X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mauysiu, ależ zazdroszczę tego wypadu...my dwa ostatnie lata umawialiśmy sie z moimi znajomymi ze studiów na weekend w takich domkach i było super :) Dotąd ani razu M nie był ze mną, więc ok 80km jechałam sama z Młodym,ale było super, bo koledzy we wszystkim mi pomagali , nosili bagaże, pomagali przy Młodym itd itp :) Aż szkoda,że w tym roku nie pojadę raczej :(

Shaggi, sama sobie zazdroszczę tego wyjazdu :P Ja uwielbiam takie ogniskowe imprezy, a ogniska teraz robi się coraz rzadziej (ostatnio byłam na ognisku 3 lata temu). No i ludzie mniej chętni do udziału. Zdziwiło mnie to, że tak mało ludzi było chętnych do zanocowania tam - dla nas to była megafrajda, żeby zanocować w domu w środku lasu, bez prądu, bez ciepłej wody... Leosław też się bardzo cieszył z obecności tam, sam dorzucał do ognia, był animatorem zabaw ogniskowych, potem miał radochę ze spania w śpiworze... Mam nadzieję, że następny taki wypad nastąpi wcześniej niż za 3 lata!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:05

gocha04, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaaaaaa, jeszcze tylko 5 dni?? Kurcze,kiedy to zleciało
    PS. Jak widzi się lecącego bociana, to mówi się,że na pieniądze

No to na pieniądze ale na wydanie chyba he he!!!
    No jeszcze 5 dni i @ przyjdzie więc zacznie się odliczanie he he!!!
    Jadę odstawić auto do mechanika jak dobrze pójdzie to 800 zł starczy na naprawę:-(
    Potem odezwę sie!!!

nick nieaktualny, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Cześć Dziewczyny!
    Muska z okazji wczorajszych urodzin życzę spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich, by pojawiła się silna Fasolinka lub Fasolinek, a potem zdrowe Dzieciątko, które przyniesie upragnioną radość i szczęście. Wszystkiego naj!!! :)

Ty, Kfiatus, a co Ty tak służbowo ostatnio bywasz? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:04

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jak widzi się lecącego bociana, to mówi się,że na pieniądze :D
    a jak widzi się (tak jak ja wczoraj wracając do Wawy) bociana z małymi w gnieździe i dwa lecące?;)

aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    a jak widzi się (tak jak ja wczoraj wracając do Wawy) bociana z małymi w gnieździe i dwa lecące?;)
    to znaczy że można uderzać do Ciebie z tekstem "pożycz stówę!" :p taka będziesz bogata...

nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Ty, Kfiatus, a co Ty tak służbowo ostatnio bywasz? :)

A tak jakoś wychodzi :)

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    A tak jakoś wychodzi :)
    a ja sie pytam gdzie Twój wykres i mam dziwne wrażenie że coś Ci na sercu w tej kwestii leży i czemu z nami o tym nie pogadasz?

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    jeszcze spią, ale juz dziś jadą :(
    Łe, to i tak długo u Was zabalowali. Nie pozostaje Ci nic innego jak spuścić im benzynę w aucie. (albo w samolocie, czymkolwiek przybyli)

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a ja sie pytam gdzie Twój wykres i mam dziwne wrażenie że coś Ci na sercu w tej kwestii leży i czemu z nami o tym nie pogadasz?
    mój wykres jest ściśle tajny :P
    A i jakoś się do niego nie przykładam w tym cyklu, więc szczerze mówiąc nie ma co pokazywać.
    Muszę odsapnąć, odreagować, poimprezować, poopalać się - to są moje plany na najbliższą przyszłość :)

mauysia, zbikowa, gocha04, Effcia28, aisa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    No, właśnie, ja tez wyczuwam, że na sercu jeszcze ciąży Ci twój poprzedni cykl i mój wybitny talent psychologiczny podpowiada mi, że miał on (tzn. Twój poprzedni cykl) bezpośredni wpływ na ukrycie Twojego obecnego wykresu. A jak złożymy solenną przysięgę, że już ani słowa nakręcania..?

zbikowa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    A i jakoś się do niego nie przykładam w tym cyklu, więc szczerze mówiąc nie ma co pokazywać.
    Muszę odsapnąć, odreagować, poimprezować, poopalać się - to są moje plany na najbliższą przyszłość :)

widzisz, nie bolało ;p dla mnie wystarczy, teraz z czystym sercem moge isc ogarnąć conieco ;)
    do później Laski :)

mauysia, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

I to lubię!!! Lubię takie plany :)

nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    to znaczy że można uderzać do Ciebie z tekstem "pożycz stówę!" :p taka będziesz bogata...
    o nieee to ja nie widziałam bocianów.:P
    a tak serio to ja bociany widzę tak często jak jeżdżę do rodziców i w różnych sytuacjach, także nie wiążę ich jako zwiastunów dzieci czy ciąży, bo gdyby to była prawda to ja bym już całe wojsko wychowywała.:)

zbikowa, nick nieaktualny, Effcia28, aisa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Kfjatuś ja swoje plany też już zaczynam wdrażać, bo widzę, że kicha z tego będzie. A jak sobie w sobotę leżałam na dworze i czytałam książkę to pomyślałam jeju jak mi jest zajebiście, nikt mi gitary nie zawraca, mogę w spokoju leżeć, czytać, spać czy co mi się podoba robić i zaczęłam uświadamiać sobie, że o co mi w ogóle chodzi jak mi jest tak dobrze.

Fedra lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po śniadanku...a Młody w trakcie...wiecie co? Musze Wam się przyznać,że zaczęłam ograniczać jedzenie..nie mylić z głodówką czy coś...po prostu od wczoraj zmniejszyłam porcje sobie, bo inaczej pierwszy raz będę miała mega rozstępy jak tal dalej będę tyła :/

A tak w ogóle, Mauysiu przyznam się jeszcze do czegoś (jakiś dzień spowiedzi,czy coś :P ) Wczoraj poczytałam co nieco na ratujmy maluchy i poryczałam się strasznie (taka wrażliwa jestem coś :P ) szczerze dotąd uważałam,że nie chcę puścić Młodego wcześniej do szkoły,bo nie...a teraz dopiero poznałam wszelkie aspekty tematu...M A S A K R A! Podczas obiadu zagadać M chciałam, bo wciąz Mu opowiadałam...i cały czas z "kluchą" w gardele mówiłam! Taka jestem wściekła,że szok!

Kfjatus, cieszę się,że dziewczyny zmusiły Cię do wyrzucenia z siebie co nieco, bo martwiłam się i ja,że coś zamilkłaś :(

Mauysiu, zrób ognisko w Poznaniu,to przyjadę, hehhehe :P Poważnie to byłam w P-niu raz...na Budmie 4 lata temu z Szefostwem :P

mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Kfjatuś ja swoje plany też już zaczynam wdrażać, bo widzę, że kicha z tego będzie. A jak sobie w sobotę leżałam na dworze i czytałam książkę to pomyślałam jeju jak mi jest zajebiście, nikt mi gitary nie zawraca, mogę w spokoju leżeć, czytać, spać czy co mi się podoba robić i zaczęłam uświadamiać sobie, że o co mi w ogóle chodzi jak mi jest tak dobrze.
    Oooo i widzisz, los jest przewrotny :P Jak sobie wmówisz,że lepiej Ci tak jak jest,to zaraza zafasolkujesz :D

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, ja sądzę, że i tak - mimo zebranych 950 000 podpisów - nie zrobią tego referendum, bo rząd jest uparty jak osły, ale cóż - muszą się liczyć z tym, że przynajmniej połowa z tych, którzy złożyli podpis (lub więcej) nie zagłosują już na PO (w tym ja), bo nie chcę głosować na osoby, które obrażają mnie w swoich wypowiedziach (jedna posłanka mówiła nawet, że ci którzy biorą udział w akcji cierpią na "paraliż umysłowy", i inne takie "kwiatki")...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2013, 08:29

nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga, ja sądzę, że i tak - mimo zebranych 950 000 podpisów - nie zrobią tego referendum, bo rząd jest uparty jak osły, ale cóż - muszą się liczyć z tym, że przynajmniej połowa z tych, którzy złożyli podpis (lub więcej) nie zagłosują już na PO (w tym ja), bo nie chcę głosować na osoby, które obrażają mnie w swoich wypowiedziach (jedna posłanka mówiła nawet, że ci którzy biorą udział w akcji cierpią na "paraliż umysłowy", i inne takie "kwiatki")...
    Ja wciąż liczę,że Ci w rządzie pomyślą o sobie! Jakkolwiek to nie brzmi, to jednak taka jest prawda, cokolwiek robią na pewno nie myślą dobru ludzi! I dlatego liczę,że przemyślą,że zbliżają się wybory i najnormalniej nie opłaca Im się pokazać, że mają gdzieś takie rzesze ludzi!!!

PS. Co to się stało,że masz teraz tak późno wizytę u Gina :P A może to moja ginka pospieszyła się?

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jestem kobitki!!!Auto u mechanika teraz czekam na tel od fryzjerki kiedy będzie miała czas mnie upiększyć !!!:-)
    Ale ciepło jest !!!:-)

• gocha04 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga może 'zaraza' nie zafasolkuję, bo po sobie widzę, że to nie TO. I wcale mi nie jest z tym źle.
    I tez muszę ograniczyć żarcie, bo bebzona sobie zaczynam hodować i wstyd mi jak na siebie patrzę, powiem więcej obrzydzenie mnie bierze jak widzę tego spasionego brzucholca, a jeszcze jak był po zimnie biały to w ogóle blee.

Fedra lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
‹‹ 3182 3183 3184 3185 3186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ