X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mauysiu, ależ zazdroszczę tego wypadu...my dwa ostatnie lata umawialiśmy sie z moimi znajomymi ze studiów na weekend w takich domkach i było super :) Dotąd ani razu M nie był ze mną, więc ok 80km jechałam sama z Młodym,ale było super, bo koledzy we wszystkim mi pomagali , nosili bagaże, pomagali przy Młodym itd itp :) Aż szkoda,że w tym roku nie pojadę raczej :(

Shaggi, sama sobie zazdroszczę tego wyjazdu :P Ja uwielbiam takie ogniskowe imprezy, a ogniska teraz robi się coraz rzadziej (ostatnio byłam na ognisku 3 lata temu). No i ludzie mniej chętni do udziału. Zdziwiło mnie to, że tak mało ludzi było chętnych do zanocowania tam - dla nas to była megafrajda, żeby zanocować w domu w środku lasu, bez prądu, bez ciepłej wody... Leosław też się bardzo cieszył z obecności tam, sam dorzucał do ognia, był animatorem zabaw ogniskowych, potem miał radochę ze spania w śpiworze... Mam nadzieję, że następny taki wypad nastąpi wcześniej niż za 3 lata!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:05

gocha04, Shagga_80, aisa, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaaaaaa, jeszcze tylko 5 dni?? Kurcze,kiedy to zleciało
    PS. Jak widzi się lecącego bociana, to mówi się,że na pieniądze

No to na pieniądze ale na wydanie chyba he he!!!
    No jeszcze 5 dni i @ przyjdzie więc zacznie się odliczanie he he!!!
    Jadę odstawić auto do mechanika jak dobrze pójdzie to 800 zł starczy na naprawę:-(
    Potem odezwę sie!!!

Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Cześć Dziewczyny!
    Muska z okazji wczorajszych urodzin życzę spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich, by pojawiła się silna Fasolinka lub Fasolinek, a potem zdrowe Dzieciątko, które przyniesie upragnioną radość i szczęście. Wszystkiego naj!!! :)

Ty, Kfiatus, a co Ty tak służbowo ostatnio bywasz? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:04

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jak widzi się lecącego bociana, to mówi się,że na pieniądze :D
    a jak widzi się (tak jak ja wczoraj wracając do Wawy) bociana z małymi w gnieździe i dwa lecące?;)

aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    a jak widzi się (tak jak ja wczoraj wracając do Wawy) bociana z małymi w gnieździe i dwa lecące?;)
    to znaczy że można uderzać do Ciebie z tekstem "pożycz stówę!" :p taka będziesz bogata...

Shagga_80, aisa, Rucia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ty, Kfiatus, a co Ty tak służbowo ostatnio bywasz? :)

A tak jakoś wychodzi :)

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    A tak jakoś wychodzi :)
    a ja sie pytam gdzie Twój wykres i mam dziwne wrażenie że coś Ci na sercu w tej kwestii leży i czemu z nami o tym nie pogadasz?

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    jeszcze spią, ale juz dziś jadą :(
    Łe, to i tak długo u Was zabalowali. Nie pozostaje Ci nic innego jak spuścić im benzynę w aucie. (albo w samolocie, czymkolwiek przybyli)

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a ja sie pytam gdzie Twój wykres i mam dziwne wrażenie że coś Ci na sercu w tej kwestii leży i czemu z nami o tym nie pogadasz?
    mój wykres jest ściśle tajny :P
    A i jakoś się do niego nie przykładam w tym cyklu, więc szczerze mówiąc nie ma co pokazywać.
    Muszę odsapnąć, odreagować, poimprezować, poopalać się - to są moje plany na najbliższą przyszłość :)

mauysia, zbikowa, gocha04, Effcia28, aisa, Rucia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    No, właśnie, ja tez wyczuwam, że na sercu jeszcze ciąży Ci twój poprzedni cykl i mój wybitny talent psychologiczny podpowiada mi, że miał on (tzn. Twój poprzedni cykl) bezpośredni wpływ na ukrycie Twojego obecnego wykresu. A jak złożymy solenną przysięgę, że już ani słowa nakręcania..?

zbikowa, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    A i jakoś się do niego nie przykładam w tym cyklu, więc szczerze mówiąc nie ma co pokazywać.
    Muszę odsapnąć, odreagować, poimprezować, poopalać się - to są moje plany na najbliższą przyszłość :)

widzisz, nie bolało ;p dla mnie wystarczy, teraz z czystym sercem moge isc ogarnąć conieco ;)
    do później Laski :)

mauysia, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

I to lubię!!! Lubię takie plany :)

Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    to znaczy że można uderzać do Ciebie z tekstem "pożycz stówę!" :p taka będziesz bogata...
    o nieee to ja nie widziałam bocianów.:P
    a tak serio to ja bociany widzę tak często jak jeżdżę do rodziców i w różnych sytuacjach, także nie wiążę ich jako zwiastunów dzieci czy ciąży, bo gdyby to była prawda to ja bym już całe wojsko wychowywała.:)

zbikowa, Shagga_80, Effcia28, aisa, Rucia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Kfjatuś ja swoje plany też już zaczynam wdrażać, bo widzę, że kicha z tego będzie. A jak sobie w sobotę leżałam na dworze i czytałam książkę to pomyślałam jeju jak mi jest zajebiście, nikt mi gitary nie zawraca, mogę w spokoju leżeć, czytać, spać czy co mi się podoba robić i zaczęłam uświadamiać sobie, że o co mi w ogóle chodzi jak mi jest tak dobrze.

Fedra lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po śniadanku...a Młody w trakcie...wiecie co? Musze Wam się przyznać,że zaczęłam ograniczać jedzenie..nie mylić z głodówką czy coś...po prostu od wczoraj zmniejszyłam porcje sobie, bo inaczej pierwszy raz będę miała mega rozstępy jak tal dalej będę tyła :/

A tak w ogóle, Mauysiu przyznam się jeszcze do czegoś (jakiś dzień spowiedzi,czy coś :P ) Wczoraj poczytałam co nieco na ratujmy maluchy i poryczałam się strasznie (taka wrażliwa jestem coś :P ) szczerze dotąd uważałam,że nie chcę puścić Młodego wcześniej do szkoły,bo nie...a teraz dopiero poznałam wszelkie aspekty tematu...M A S A K R A! Podczas obiadu zagadać M chciałam, bo wciąz Mu opowiadałam...i cały czas z "kluchą" w gardele mówiłam! Taka jestem wściekła,że szok!

Kfjatus, cieszę się,że dziewczyny zmusiły Cię do wyrzucenia z siebie co nieco, bo martwiłam się i ja,że coś zamilkłaś :(

Mauysiu, zrób ognisko w Poznaniu,to przyjadę, hehhehe :P Poważnie to byłam w P-niu raz...na Budmie 4 lata temu z Szefostwem :P

mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Kfjatuś ja swoje plany też już zaczynam wdrażać, bo widzę, że kicha z tego będzie. A jak sobie w sobotę leżałam na dworze i czytałam książkę to pomyślałam jeju jak mi jest zajebiście, nikt mi gitary nie zawraca, mogę w spokoju leżeć, czytać, spać czy co mi się podoba robić i zaczęłam uświadamiać sobie, że o co mi w ogóle chodzi jak mi jest tak dobrze.
    Oooo i widzisz, los jest przewrotny :P Jak sobie wmówisz,że lepiej Ci tak jak jest,to zaraza zafasolkujesz :D

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, ja sądzę, że i tak - mimo zebranych 950 000 podpisów - nie zrobią tego referendum, bo rząd jest uparty jak osły, ale cóż - muszą się liczyć z tym, że przynajmniej połowa z tych, którzy złożyli podpis (lub więcej) nie zagłosują już na PO (w tym ja), bo nie chcę głosować na osoby, które obrażają mnie w swoich wypowiedziach (jedna posłanka mówiła nawet, że ci którzy biorą udział w akcji cierpią na "paraliż umysłowy", i inne takie "kwiatki")...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:29

Shagga_80, gocha04, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga, ja sądzę, że i tak - mimo zebranych 950 000 podpisów - nie zrobią tego referendum, bo rząd jest uparty jak osły, ale cóż - muszą się liczyć z tym, że przynajmniej połowa z tych, którzy złożyli podpis (lub więcej) nie zagłosują już na PO (w tym ja), bo nie chcę głosować na osoby, które obrażają mnie w swoich wypowiedziach (jedna posłanka mówiła nawet, że ci którzy biorą udział w akcji cierpią na "paraliż umysłowy", i inne takie "kwiatki")...
    Ja wciąż liczę,że Ci w rządzie pomyślą o sobie! Jakkolwiek to nie brzmi, to jednak taka jest prawda, cokolwiek robią na pewno nie myślą dobru ludzi! I dlatego liczę,że przemyślą,że zbliżają się wybory i najnormalniej nie opłaca Im się pokazać, że mają gdzieś takie rzesze ludzi!!!

PS. Co to się stało,że masz teraz tak późno wizytę u Gina :P A może to moja ginka pospieszyła się?

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jestem kobitki!!!Auto u mechanika teraz czekam na tel od fryzjerki kiedy będzie miała czas mnie upiększyć !!!:-)
    Ale ciepło jest !!!:-)

• gocha04 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga może 'zaraza' nie zafasolkuję, bo po sobie widzę, że to nie TO. I wcale mi nie jest z tym źle.
    I tez muszę ograniczyć żarcie, bo bebzona sobie zaczynam hodować i wstyd mi jak na siebie patrzę, powiem więcej obrzydzenie mnie bierze jak widzę tego spasionego brzucholca, a jeszcze jak był po zimnie biały to w ogóle blee.

Fedra lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
‹‹ 3182 3183 3184 3185 3186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ