plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbiku ale chodzi oto ze nie chce juz jej dluzej klamac, z pewnoscią zapyta jak sie czuje i czy widzimy sie w piątek.
Napisalam jej smsa ze jutro mam wizyte kontrolną u lekarza, bede wiedziala wszystko i zadzwonie do niej jutro porozmawiac. Dzisiaj nie mam pojecia jak mialabym z nią rozmawiac...gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobry wieczor kobietki:)
Fedruniu-nadal trzymam kciuki i nie ustaje w modlitwie za Ciebie i Twoje Malenstwo... Caly czas wierze ze Fasolka jest silna i wygra te walke!
Wybaczcie ze nie odzywam sie ostatnio ale dopadl mnie "syndrom wicia gniazdka" ;P w ciagu ostatnich 10 dni poprzychodzilo mnostwo zamowionych dla Kuby rzeczy i dopiero powoli ogarniam to tornado- co do prania co do wietrzenia co do poukladania... wozek jest lozeczko jest wanienka plus stojak jest. posciele ochraniacze kocyki reczniczki plus 100 innych firdygalow-sa. teraz tylko ciagle sprzatam ukladam ogarniam a tego wszystkiego jakos nie ubywa...sliczne te dzieciowe rzeczy a jakie drogie... masakra normalnie- nawet nie licze juz ile poszlo kasy... dobrze ze chociaz duzo ciuszkow zebralismy po rodzinie:)
normalnie teraz ten porod i Kuba poza moim brzuszkiem wydaje sie coraz bardziej realny i namacalny... Boze jak to szybko minelo-dziewczyny az trudno uwierzyc! Bellusia rozpakowana, kolejna she a potem juz ja, Dorcia i leci z gorki...
przepraszam ze nie do wszystkich cos napisze ale jestem bardzo zmeczona i lece juz do lozka-ale przeczytalam sumiennie wszystkie zalegle strony wiec jestem na biezaco.
Kuba tak sie rozpycha w brzuszku ze czasem caly brzusio mi faluje...kosmiczne uczucie... ale po zebrach i pecherzu tez daje-silny chlopak:)
w czwartek kolejna wizyta u gina-umowimy termin kolejnego (ostatniego juz chyba ) usg- dam znac jak cos bede wiedziec:)
spijcie slodko dziewczyny, plemniczko trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte u gina i rozmowe z szefowa!
BUZIAKI:*
ps. wszystkie czesci greya- totalne rozczarowanie... sorki nie chce nikogo urazic ale ZUPELNIE nie wiem czym sie ludzie az tak zachwycaja...
Rucia, Sandraa, jeju, mauysia, she, Fedra, AGA 30, zbikowa, gocha04, aisa, Ilona, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyps2. a jeszcze do tego wszystkiego zalatwianie slubnych formalnosci... kolejna masakra... dziewczyny ja nie wiedzialam ze do tego potrzeba az tylu papierkow... a mi juz naprawde coraz ciezej i nadmiar zajec niestety mi nie sluzy:(
jeju, gocha04, Effcia28, aisa, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Plemniczko trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę. Będzie dobrze. A z praca tez sie pewnie ułoży. Zaniesiesz zwolnienie i będziesz mogła w spokoju cieszyć sie ciąża.
Dzisiaj juz środa. Ale sie cieszę. Jeszcze pare dni.
Miłego dniajeju, mauysia, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyCześć i czołem
Fredzia będzie dobrzeMoje zdanie jest takie, że gdyby fasolka miała nie przeżyć, to na ten czas już dawno stało by się najgorsze. Przepraszam, że tak bezpośrednio, ale takie są moje odczucia.
Plemniczko nic się nie martw. Moze jesteś przypadkiem przechdozenia ciazy bez objawów i z plamieniami. Dopóki nie jest to żywa krew, wydaje mi się, że nie masz się czego obawiać. Ale na wieści z wizyty czekam z niecierpliwością, chociaż zobaczysz, że będzie dobrze.
Swoją drogą cholera strasznie Wam zazdroszczę tych częstych USG. Możecie popatrzeć sobie na fasolinkę
Dziś dziewoje zapowiada się mega upalny dzionek! Po godzinie 16stej zamierzam rzucić ciałko na słonko i nic nie robić.
Miłego dniajeju, mauysia, Fedra, zbikowa, kopciuszek126, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Heloł! Gadgetko lubię Twój syndrom wicia gniazda
Fedrunelli ja czekałam na takie informacje...już nieco spokojniejsza jestem...
Plemniczko ja 4 m-ce miałam skąpe krwawienia, nie plamienia a krwawienia, wszystko było super!
U nas też ma być gorąco...niedaleko nawałnice przeszły, nad tymi polami, przy św.Ance gdzie mój m wyjechał wczoraj, on lubi takie zjawiska...jednak siano zmokło i pewnie dzisiaj pojedzie jak przeschnie...
Z rana u nas jest tak mgliście, że aż zatyka, a ja się zastanawiałam skąd miałaby się wziąć wilgotność powietrza 98%, teraz wiem, przyszło z okolic po nawałnicach...
Rucieńko będziesz piękna na samo latoJak Kinga, lepiej?
mauysia, Fedra, zbikowa, kopciuszek126, aisa, Ilona, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muszę zacząć więcej jeść, bo mi się waga zatrzymała i idzie w górę....nie myślałam, że tak szybko to nastąpi...nie lubię zastojów...
spoko...nie spiesz się, rób co masz do zrobienia
Mam znów na dziś plan do realizacji...porządkowo ogródkowy ale jak mgła sobie pójdzie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 05:30
-
Dzień dobry, Dziewczyny
Mam nadzieję, że mogę napisać coś od siebie...
Fedra - ta nisko usadowiona ciąża to nic strasznego na tak wczesnym etapie, miałam identycznie, lekarka pokazywała mi na usg. Podniesie się, musisz tylko na siebie uważać, nie przesadzać z dźwiganiem itp. (ja nawet nie miałam szlabanu na seks - ginka powiedziała mi, że można, tylko: "bez szaleństw).
Beta może nie rośnie powalająco, ale rośnie - widać wyraźnie, że Twoje maleństwo to walczak i tego się trzymajmyA że każe długo na siebie czekać, chyba chce mieć najbardziej cierpliwą mamę na świecie
Cały czas modlę się za Was.
Plemniczka - dobrze, że idziesz dzisiaj do lekarza. Jestem przekonana, że nic złego się z Twoim maleństwem nie dzieje. Robiłaś może posiew? Ja miewałam takie plamienia na początku ciąży i w posiewie wyszły mi bakterie. Wyleczyłam i mam spokój z plamieniami. Życzę Ci samych dobrych wieści podczas wizyty u lekarza
Miłego dniamauysia, Rucia, Fedra, zbikowa, kopciuszek126, aisa, plemniczka, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Cześć Ilonko, Ruciu, jeju i Kroplo
Widzę, że humory dopisują - dzięki pięknej pogodzie - oby taka utrzymała się jak najdłużej!
Kiti - no cholerka, ale się rozmijamy. Szkoda, że jesteśmy na forum na różnych zmianach
Wosebko - no właśnie, czemu tak rzadko u nas bywasz? Jak się czujesz? Leżysz w łóżku? Masz wszystko, czego Ci potrzeba w zasięgu ręki [może oprócz nocnika]?
plemniczko - daj znać jak tam badania! Rzeczywiście niepokojąca sprawa z tą pracą, a raczej BYŁABY niepokojąca, gdybyś nie miała w sobie dzidziolka. Bo tak to on jest, jak wiadomo, priorytetem, i nie pozwól, żeby myślenie o pracy powodowało u Ciebie stresy.
Gadgetko - szacuneczek za regularne nadrabianieWij gniazdko wij! Choć współczuję, że nałożyły Ci się przygotowania do ślubu bo bez ciąży one są bardzo uciążliwe, a co dopiero w końcówce ciąży. Wytrwałości!
Kroplo - witamy i zapraszamy częściej
zbikowa, aisa, kiti, Ilona, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:she u mnie w pracy nie wiedzą o ciazy.. zwolnienie mam poki co do czwartku. Juz mi wyslali grafik od piatku... gdzie mam mnóstwo godzin do zrobienia.
Dzisiaj dzwonila kierowniczka do mnie, nie odebralam. Bo co jej mialam powiedziec? na tą chwile nie wiem nic... nie wiem jak sprawa wygląda przez te plamienia. Napisala mi smsa pozniej bardzo suchego i niemilego: "Prosze o kontakt. Wazne!"
Wiec juz z tego wszystkiego przenioslam wizyte u lekarza na jutro i jutro bede wiedziala na czym stoje. Mam nadzieje ze mimo wszystko jest ok i wtedy poinformuje szefową o ciazy i braku mojego powrotu
Oj Plemniś tak jak Ty wierzysz ze u mnie będzie dobrze tak a wierzę ze u Ciebie będzie dobrze :*
dobrze ze przełożyłaś wizytę nie ma co czekać trzeba to załatwić a szefowej gębę zatkać...
z tego co kiedyś czytałam a było to bodajże w styczniu to wychodziło na to ze ciąża jest chroniona od momentu kiedy się o niej dowiesz a nie od 12 tyg ale nie pamiętam tego dokładnie bo to wtedy szukałam tego dla Saggi moze Ona będzie pamiętać...
ja na pewno będe się modlić za Ciebie i Twoje maleństwo :*Ilona lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
blondi- gratuluje! super wieści
no a jak będę bliźniaki to podwójne świętowanie
bella- gratuluje córuni!
shagga- gratuluję nocnikowego update'a
muska- fajno, ze wróciłaś
fedra- wciąż trzymam kciuki!
no i dzień dobryFedra, Rucia, mauysia, zbikowa, aisa, Ilona, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Gadgetko jak Cię dobrze czytać i mnie tez sie strasznie podoba Twój syndrom wicia gniazdka :*
Ruciu to ja chętnie oddam Ci moją ciąże ja wezmę Twoją bez częstych usg ale i bez stresu chcesz???
Kropla dziękuje za to info o niskiej ciąży ja nic praktycznie nie robie bo mi maz nie pozwala więc chuchac na siebie bardziej nie mogę
Muzi a myślałaś o tych tabletkach co Ci kiedyś pisalam z chromem i ananasem (chyba to dwie osobne tabletki)...
Witam równeiż Mayusie i Ilonkę
chyba nikogo nie pominełam...mauysia, sylwia1985, kopciuszek126, aisa, Ilona, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny