plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus ja się teraz obraziłam. O! Czy ja kiedyś pisałam, że potrafię gotować, piec itd.? Bez przesady! Jestem zła teraz! I nigdy nie robiłam zupy koperkowej
o!
Ale zrobię ją wg.przepisu Kfjatusia, bo nie mam pomysłu na zupę, tylko dodam kopru włoskiego, bo zwykły zjadły mi kury...dziękuję za podpowiedź odnośnie obiadu, bo nie wiedziałam co zrobić dzisiaj...
Acha i nie potrafię lanych kluseczek i w ogóle jestem noga w związku z gotowaniem...
Poproszę podpowiedź dotyczącą lanych kluseczek... ach te kobiety, nie rozumiem ich, no nie rozumiem
Effcia28, Kfjatus, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam się z każdą obecną dziewczynką, bo nie mam za bardzo czasu na wymienianie...poszła fama, że dobrze gotuję a jak kiedyś, któraś przyjedzie to będzie pluła do talerza albo pod stół...poza tym nigdy nie robiłam np.strogonova a Rucia robiła...i co?
Kocham Was ale nie można tak bardzo naciągać i upiększać faktów...roześiałam się serdecznie po przeczytaniu kfjatkowego posta...buziaki kfjatuszku***
Proszę mi tu nie pisać takich rzeczy oszukiwistki jedne! hahaplemniczka, Rucia, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kropla wrote:Dzień dobry, Dziewczyny
Mam nadzieję, że mogę napisać coś od siebie...
Fedra - ta nisko usadowiona ciąża to nic strasznego na tak wczesnym etapie, miałam identycznie, lekarka pokazywała mi na usg. Podniesie się, musisz tylko na siebie uważać, nie przesadzać z dźwiganiem itp. (ja nawet nie miałam szlabanu na seks - ginka powiedziała mi, że można, tylko: "bez szaleństw).
Beta może nie rośnie powalająco, ale rośnie - widać wyraźnie, że Twoje maleństwo to walczak i tego się trzymajmyA że każe długo na siebie czekać, chyba chce mieć najbardziej cierpliwą mamę na świecie
Cały czas modlę się za Was.
Plemniczka - dobrze, że idziesz dzisiaj do lekarza. Jestem przekonana, że nic złego się z Twoim maleństwem nie dzieje. Robiłaś może posiew? Ja miewałam takie plamienia na początku ciąży i w posiewie wyszły mi bakterie. Wyleczyłam i mam spokój z plamieniami. Życzę Ci samych dobrych wieści podczas wizyty u lekarza
Miłego dnia
Dziekuje za tą informacje, poprosze dzisiaj gina o posiew.
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
uwierzycie, że mam dwa gniazda i sześć kwok? w każdym małym gnieździe po trzy cholery siedzą...jajek nie niosą już, ciepło jest to dupska w gniazdo wtuliły...6 kwok po 10 jajek równa się 60 piskląt! aaaa!!!aaaaa!!!!!!nie chcę więcej.....nieeeeee!!!!!!! chyba je na rosół wezmę, bo co robić...chyba, że Wy chcecie kurczaczki...to zbiorę zamówienia
-
dla mnie jeju super gotujesz, za kazdym razem jak czytam o czyms co robisz mam ochote natychmiast tego spróbowac, albo byc tam gdzie opisujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 11:17
Effcia28, mauysia, Ilona, gocha04, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
"Jejku Muzi", a mi się wydawało, że jesteś idealną to świetnego przepisu na koperkową
Sugerowałam się też tym, że masz własny ogródek i pewnie koper również w nim znajdziemy ( a tu kury go objadły- skandal!
)
W takim razie korzystajcie z tego mojego przepisiku, a niech będzie, że i ja coś tam gotuję, tworzę itpWszystkim gotującym koperkową życzę smacznego
Wychodzi na to, że każda umie robić coś innego i staje się w tym dobra
A i jeszcze jedna refleksja- jestem dziś twórcą dania dnia - koperkowa górą !
A jutro zamierzam zrobić zupę owocową z truskawek do makaronuEffcia28, jeju, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość