plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Mauysiu, ależ zazdroszczę tego wypadu...my dwa ostatnie lata umawialiśmy sie z moimi znajomymi ze studiów na weekend w takich domkach i było super
Dotąd ani razu M nie był ze mną, więc ok 80km jechałam sama z Młodym,ale było super, bo koledzy we wszystkim mi pomagali , nosili bagaże, pomagali przy Młodym itd itp
Aż szkoda,że w tym roku nie pojadę raczej 
Shaggi, sama sobie zazdroszczę tego wyjazdu
Ja uwielbiam takie ogniskowe imprezy, a ogniska teraz robi się coraz rzadziej (ostatnio byłam na ognisku 3 lata temu). No i ludzie mniej chętni do udziału. Zdziwiło mnie to, że tak mało ludzi było chętnych do zanocowania tam - dla nas to była megafrajda, żeby zanocować w domu w środku lasu, bez prądu, bez ciepłej wody... Leosław też się bardzo cieszył z obecności tam, sam dorzucał do ognia, był animatorem zabaw ogniskowych, potem miał radochę ze spania w śpiworze... Mam nadzieję, że następny taki wypad nastąpi wcześniej niż za 3 lata!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:05
gocha04, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyAgaaaaaa, jeszcze tylko 5 dni?? Kurcze,kiedy to zleciało
PS. Jak widzi się lecącego bociana, to mówi się,że na pieniądze
No to na pieniądze ale na wydanie chyba he he!!!
No jeszcze 5 dni i @ przyjdzie więc zacznie się odliczanie he he!!!
Jadę odstawić auto do mechanika jak dobrze pójdzie to 800 zł starczy na naprawę
Potem odezwę sie!!!
nick nieaktualny, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Cześć Dziewczyny!
Muska z okazji wczorajszych urodzin życzę spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich, by pojawiła się silna Fasolinka lub Fasolinek, a potem zdrowe Dzieciątko, które przyniesie upragnioną radość i szczęście. Wszystkiego naj!!!
Ty, Kfiatus, a co Ty tak służbowo ostatnio bywasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:04
-
a jak widzi się (tak jak ja wczoraj wracając do Wawy) bociana z małymi w gnieździe i dwa lecące?Shagga_80 wrote:Jak widzi się lecącego bociana, to mówi się,że na pieniądze

aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
to znaczy że można uderzać do Ciebie z tekstem "pożycz stówę!" :p taka będziesz bogata...gocha04 wrote:a jak widzi się (tak jak ja wczoraj wracając do Wawy) bociana z małymi w gnieździe i dwa lecące?

nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
mój wykres jest ściśle tajnyzbikowa wrote:a ja sie pytam gdzie Twój wykres i mam dziwne wrażenie że coś Ci na sercu w tej kwestii leży i czemu z nami o tym nie pogadasz?

A i jakoś się do niego nie przykładam w tym cyklu, więc szczerze mówiąc nie ma co pokazywać.
Muszę odsapnąć, odreagować, poimprezować, poopalać się - to są moje plany na najbliższą przyszłość
mauysia, zbikowa, gocha04, Effcia28, aisa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
No, właśnie, ja tez wyczuwam, że na sercu jeszcze ciąży Ci twój poprzedni cykl i mój wybitny talent psychologiczny podpowiada mi, że miał on (tzn. Twój poprzedni cykl) bezpośredni wpływ na ukrycie Twojego obecnego wykresu. A jak złożymy solenną przysięgę, że już ani słowa nakręcania..?zbikowa wrote:a ja sie pytam gdzie Twój wykres i mam dziwne wrażenie że coś Ci na sercu w tej kwestii leży i czemu z nami o tym nie pogadasz?
zbikowa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

-
Kfjatus wrote:mój wykres jest ściśle tajny

A i jakoś się do niego nie przykładam w tym cyklu, więc szczerze mówiąc nie ma co pokazywać.
Muszę odsapnąć, odreagować, poimprezować, poopalać się - to są moje plany na najbliższą przyszłość
widzisz, nie bolało ;p dla mnie wystarczy, teraz z czystym sercem moge isc ogarnąć conieco
do później Laski
mauysia, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-

I to lubię!!! Lubię takie plany
nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

-
o nieee to ja nie widziałam bocianów.zbikowa wrote:to znaczy że można uderzać do Ciebie z tekstem "pożycz stówę!" :p taka będziesz bogata...

a tak serio to ja bociany widzę tak często jak jeżdżę do rodziców i w różnych sytuacjach, także nie wiążę ich jako zwiastunów dzieci czy ciąży, bo gdyby to była prawda to ja bym już całe wojsko wychowywała.
zbikowa, nick nieaktualny, Effcia28, aisa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17

Kfjatuś ja swoje plany też już zaczynam wdrażać, bo widzę, że kicha z tego będzie. A jak sobie w sobotę leżałam na dworze i czytałam książkę to pomyślałam jeju jak mi jest zajebiście, nikt mi gitary nie zawraca, mogę w spokoju leżeć, czytać, spać czy co mi się podoba robić i zaczęłam uświadamiać sobie, że o co mi w ogóle chodzi jak mi jest tak dobrze.
Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyJa już po śniadanku...a Młody w trakcie...wiecie co? Musze Wam się przyznać,że zaczęłam ograniczać jedzenie..nie mylić z głodówką czy coś...po prostu od wczoraj zmniejszyłam porcje sobie, bo inaczej pierwszy raz będę miała mega rozstępy jak tal dalej będę tyła

A tak w ogóle, Mauysiu przyznam się jeszcze do czegoś (jakiś dzień spowiedzi,czy coś
) Wczoraj poczytałam co nieco na ratujmy maluchy i poryczałam się strasznie (taka wrażliwa jestem coś
) szczerze dotąd uważałam,że nie chcę puścić Młodego wcześniej do szkoły,bo nie...a teraz dopiero poznałam wszelkie aspekty tematu...M A S A K R A! Podczas obiadu zagadać M chciałam, bo wciąz Mu opowiadałam...i cały czas z "kluchą" w gardele mówiłam! Taka jestem wściekła,że szok!
Kfjatus, cieszę się,że dziewczyny zmusiły Cię do wyrzucenia z siebie co nieco, bo martwiłam się i ja,że coś zamilkłaś
Mauysiu, zrób ognisko w Poznaniu,to przyjadę, hehhehe
Poważnie to byłam w P-niu raz...na Budmie 4 lata temu z Szefostwem
mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOooo i widzisz, los jest przewrotnygocha04 wrote:Kfjatuś ja swoje plany też już zaczynam wdrażać, bo widzę, że kicha z tego będzie. A jak sobie w sobotę leżałam na dworze i czytałam książkę to pomyślałam jeju jak mi jest zajebiście, nikt mi gitary nie zawraca, mogę w spokoju leżeć, czytać, spać czy co mi się podoba robić i zaczęłam uświadamiać sobie, że o co mi w ogóle chodzi jak mi jest tak dobrze.
Jak sobie wmówisz,że lepiej Ci tak jak jest,to zaraza zafasolkujesz
Fedra lubi tę wiadomość
-
Shagga, ja sądzę, że i tak - mimo zebranych 950 000 podpisów - nie zrobią tego referendum, bo rząd jest uparty jak osły, ale cóż - muszą się liczyć z tym, że przynajmniej połowa z tych, którzy złożyli podpis (lub więcej) nie zagłosują już na PO (w tym ja), bo nie chcę głosować na osoby, które obrażają mnie w swoich wypowiedziach (jedna posłanka mówiła nawet, że ci którzy biorą udział w akcji cierpią na "paraliż umysłowy", i inne takie "kwiatki")...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:29
nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJa wciąż liczę,że Ci w rządzie pomyślą o sobie! Jakkolwiek to nie brzmi, to jednak taka jest prawda, cokolwiek robią na pewno nie myślą dobru ludzi! I dlatego liczę,że przemyślą,że zbliżają się wybory i najnormalniej nie opłaca Im się pokazać, że mają gdzieś takie rzesze ludzi!!!mauysia wrote:Shagga, ja sądzę, że i tak - mimo zebranych 950 000 podpisów - nie zrobią tego referendum, bo rząd jest uparty jak osły, ale cóż - muszą się liczyć z tym, że przynajmniej połowa z tych, którzy złożyli podpis (lub więcej) nie zagłosują już na PO (w tym ja), bo nie chcę głosować na osoby, które obrażają mnie w swoich wypowiedziach (jedna posłanka mówiła nawet, że ci którzy biorą udział w akcji cierpią na "paraliż umysłowy", i inne takie "kwiatki")...
PS. Co to się stało,że masz teraz tak późno wizytę u Gina
A może to moja ginka pospieszyła się?
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga może 'zaraza' nie zafasolkuję, bo po sobie widzę, że to nie TO. I wcale mi nie jest z tym źle.
I tez muszę ograniczyć żarcie, bo bebzona sobie zaczynam hodować i wstyd mi jak na siebie patrzę, powiem więcej obrzydzenie mnie bierze jak widzę tego spasionego brzucholca, a jeszcze jak był po zimnie biały to w ogóle blee.
Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika