plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Fedruś, a czy Gin skomentował jakoś tą betę z innego labolatorium?
nie ponieważ nie smiałam mu o niej nawet mówić, po tym jak mój wyczytał ze nie robi się bet w różnych laboratoriach ponieważ do odczytu używaja innych preparatów i wyniki mąga się różnić...
co nie pozostawia bez różnicy ze lekarz powiedział ze moja ostatnia beta która była na p[oziomie 14 tyś powinna być już ponad 100 tyś...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
she wrote:Fedra - wygląda na to, że teraz wszystko układa się w całość. Nadal mocno trzymam kciuki i będę się modlić za Twoje dzieciątko
dzięki She no jak dla mnie nadal jest to wszystko jedną wielką niewiadomą i moje nerwy już nie wytrzymują...
przez to wszystko zamiast jechać w piatek do mamy będę jechał jutro tak więc mogę nie pisac przez kilka dni a w sumie to nawet do wtorku bo wracać będę we wtorek i będe jechała prosto na wizytę...
Boże kiedy to się wszystko wyjaśni???!!!Shagga_80, she lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:nie ponieważ nie smiałam mu o niej nawet mówić, po tym jak mój wyczytał ze nie robi się bet w różnych laboratoriach ponieważ do odczytu używaja innych preparatów i wyniki mąga się różnić...
co nie pozostawia bez różnicy ze lekarz powiedział ze moja ostatnia beta która była na p[oziomie 14 tyś powinna być już ponad 100 tyś...głowa do góry! wszystko idzie w dobrą strone. ja zabieram psiura do lasu, trzeba sie troche dotlenic, łeb mi pęka...
Fedra lubi tę wiadomość
-
do 15 minut ma dzwonić położna i może mi powie jakie były wyniki...
aha i jeszcze jedno co zaniepokoiło lekarza ze ciąża usadowiła się dość nisko przy szyjce nie wiem co to znaczy pewnie zaraz przekopie neta to będe wiedziała...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja tez wierze, ze będzie dobrze. Fedrus trzymaj sie.
Poniżej jest modlitwa. Odmowmy ja w intencji Fedry.
Święta Joanno Beretto, Ty dobrze poznałaś lęk i niepokój matki, która nosi pod swoim sercem dziecko, lecz nie wie, czy będzie mogła cieszyć się z jego szczęśliwych narodzin. Kocham najszczerszą matczyną miłością to dziecko, które Pan Bóg stworzył w moim łonie, ale boję się o jego kruche życie, które jest zagrożone i niepewne. Zwracam się do Ciebie, heroiczna matko, bo wiem, że Ty mnie zrozumiesz w moim utrapieniu. Ufam, że przyjdziesz mi z pomocą i wyprosisz mi u Boga potrzebne łaski.
Módl się za moje dziecko, aby mogło szczęśliwie przyjść na świat i żyć ku chwale Bożej i naszej radości. A mnie wybłagaj siły do znoszenia tego niepokoju i strachu o przyszłość. Uproś mi łaskę pokornego przyjęcia woli Bożej i odczytania właściwego sensu Jego odpowiedzi na moje modlitwy. Amen.Fedra, Blondi22, aisa, Selena, Kaja, mala29_, Kfjatus, Effcia28, plemniczka, Sandraa, Shagga_80, she, mauysia, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Ja tez wierze, ze będzie dobrze. Fedrus trzymaj sie.
Poniżej jest modlitwa. Odmowmy ja w intencji Fedry.
Święta Joanno Beretto, Ty dobrze poznałaś lęk i niepokój matki, która nosi pod swoim sercem dziecko, lecz nie wie, czy będzie mogła cieszyć się z jego szczęśliwych narodzin. Kocham najszczerszą matczyną miłością to dziecko, które Pan Bóg stworzył w moim łonie, ale boję się o jego kruche życie, które jest zagrożone i niepewne. Zwracam się do Ciebie, heroiczna matko, bo wiem, że Ty mnie zrozumiesz w moim utrapieniu. Ufam, że przyjdziesz mi z pomocą i wyprosisz mi u Boga potrzebne łaski.
Módl się za moje dziecko, aby mogło szczęśliwie przyjść na świat i żyć ku chwale Bożej i naszej radości. A mnie wybłagaj siły do znoszenia tego niepokoju i strachu o przyszłość. Uproś mi łaskę pokornego przyjęcia woli Bożej i odczytania właściwego sensu Jego odpowiedzi na moje modlitwy. Amen.
ilonko bardzo dziękuje za modlitwę będe ją odmawiać może mi to pomoże :*Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
i wiem że mam leki brac nada tak jak biorę a wyniki
beta 19425
progesteron 28,79
i tym akcentem zegnam się z Wami i idę spać bo nie mam już w ogóle siły na nic...kiti, mala29_, aisa, Ilona, Effcia28, Sandraa, Rucia, sylwia1985, gocha04, Kleopatra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra, wiara i nadzieja umierają ostatnie. Oby się udało, oby to Twoje czekanie miało jakiś niezmierzony dla nas ludzi sens, oby wszystko wreszcie ułożyło się po Twojej myśli. Kochana całą sobą jestem z Tobą, życzę jak najlepiej, oby Fasoleczka rozwijała się, rosła, a jej serduszko było silne. Przytulam i pamiętam w modlitwie :*
Shagga_80, aisa, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Fedra kochana jest dobrze. Ciesze sie ze pojawil sie zarodek, we wtorek za tydzien bedzie serduszko!! ja wierze w to! jak ladnie Ci progesteron skoczyl i beta. Nie ustaje w trzymaniu kciuków i modlitwie
Shagga_80, aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny.
Ostatnie dni są ciezkie dla mnie... od poczatku zreszta tak jest
Nie moge cieszyc sie ciazą i byc spokojną. Przez ostatni tydzien co 2 dni mam jakies plamienia. Nie wiem jak to teraz wygląda u mojej fasolki...
czy sie trzyma?
z tego wszystkiego i przez naciski z pracy jutro ide do ginekologa i na USG.. prosze was tez o troszke modlitwy za mnie.mauysia lubi tę wiadomość
-
she u mnie w pracy nie wiedzą o ciazy.. zwolnienie mam poki co do czwartku. Juz mi wyslali grafik od piatku... gdzie mam mnóstwo godzin do zrobienia.
Dzisiaj dzwonila kierowniczka do mnie, nie odebralam. Bo co jej mialam powiedziec? na tą chwile nie wiem nic... nie wiem jak sprawa wygląda przez te plamienia. Napisala mi smsa pozniej bardzo suchego i niemilego: "Prosze o kontakt. Wazne!"
Wiec juz z tego wszystkiego przenioslam wizyte u lekarza na jutro i jutro bede wiedziala na czym stoje. Mam nadzieje ze mimo wszystko jest ok i wtedy poinformuje szefową o ciazy i braku mojego powrotu -
Plemniczko, rozumiem ze bardzo się boisz o ciążę, ale powinnaś pogadać z kierowniczką. może chodziło o coś innego? gdyby pytała co Ci jest i czy wracasz w piątek to powiedz ze na razie wolisz o tym nie mówić, że jutro masz kontrole i wtedy sie wszystkiego dowiesz....a sprawa z którą dzwoni może dotyczyć czegoś innego niż Twoja nieobecność. to że ją ignorujesz nie da nic dobrego...