plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AAA i zaczęłam czytać wieczorem tego greya... przeczytałam kilkanaście stron i umierałam z nudy.
a poza tym to laski, w piątek będę OBRZYDLIWIE BOGATA. Brytony mają do wygrania 141 mln funtów w totka. Wczoraj P. dostał los od kolegi jak było już ponad stówka (oczywiście nikt nie wygrał), ale zastrzegł że 50% dla niego jeśli wygramy, tak więc dziś otrzyma 50% z równiuśkiego zera ;pmauysia, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:AAA i zaczęłam czytać wieczorem tego greya... przeczytałam kilkanaście stron i umierałam z nudy.
a poza tym to laski, w piątek będę OBRZYDLIWIE BOGATA. Brytony mają do wygrania 141 mln funtów w totka. Wczoraj P. dostał los od kolegi jak było już ponad stówka (oczywiście nikt nie wygrał), ale zastrzegł że 50% dla niego jeśli wygramy, tak więc dziś otrzyma 50% z równiuśkiego zera ;p
zbikowa lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:AAA i zaczęłam czytać wieczorem tego greya... przeczytałam kilkanaście stron i umierałam z nudy.
a poza tym to laski, w piątek będę OBRZYDLIWIE BOGATA. Brytony mają do wygrania 141 mln funtów w totka. Wczoraj P. dostał los od kolegi jak było już ponad stówka (oczywiście nikt nie wygrał), ale zastrzegł że 50% dla niego jeśli wygramy, tak więc dziś otrzyma 50% z równiuśkiego zera ;p
Spoko, jeszcze tylko ok. 140 stron i w końcu ZACZNIE SIĘ DZIAĆ, no mówię Ci!
A kaska rzeczywiście imponująca! Wygrana to tylko formalność, więc już teraz Ci gratuluję i mam nadzieję, że mi umorzysz ten 5-funtowy dług...Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Spoko, jeszcze tylko ok. 140 stron i w końcu ZACZNIE SIĘ DZIAĆ, no mówię Ci!
A kaska rzeczywiście imponująca! Wygrana to tylko formalność, więc już teraz Ci gratuluję i mam nadzieję, że mi umorzysz ten 5-funtowy dług...zbikowa lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Spoko, jeszcze tylko ok. 140 stron i w końcu ZACZNIE SIĘ DZIAĆ, no mówię Ci!
A kaska rzeczywiście imponująca! Wygrana to tylko formalność, więc już teraz Ci gratuluję i mam nadzieję, że mi umorzysz ten 5-funtowy dług...
mowy nie ma!
a Tobie jak idzie czytanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 08:29
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:mowy nie ma!
a Tobie jak idzie czytanie?
Jestem na stronie 461 z 672, jak gżą się u jego rodziców (niestety czytanie sceny sexu musiałam przerwać w połowie, bo musiałam wyjść z tramwaju).
Muszę z ulgą przyznać, że od połowy książki częstotliwość stosowania zwrotu "rozpadam się na milion kawałków" znacznie się zmniejszyła, chyba pani autorka (albo tłumaczka) w końcu zaczęły używać słownika synonimów
Doczytam do końca, bo nie lubię zostawiać rzeczy nieukończonych, ale nie sądzę, żebym porwała się na dalsze części, choć ZOBACZYMY...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja!
Fedra niezłe te Twoje wnętrze z kruszynką w środeczku
Plemniczko z pewnością wszystko jest dobrze, więc się nie denerwuj, by nie psuć maluszkowi humoru
Muzi myślę, że to chwilowa stagnacja dietowa, za chwilę organizm znów ruszy, by zrzucać następne zbywające kilogramki
Żbiku ja też zaczęłam czytać Greya, takie to lekkie, że aż za lekkie
A ja opalałam się już pijąc kawkę na tarasie, ugotowałam zupę koperkową, trochę ogarnęłam w domu, wykąpałam się, a teraz wpadałam do WasPo 14 wybieram się z kumpelą na zakupy, ona jest mistrzynią lumpków, więc może wybierze mi coś ładnego i cenowo zadowalającego
A wieczorkiem oczywiście rower - na wycieczkę wybieram się z inną koleżanką
Mój plan opalania, spotykania, odprężania staram się realizować sumiennie i dobrze mi z tym,a oto przecież chodzimauysia, zbikowa, Rucia, Fedra, aisa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kfjatus,
nie ma nic cenniejszego od koleżanki obznajomionej ze strategiami kupowania w lumpeksach. Mówię serio. Moja bratowa ma te strategie w małym palcu, nawet kiedyś mi opowiadała, ale zapamiętałam tylko jedną - żeby śledzić osobę, która wybiera rzeczy w Twoim guście (np. zajrzeć jej do koszyka i zobaczyć co upolowała) i przejmować po niej ubrania, które jednak jej nie pasują, i które odwiesza na stojakWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 08:40
Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatuś podoba mi się twój plan odprężania. Też bym sobie taki zafundowała, ale po powrocie z pracy nie mam ochoty na nic. Strasznie to frustrujące.
Effcia28 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Effcia28 wrote:czy w Brytani również jest taki upał jak u nas?
wczoraj był pierwszy dzień w tym roku gdzie można było wyjść na krótki rękaw. a dziś mam wrażenie że zaraz zacznie lać.
w sprawach upału uprasza się o nie drażnienie żbika.
dziękujemy,
dyrekcja zoomauysia, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość