plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Mauysiu, ależ zazdroszczę tego wypadu...my dwa ostatnie lata umawialiśmy sie z moimi znajomymi ze studiów na weekend w takich domkach i było super
Dotąd ani razu M nie był ze mną, więc ok 80km jechałam sama z Młodym,ale było super, bo koledzy we wszystkim mi pomagali , nosili bagaże, pomagali przy Młodym itd itp
Aż szkoda,że w tym roku nie pojadę raczej
Shaggi, sama sobie zazdroszczę tego wyjazduJa uwielbiam takie ogniskowe imprezy, a ogniska teraz robi się coraz rzadziej (ostatnio byłam na ognisku 3 lata temu). No i ludzie mniej chętni do udziału. Zdziwiło mnie to, że tak mało ludzi było chętnych do zanocowania tam - dla nas to była megafrajda, żeby zanocować w domu w środku lasu, bez prądu, bez ciepłej wody... Leosław też się bardzo cieszył z obecności tam, sam dorzucał do ognia, był animatorem zabaw ogniskowych, potem miał radochę ze spania w śpiworze... Mam nadzieję, że następny taki wypad nastąpi wcześniej niż za 3 lata!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:05
gocha04, Shagga_80, aisa, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaaaaaa, jeszcze tylko 5 dni?? Kurcze,kiedy to zleciało
PS. Jak widzi się lecącego bociana, to mówi się,że na pieniądze
No to na pieniądze ale na wydanie chyba he he!!!
No jeszcze 5 dni i @ przyjdzie więc zacznie się odliczanie he he!!!
Jadę odstawić auto do mechanika jak dobrze pójdzie to 800 zł starczy na naprawę
Potem odezwę sie!!!Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Cześć Dziewczyny!
Muska z okazji wczorajszych urodzin życzę spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich, by pojawiła się silna Fasolinka lub Fasolinek, a potem zdrowe Dzieciątko, które przyniesie upragnioną radość i szczęście. Wszystkiego naj!!!
Ty, Kfiatus, a co Ty tak służbowo ostatnio bywasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:04
-
Shagga_80 wrote:Jak widzi się lecącego bociana, to mówi się,że na pieniądze
aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:a jak widzi się (tak jak ja wczoraj wracając do Wawy) bociana z małymi w gnieździe i dwa lecące?
Shagga_80, aisa, Rucia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:a ja sie pytam gdzie Twój wykres i mam dziwne wrażenie że coś Ci na sercu w tej kwestii leży i czemu z nami o tym nie pogadasz?
A i jakoś się do niego nie przykładam w tym cyklu, więc szczerze mówiąc nie ma co pokazywać.
Muszę odsapnąć, odreagować, poimprezować, poopalać się - to są moje plany na najbliższą przyszłośćmauysia, zbikowa, gocha04, Effcia28, aisa, Rucia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:a ja sie pytam gdzie Twój wykres i mam dziwne wrażenie że coś Ci na sercu w tej kwestii leży i czemu z nami o tym nie pogadasz?
zbikowa, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:mój wykres jest ściśle tajny
A i jakoś się do niego nie przykładam w tym cyklu, więc szczerze mówiąc nie ma co pokazywać.
Muszę odsapnąć, odreagować, poimprezować, poopalać się - to są moje plany na najbliższą przyszłość
widzisz, nie bolało ;p dla mnie wystarczy, teraz z czystym sercem moge isc ogarnąć conieco
do później Laskimauysia, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Muszę odsapnąć, odreagować, poimprezować, poopalać się - to są moje plany na najbliższą przyszłość
I to lubię!!! Lubię takie planyShagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:to znaczy że można uderzać do Ciebie z tekstem "pożycz stówę!" :p taka będziesz bogata...
a tak serio to ja bociany widzę tak często jak jeżdżę do rodziców i w różnych sytuacjach, także nie wiążę ich jako zwiastunów dzieci czy ciąży, bo gdyby to była prawda to ja bym już całe wojsko wychowywała.zbikowa, Shagga_80, Effcia28, aisa, Rucia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Kfjatuś ja swoje plany też już zaczynam wdrażać, bo widzę, że kicha z tego będzie. A jak sobie w sobotę leżałam na dworze i czytałam książkę to pomyślałam jeju jak mi jest zajebiście, nikt mi gitary nie zawraca, mogę w spokoju leżeć, czytać, spać czy co mi się podoba robić i zaczęłam uświadamiać sobie, że o co mi w ogóle chodzi jak mi jest tak dobrze.Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyJa już po śniadanku...a Młody w trakcie...wiecie co? Musze Wam się przyznać,że zaczęłam ograniczać jedzenie..nie mylić z głodówką czy coś...po prostu od wczoraj zmniejszyłam porcje sobie, bo inaczej pierwszy raz będę miała mega rozstępy jak tal dalej będę tyła
A tak w ogóle, Mauysiu przyznam się jeszcze do czegoś (jakiś dzień spowiedzi,czy coś) Wczoraj poczytałam co nieco na ratujmy maluchy i poryczałam się strasznie (taka wrażliwa jestem coś
) szczerze dotąd uważałam,że nie chcę puścić Młodego wcześniej do szkoły,bo nie...a teraz dopiero poznałam wszelkie aspekty tematu...M A S A K R A! Podczas obiadu zagadać M chciałam, bo wciąz Mu opowiadałam...i cały czas z "kluchą" w gardele mówiłam! Taka jestem wściekła,że szok!
Kfjatus, cieszę się,że dziewczyny zmusiły Cię do wyrzucenia z siebie co nieco, bo martwiłam się i ja,że coś zamilkłaś
Mauysiu, zrób ognisko w Poznaniu,to przyjadę, hehhehePoważnie to byłam w P-niu raz...na Budmie 4 lata temu z Szefostwem
mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Kfjatuś ja swoje plany też już zaczynam wdrażać, bo widzę, że kicha z tego będzie. A jak sobie w sobotę leżałam na dworze i czytałam książkę to pomyślałam jeju jak mi jest zajebiście, nikt mi gitary nie zawraca, mogę w spokoju leżeć, czytać, spać czy co mi się podoba robić i zaczęłam uświadamiać sobie, że o co mi w ogóle chodzi jak mi jest tak dobrze.
Jak sobie wmówisz,że lepiej Ci tak jak jest,to zaraza zafasolkujesz
Fedra lubi tę wiadomość
-
Shagga, ja sądzę, że i tak - mimo zebranych 950 000 podpisów - nie zrobią tego referendum, bo rząd jest uparty jak osły, ale cóż - muszą się liczyć z tym, że przynajmniej połowa z tych, którzy złożyli podpis (lub więcej) nie zagłosują już na PO (w tym ja), bo nie chcę głosować na osoby, które obrażają mnie w swoich wypowiedziach (jedna posłanka mówiła nawet, że ci którzy biorą udział w akcji cierpią na "paraliż umysłowy", i inne takie "kwiatki")...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:29
Shagga_80, gocha04, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga, ja sądzę, że i tak - mimo zebranych 950 000 podpisów - nie zrobią tego referendum, bo rząd jest uparty jak osły, ale cóż - muszą się liczyć z tym, że przynajmniej połowa z tych, którzy złożyli podpis (lub więcej) nie zagłosują już na PO (w tym ja), bo nie chcę głosować na osoby, które obrażają mnie w swoich wypowiedziach (jedna posłanka mówiła nawet, że ci którzy biorą udział w akcji cierpią na "paraliż umysłowy", i inne takie "kwiatki")...
PS. Co to się stało,że masz teraz tak późno wizytę u GinaA może to moja ginka pospieszyła się?
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga może 'zaraza' nie zafasolkuję, bo po sobie widzę, że to nie TO. I wcale mi nie jest z tym źle.
I tez muszę ograniczyć żarcie, bo bebzona sobie zaczynam hodować i wstyd mi jak na siebie patrzę, powiem więcej obrzydzenie mnie bierze jak widzę tego spasionego brzucholca, a jeszcze jak był po zimnie biały to w ogóle blee.Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika