X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)

wszystkim cmok & cmok

zbikowa, mauysia, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA i zaczęłam czytać wieczorem tego greya... przeczytałam kilkanaście stron i umierałam z nudy.

a poza tym to laski, w piątek będę OBRZYDLIWIE BOGATA. Brytony mają do wygrania 141 mln funtów w totka. Wczoraj P. dostał los od kolegi jak było już ponad stówka (oczywiście nikt nie wygrał), ale zastrzegł że 50% dla niego jeśli wygramy, tak więc dziś otrzyma 50% z równiuśkiego zera ;p

mauysia, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    AAA i zaczęłam czytać wieczorem tego greya... przeczytałam kilkanaście stron i umierałam z nudy.

a poza tym to laski, w piątek będę OBRZYDLIWIE BOGATA. Brytony mają do wygrania 141 mln funtów w totka. Wczoraj P. dostał los od kolegi jak było już ponad stówka (oczywiście nikt nie wygrał), ale zastrzegł że 50% dla niego jeśli wygramy, tak więc dziś otrzyma 50% z równiuśkiego zera ;p
    Oj to myślę ze po takiej wygranej to nie tylko wirtualnego drinka się napijemy he he!!

zbikowa lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak wygram to dostaniesz najlepszego szampana z dostawą do domu ;)

nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Spoko, jeszcze tylko ok. 140 stron i w końcu ZACZNIE SIĘ DZIAĆ, no mówię Ci!

A kaska rzeczywiście imponująca! Wygrana to tylko formalność, więc już teraz Ci gratuluję i mam nadzieję, że mi umorzysz ten 5-funtowy dług...

Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

A kaska rzeczywiście imponująca! Wygrana to tylko formalność, więc już teraz Ci gratuluję i mam nadzieję, że mi umorzysz ten 5-funtowy dług...
    To mam ci już adres podac he he!!:-)

zbikowa lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

mowy nie ma! :D

a Tobie jak idzie czytanie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 08:29

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

cóż za sknera :)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    cóż za sknera :)
    oj tam sknera od razu :p to jest metoda na to żeby spotkać się z Mauysią osobiście, żeby mogła mi dług oddać ;p

mauysia, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

Niech sprawdzę...
    Jestem na stronie 461 z 672, jak gżą się u jego rodziców (niestety czytanie sceny sexu musiałam przerwać w połowie, bo musiałam wyjść z tramwaju).
    Muszę z ulgą przyznać, że od połowy książki częstotliwość stosowania zwrotu "rozpadam się na milion kawałków" znacznie się zmniejszyła, chyba pani autorka (albo tłumaczka) w końcu zaczęły używać słownika synonimów :)

Doczytam do końca, bo nie lubię zostawiać rzeczy nieukończonych, ale nie sądzę, żebym porwała się na dalsze części, choć ZOBACZYMY...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja! :)
    Fedra niezłe te Twoje wnętrze z kruszynką w środeczku :)
    Plemniczko z pewnością wszystko jest dobrze, więc się nie denerwuj, by nie psuć maluszkowi humoru :)
    Muzi myślę, że to chwilowa stagnacja dietowa, za chwilę organizm znów ruszy, by zrzucać następne zbywające kilogramki :P
    Żbiku ja też zaczęłam czytać Greya, takie to lekkie, że aż za lekkie :D

A ja opalałam się już pijąc kawkę na tarasie, ugotowałam zupę koperkową, trochę ogarnęłam w domu, wykąpałam się, a teraz wpadałam do Was :) Po 14 wybieram się z kumpelą na zakupy, ona jest mistrzynią lumpków, więc może wybierze mi coś ładnego i cenowo zadowalającego :P
    A wieczorkiem oczywiście rower - na wycieczkę wybieram się z inną koleżanką :)
    Mój plan opalania, spotykania, odprężania staram się realizować sumiennie i dobrze mi z tym,a oto przecież chodzi :)

mauysia, zbikowa, nick nieaktualny, Fedra, aisa, Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    oj tam sknera od razu :p to jest metoda na to żeby spotkać się z Mauysią osobiście, żeby mogła mi dług oddać ;p
    Z długiem czy nie, i tak Ci nie odpuszczę spotkania :)

zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja idę czytać drugą część bo naprawdę ciekawa jestem czy zbokowi przejdą chęci na bicze he he!!!!:-)

Ilona lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kfjatus,
    nie ma nic cenniejszego od koleżanki obznajomionej ze strategiami kupowania w lumpeksach. Mówię serio. Moja bratowa ma te strategie w małym palcu, nawet kiedyś mi opowiadała, ale zapamiętałam tylko jedną - żeby śledzić osobę, która wybiera rzeczy w Twoim guście (np. zajrzeć jej do koszyka i zobaczyć co upolowała) i przejmować po niej ubrania, które jednak jej nie pasują, i które odwiesza na stojak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 08:40

Effcia28, Fedra, aisa, Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy w Brytani również jest taki upał jak u nas?

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatuś podoba mi się twój plan odprężania. Też bym sobie taki zafundowała, ale po powrocie z pracy nie mam ochoty na nic. Strasznie to frustrujące.

Effcia28 lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak się robi zupę koperkową?

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    czy w Brytani również jest taki upał jak u nas?

wczoraj był pierwszy dzień w tym roku gdzie można było wyjść na krótki rękaw. a dziś mam wrażenie że zaraz zacznie lać.

w sprawach upału uprasza się o nie drażnienie żbika.
    dziękujemy,
    dyrekcja zoo

mauysia, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    i jak się robi zupę koperkową?
    Pojęcia nie mam...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś masz rację. Ja sama nawet nie wchodzę do takich sklepów, bo i tak nic nie kupię, ale ze specjalistką może uda mi się coś sobie sprezentować :D

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3202 3203 3204 3205 3206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ