plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeju już nie kłam tu wszystkich że gotować nie umiesz he he bo byłam u ciebie na obiedzie i nie plułam do talerza
A lane kluski to wolę bardziej niż makaron !!!ja robię tak 2 jaja soli ciut ciut pieirzu ciut roztrzepuję widelcem i dodaje mąki i mieszam tak długo aż będzie lejąca masa!!!Przelewam do woreczka foliowego w rogu wycinam dziurkę w woreczku i leję do gara do zupki!!!Kfjatus, mauysia, gocha04, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Mam prośbę...wiem, że nie mam czasu na rozeznanie się w sprawie dadania do przyjaciółek pominiętych dziewczynek z racji dłuższej lub krótszej nieobecności...jeśli byłybście chętnę się ze mną zaprzyjaźnić to rzecz jasna zapraszam, bo ja aktualnie głowy nie mam....i chyba coś mi się wydawało, że effci mi nie wyświetlało we friendsach a wiem, że akceptowałam zaproszonko...także sama nie wiem kogo zaprosiłam a kogo nie jeszcze
Jak klikam Twój nick, to nie mam opcji zaproszenia Cię do przyjaciółek, ani wysłania Ci prywatnej wiadomości, czyli masz gdzieś w skrzynce moje zalegające zaproszenie.Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi jak mi obiecasz, że kurczaki pozostaną takie malutkie i mięciutkie to biorę wszystkie
A tymczasem uciekam sprzątać, gdyż pogoda zachęca do wskoczenia do basenu, co nie omieszkam później zrobić
Więc się żegnam dziewoje do usłyszenia wieczorkiem. ( Wpadnę poczytać Plemniczkowate wieści )
Ilona, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:cześć dziewczynki!
Frdrus nawet nie wiesz jak sie cieszę,ze juz pojawial sie fasoleczka. Jeszcze troszkę cierpliwosći, której ty naprawdę masz duuuuuużo, i ujrzysz serduszko maleństwa
Plemniś nie przejmuj sie praca, teraz dzidzia jest najważniejsza!!!
P.s. wczoraj wieczorem zdechły mi dwie rybki-weloniki po wymianie wody. Wieczorem im zmieniłam ,bo zmieniam raz w tygodniu. I za jakieś pół godzinki po zmianie wody pierwsza rybka zaczeła konać...A za kilka minut po niej druga. Miałam je od marca 2012. Zdechły od tej wody-bo chyba po tych deszczach i nadmiarze wody musieli za bardzo ją schlorować , bo była biała jak mleko jak ją wlałam do kuli. Tydzień temu wlałam wody ze studni i wszystko było ok. pomimo,ze woda była "żółta" po tych deszczach. Tata mi mówił dzis,ze wczoraj w radio cały dzień mówili o rybkach i o tym,że zdychają od schlorowanej wody i nie tylko!!!
Dobra nie smęcę, tylko uciekam prać
miłego dnia -
W ogóle dziewczyny musze sie wam pożalić, nie wiem o co chodzi ale od rana wali mi pikawa. niczym sie nie stresuje bardziej niż zwykle, kawcie tylko jedną słabą jak zawsze, a wali jak szalone. znacie jakieś domowe sposoby na ogarniecie ?
bo jak nie przejdzie to wiem że do doktóra trzeba. -
Hejka
Zbiczku napij sie meliski. Ja miewalam tak często i pomagało.
Plemniczko czekam na wieści.
Mauysiu ja tez chce sie spotkać. Niestety w Warszawie nie będę. Moze kiedyś.
Kfiatuszku jutro robię koperkowa, dzisiaj obiad z wczoraj. Ja uwielbiam kluski lane z mlekiem. Smak dzieciństwa. Zupę wisniowa rownież gotuje.
Jeju pewnie swietnie gotujesz.
Rucia udanego kapielowania.
U mnie gorąco jak nie wiem 38 stopni. Nie ruszam sie z domu. No nie idzie wytrzymać, nawet w cieniu.
zbikowa, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
zbikowa wrote:W ogóle dziewczyny musze sie wam pożalić, nie wiem o co chodzi ale od rana wali mi pikawa. niczym sie nie stresuje bardziej niż zwykle, kawcie tylko jedną słabą jak zawsze, a wali jak szalone. znacie jakieś domowe sposoby na ogarniecie ?
bo jak nie przejdzie to wiem że do doktóra trzeba.
Shagga wspominała coś o jakichś bezreceptowych specyfikach na pikawy... W UK pewnie ich nie uświadczysz, ale przynajmniej wiedziałabyś w jakim iść kierunku... Jeśli Shagga nas dziś w ogóle zaszczyci obecnościązbikowa lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:no widzisz to jesteś lepsza bo ja ze słyszenia ją znam ;)super takie zaskoczenie
a mnie zaczyna pobelewać brzuchol więc pewnie @ za rogiem się czai
Tak właściwie to znam z czytania
A Ty już tak nie dociekaj przyczyny bólu brzucha tylko czekaj cierpliwie!Effcia28, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość