plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Karoam
zaraz wrzuce zdjęcie z usg na FB to może Mayusia przeżuci je tutaj nie wiem czy coś dojrzycie na nim ale coś tam jest
dzisiaj jadę do mamy wracam dopiero we wtorek prosto na wizytę nie będe miała raczej dostepu do internetu a i zasieg komórkowy jest tragiczny tak więc odezwe sie do Was dopiero we wtorek pewnie za pośrednictwem Libry (a tak w ogóle to musze przyznac ze libra ma sporo cierpliwości do mnie :*)...mauysia, karoam, Effcia28, Kfjatus, aisa, Ilona, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ruciu, ja przyznam, że czuję się dziś jak śnięta ryba... Nie wiem po czym, bo spałam dziś prawie 6 godzin, czyli nie tak źle.
Oglądałam wczoraj po raz setny "Dzień świra" - ten film jednak zyskuje z każdym obejrzeniemzbikowa, Effcia28, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki!!!!
Gadgetko no to jeszcze troszkę i prezent rozpakujesz po 9 miesiącach!!
Plemniczko będzie dobrze oszczędzaj się z tej pracy!!!
Piknie za oknem znowu dziś ciekawe na jak długo!!!!
A mi się nawet podobała powieśc Greya trochę za dużo seksu i jestem ciekawa czy temu zboczkowi przejdą te fanaberie w drugiej części!!!!Fedra, mauysia, gocha04, aisa, Ilona, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Mam chrom i mam ananas, mam też błonnik z ananasem ale tu chodzi o to, że ja nie mam ochoty na słodkie itp. nie mam zachcianek, tylko może za mało kcal dostarczyłam i się metabolizm zwolnił, dwa dni laby i wrócę znów do diety, powinno podziałać, zobaczę do jutra....ale dzięki za radę Rucia...przez ten cykl długi też znów mogą hormony świrować i jedno do drugiego daje efekt przybywających gramów, na razie gramów...ale dalej poniżej pełnej dziesiątki...to ważne...
już jestem w tej niższej i tu zostaję...nie dam się!
Ilona lubi tę wiadomość
-
Fedra, zbikowa, plemniczka, AGA 30, Rucia, sylwia1985, gocha04, Effcia28, Kfjatus, kopciuszek126, Sandraa, aga83, aisa, Ilona, Blondi22, Shagga_80, Gunia, gadgeta, Kaja, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Muzi, słyszałam, że to normalne, że po paru dniach euforii metabolizm zwalnia i nie ma już takich spektakularnych efektów. Podobno jest pewien okres zastoju, żeby organizm się przystosował do nowej diety, a potem znowu zaczyna spadać, tyle że wolniej niż na samym początku. I tego Ci życzę!
Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Laseczki co to jest jak nogi od kolan do stup są ciężkie opuchnięte i bezsilne!!!Bo ja mam tak od dłuższego czasu i widzę że puchną mi dłonie!!!
Czy to już przedwczesna starość !!!
yyy nie wiem Aga, ale może warto by było wybrać się do lekarza? -
nick nieaktualnyRucia wrote:yyy nie wiem Aga, ale może warto by było wybrać się do lekarza?
Na następny tydzień musze iść po skierowanie i badania porobić to się spytam!!
Bo przez upały to może nie bo się teraz zaczęły dopiero a mnie tak już nogi ciągną od dłuższego czasu!!! -
cześć dziewczyny
mi od wczoraj głowa pęka, jak ja tego nie lubię.
Plemniczka dobrze, że dałaś znać swojej szefowej, bo unikanie nic dobrego by nie przyniosło. A za dzidziulka trzymam kciuki, żadna z was nie może się wyłamać (mam na myśli Fedrę i Plemniczkę) dziewczyny, bo jesteście fasolkową parą! Koniec i kropka.
Muzi cierpliwości życzę, bo z nią najgorzej.Rucia, mauysia, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧