plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu dlatego zaproponowałam arbuza a nie banana
banan ma dużo cukru ale też ma dużo jeszcze czegoś bo mój jak duzo ćwiczył to jadł banany ze by nie musieć pić kawy
do wyjazdu mam jeszcze z godzinkę plus minus więc jeszcze chwilę poczekamwiem ze u niej będzie wszystko w pożądku ale będe jakoś spokojniejsza jak to przeczytam od niej wtedy będę wiedzieć ze i Ona jest spokojna
Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
jestem. dziewczyny wszystko jest ok. Maluch ma niecale 3cm, ruszal sie i serduszko bilo ladnie. Doktor dzisiaj stwierdzil ze rozszczep kregoslupa mozna wykluczyc bo widzial dokladnie. Za 2 tygodnie prenatalne mam. Plamienia mogą byc faktycznie przez jakies bakterie moze. Pobral mi posiew. Ulzylo mi.
Ilona, AGA 30, Blondi22, zbikowa, Fedra, she, aga83, sylwia1985, kiti, Selena, Kleopatra, Sandraa, mala29_, Rucia, aisa, Kfjatus, Kropla, Shagga_80, mauysia, gocha04, Gunia, gadgeta, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Aga kłamczucho jedna
wtedy się podjarały te kluchy hehe Ty małpiszonie, sos nie miał smaku...ech ale dziękuję
Można na Ciebie liczyć
mala29_ lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:jestem. dziewczyny wszystko jest ok. Maluch ma niecale 3cm, ruszal sie i serduszko bilo ladnie. Doktor dzisiaj stwierdzil ze rozszczep kregoslupa mozna wykluczyc bo widzial dokladnie. Za 2 tygodnie prenatalne mam. Plamienia mogą byc faktycznie przez jakies bakterie moze. Pobral mi posiew. Ulzylo mi.
Cieszę się z tych wieści teraz spokojnie moge jechać do mamy :*
trzymajcie się ciepło Dziewczyny i nie dajcie złym myślą :*
do wtorkuzbikowa, plemniczka, Ilona, Effcia28, Sandraa, mala29_, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
no zadzwonilam wlasnie do pracy i poinformowalam... kierowniczka byla zla... powiedziala ze juz sie pewnie nie zobaczymy wiec zyczy mi powodzenia... ze nieladnie ze nie poinformowalam 2 tygodnie temu ja ze jest ciąza i ze ma nadzieje ze ta karma wróci do mnie
... nie byla to mila rozmowa, niewazne, wazne ze juz po
-
plemniczka wrote:no zadzwonilam wlasnie do pracy i poinformowalam... kierowniczka byla zla... powiedziala ze juz sie pewnie nie zobaczymy wiec zyczy mi powodzenia... ze nieladnie ze nie poinformowalam 2 tygodnie temu ja ze jest ciąza i ze ma nadzieje ze ta karma wróci do mnie
... nie byla to mila rozmowa, niewazne, wazne ze juz po
co za głupie babko...
jak mogłas ją poinformować jak nie wiedziałaś co się dzieję i tak dalej a po drugie to nie jej sprawa nie masz obowiązku się tłumaczyć dlaczego jesteś na L4... pracodawcy powinni to w końcu zrozumieć...
a teraz wszystkie cieżarne wysyłają myszy na Plemniczkową szefową
oj ale jestem złosliwa
dobra naprawde juz spadam a Ty się Plemniczku nią nie przejmuj najważniejsze ze z dzidzią wszystko dobrzeIlona, she, kiti, Rucia, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi