)... Ogólnie Bajka, oczywiście nie byłabym sobą gdybym kilka razy nie płakała krokodylimi łzami... A epilog - chyba najbardziej wzruszający (no bo ja płaczka jestem, noooo). Ogólnie jeśli chodzi o końcówkę trzeciej części (by nie psuć napięcia wśród czytających) - jeszcze rok temu uwierzyłabym, że to możliwe, a teraz - potwierdzam, że to Bajka. Nie wiem, czy cudna. Rzecz gustu. Czy marzę o takim życiu? O tym, co jest zawarte w Epilogu - a i owszem..., no, może nie dokładnie o każdej scenie;) Ale któż nie marzy? A niektórym nawet się te marzenia spełniają, cichutko dodam:) Nie żałuję, że przeczytałam, chociaż w tym czasie powinnam była czytać kodeks postępowania karnego, kodeks cywilny, uczyć się prawa międzynarodowego oraz teorii demokracji i innych poważnych Pierdół... Ale jak to mówią - każda wymówka jest dobra. Sesja za pasem, a ja rozmyślam, jak się układa Anastasii i Christianowi (żart-nie rozmyślam) I na pewno przeczytam następne części, jeśli autorka wywiąże się z obietnicy:) (Skoro każda kolejna część była lepsza od poprzedniej to trzeba mieć nadzieję, że autorka się rozwinie i Mąż ją wreszcie porządnie zaspokoi;) bo mam wrażenie, że Kobieta ma niespełnione fantazje erotyczne;))
P.s.2. Nie kupujcie książek, mam 3 części w formacie .pdf (niekoniecznie idealnie skopiowane, ale czyta się OK) to mogę na meila wysłać...
Buzi...
uffff niechcący notę napisałam, ale bynajmniej nie próbuje być krytykiem bo nie zdradzam fabuły, a przemyśleń (i żali) mam o wiele, wiele więcej
Ooooo w TV mój Ani MruMru. Kocham Mima ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 21:01
Rucia, Shagga_80, aisa, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyHej Baby..wczoraj pierwszy raz od niepamiętnych czasów poszłam spać nie włączając wcześniej kompa...teraz wstałam już - kończy się KOLEJNA moja aukcja więc trzeba zobaczyć jak sprawy się mają
No i robić śniadanko, póki chłopaki śpią...i jednocześnie już rosołek
Gunia! Prześlij mi tę książkę - na priva podam maila! Chociaż czy przeczytam to nie wiem, bo nie lubię czytać na kompiesylwia1985, Fedra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc dziewczyny
na początek bardzo wam dziekuje za wasze zyczenia! mauysiu a tort byl przepyszny!
Fedruś mnie tez zaniepokoily twoje wyniki... mimo to zdażają sie cuda i po cichu jeszcze licze na to ze może jednak bedzie dobrze. Tak bardzo Ci tego życze!
A ja oczywiscie znowu mam problem. Mam dzisiaj male rozowawe plamienia... zwariuje chyba. Nie chce panikowac ale skąd to tym razem? w terminie @ nie jestem, za malo progesteronu? nie sądze bo biore 2x1 duphaston... wzielam nospe i leze... jezeli bedzie tego wiecej bede musiala pojechac do szpitala, oby nie
Plemniś kochana i co tam u Ciebie ?uspokoiło się z tymi wczorajszymi plamieniami ? -
No nie wierzę! Wszystkie odpoczywacie od forum? Wstydzicie się odezwać? Nie wiecie co napisać? Odeszłyście z Ovu???
Szok!
Shagga, pamiętaj wysłać adres meila jeśli rzeczywiście chcesz czytać książkę pisaną bardzo, bardzo prostym, wręcz szczeniackim językiem;) Szczerze mówiąc, mam nadzieję, że bestsellerem jest bo w oryginale jest dobra, naprawdę dobra, a ten zwykły, piaskownicowy język to tylko przez tłumaczenie przez kogoś, kto zna język ot tak, a nie jest tłumaczem (przepraszam, jeśli kogoś krzywdzę, ale gdy polecam książkę to ona naprawdę powinna być na poziomie, a tłumaczenie to ech... z pamięci można cytowaćironicznie cytować, rzecz jasna)
Ale fakt-pamiętam o losach bohaterów, (losach z ostatniej części) niestety nie o scenach łóżkowych:(
A miałam Karoam wysłać "Ulica rajskich dziewic" tylko meila nie zapisało na kompie, pomimo, że pamiętam, że zapisywałam, i teraz muszę wrócić o jakieś 130-170 stron żeby go odnaleźć, OMG:|
A tak a'propos... Karoam jesteś tu jeszcze?
A Muska? Czyżby naprawdę czekała na potwierdzenie życia Fasolki nim nam się pochwali?!
Ech, Baby... Żyć się z nimi nie da, a zabić nie można:/ (tak mniej-więcej mawia mój Przyjaciel:[Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 17:53
Fedra lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kleopatro, książka może i jest płaska, ale przyznasz, że dobrze, szybko się czyta?
A na Polsacie zaczęło się "Ciacho", chyba nie oglądałam, dziś jest okazja, co tam nauka, i książki, trzeba się odmóżdżyć przed pracą
P.s. Shagga wysłałam. Ech, nie wiń mnie jeśli stracisz czas na czytadłoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2013, 18:14
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
Szybko tak, ale dobrze niekoniecznie. Mam często ochotę przeskoczyć jakiś fragment bo powtarza się albo po prostu mnie nudzi. Jedyne co to jestem ciekawa jak to się skończy więc cicho sza
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Racja, Kleopatro, też byłam ciekawa "co się wydarzy później" i dlatego przeczytałam trzy części:) Gosia była najbardziej zainteresowana, to napisałam co sądzę, tylko jakoś Gosi tu nie ma od kiedy ja przyszłam wczorajszego wieczora:) Nie mam w zwyczaju zdradzać fabuły, chociaż wiadomo, że "na gorąco" ma się więcej przemyśleń niż po tygodniu, gdy emocje słabną. Jakby nie patrzeć - opowieść-bajka, czasem trzeba oderwać się od szarej rzeczywistości:)
Mój Mąż właśnie wrócił po ciężkiej, weekendowej pracy na wsi i... zasnął w trakcie wiadomości:) Ot, i nawet nie było czasu pogadaćKleopatra lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyHej dziewczynki jak tam weekend minął!!!
Ja poproszę Gunia na maila czytadło!!!! [email protected]
Z góry dziękuję!!!!!
My wczoraj wróciliśmy z pogrzebu ok 23 !!!musieliśmy auto z wypożyczalni wziąść bo nasze się rozkraczyło!!!:-(Jutro jadę go do mechanika odstawić mam nadzieję że to tylko ta uszczelka a nie i głowica bo to koszty ogromne
Mój Wafel pojechał wlaśnie do pracy i znowu sama zostałam:-( Ale byle do czwartku!!!
Miłego wieczorku życzę!!!Gunia lubi tę wiadomość