X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kącik fajny! Mam balkon o podobnym układzie, mam krzesła, leżak, brakuje tylko basenu..., ale nie kupiliśmy bo nie ma komu się w nim kąpać;) Za to na balkonie są posadzone pomidory w donicach i A. co wieczór patrzy, czy coś tam się nie wykluło (kwitną póki co)... no i mamy doniczki z kwiatami, maciejka już kwitnie, pachnie wieczorami Zabójczo! Uwielbiam ten zapach, napięcie mi schodzi lepiej niż przy lawendzie:)

Shagga_80, Ilona, Rucia lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • aisa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Właśnie nie wiem,czemu nie idę spać jeszcze :/

A kącik na żywo jest lepsiejszy :P Na fotce jakaś porażka :P

Mi się podoba na fotce, ale mogę i na żywo ocenić ;) Może kiedyś poniesie mnie w Twoją okolicę ;)

A teraz idź spać, a sio ;) Jesteś baaaaaaardzo śpiąca... zamykasz jedną powiekę <waży tonę>, potem zamykasz drugą... :P

Dobrej nocy i kolorowych snów wszystkim życzę :D

Gunia, Ilona lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Kącik fajny! Mam balkon o podobnym układzie, mam krzesła, leżak, brakuje tylko basenu..., ale nie kupiliśmy bo nie ma komu się w nim kąpać;) Za to na balkonie są posadzone pomidory w donicach i A. co wieczór patrzy, czy coś tam się nie wykluło (kwitną póki co)... no i mamy doniczki z kwiatami, maciejka już kwitnie, pachnie wieczorami Zabójczo! Uwielbiam ten zapach, napięcie mi schodzi lepiej niż przy lawendzie:)

Shagga ma rzodkiewkę :)

Guniu, biedronki zżarły mszycę? .... a może mszyca biedronki? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 20:38

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Mi się podoba na fotce, ale mogę i na żywo ocenić ;) Może kiedyś poniesie mnie w Twoją okolicę ;)

A teraz idź spać, a sio ;) Jesteś baaaaaaardzo śpiąca... zamykasz jedną powiekę <waży tonę>, potem zamykasz drugą... :P

Dobrej nocy i kolorowych snów wszystkim życzę :D

Zapraszam :)

I uciekam ...moje powieki robią się ciężkie :P
    Dobranoc..do jutra :)

aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mszyc na razie nie widać. Nie wiem, czy to zasługa biedronki, czy tego, że A. się wkurzył i spryskał mszyce (gdy biedronka odleciała)... odświeżaczem powietrza - powiedział, że ta chemia działa jak muchozol :D Pare listków zwiędło, kilka zżółkło, ale ja udaję, że nic się nie stało;) Nigdy nie miałam ręki do kwiatów więc mi bez różnicy, czy będę miała co podlewać, czy nie ;)
    Ale maciejka to zapach z dzieciństwa, dwa lata temu uparłam się, że ma być na balkonie i Męża zauroczyła swą brzydotą, która wieczorami przeistacza się w Zapach:) (oczywiście, że to żółknący chwast, ale, gdy wieczorem kwiaty się otwierają to kuszą na kilka metrów wonią...) Normalnie Dom się przypomina, ach!
    Dobranoc:)

aisa, Ilona, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Pobudkę miałam ok 5.

Temp zmierzyłam z godzinę wcześniej i nie wiem jaka była później ale wpiszę jakoby z 6. była.

W tak długim cyklu już żadna na mnie nie robi wrażenie...

Wrażenie zrobiła na mnie moja aktualna waga...zjadłam więcej, hmm nie wiem ale trzy lody w ciągu dnia z sorbetem cytrynowym i mango!!! pomogło...poleciała waga w dół...

Trzy dni zastoju było a to dla mnie długo....ale pierwszy raz przetrwałam...upały mnie męczą ale diecie sprzyjają...a z Waszym wsparciem, to się wszystko udaje na razie...

Dziękuję!!!!!!!!!!!

Sandraa, Rucia, mauysia, Libra, Shagga_80, zbikowa, sylwia1985, aisa, Ilona, plemniczka, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Sandraa, mauysia, jeju, aisa, Ilona, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Na początek !

Oleńka wszystkiego najlepszego !!! Mega błyskawicznego zafasolkowania, miłosci oraz spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń <3

mauysia, jeju, Shagga_80, zbikowa, aisa, Gunia, Ilona, plemniczka, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi - jestem dumna :) Ach sorbety ... najlepsze na upały.

Shagguś - faktycznie miałaś ciężki i długi dzień. Rozumiem, że na koniec umoczyłaś tyłek w basenie? :P

Miłego dnia wszystkim :)

jeju, Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się do życzeń Ruci...a później coś więcej...muszę jechać do Urzędu Miasta...papapa słonka :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola wszystkiego najlepszego, dzieciątka zdrowego!!! I obys zawsze tryskała humorem i pogodą ducha:*

jeju, Shagga_80, zbikowa, Effcia28, aisa, Gunia, Ilona, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek laseczki :)

Ja już po śniadaniu - lody na patyku :P - i jestem gotowa rozpocząć dzień :D

Primo: Oli wprawdzie nie ma, ale przynajmniej odczyta - i zje wirtualny tort - z opóźnieniem :) Mam nadzieję, że się nie zepsuje...

Oluś, najlepszego! Szczegółowe życzenia przekażę oko w oko, a teraz czas na ucztę:
    5wu.jpg

jeju, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, sylwia1985, Rucia, aisa, Gunia, Ilona, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie kobietki i zarazem żegnam życząc pięknego, słonecznego weekendu!!!
    Jupi, w końcu uda mi się wyjechać na kajaki:)

jeju, mauysia, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, Rucia, Effcia28, aisa, Gunia, Ilona, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę z gejem do weta na kontorlę. Do później.

jeju, zbikowa, Effcia28 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzi - jestem dumna :) Ach sorbety ... najlepsze na upały.

Shagguś - faktycznie miałaś ciężki i długi dzień. Rozumiem, że na koniec umoczyłaś tyłek w basenie? :P

Miłego dnia wszystkim :)

Niom, najlepsze, wiesz co dobre !

Postanowiłam przyznać się do swojej kaszalowatości i mój pierwszy cel nie jest celem ostatecznym...będę się trzymać tego dalej...miałam do zrzucenia 19,7 a już ile zostało...fajnie się patrzy...później mniejsze kroczki, po 5 kg ale teraz duży milowy krok!

Jadę słonka! Po drodze będę myśleć o Was i żeby mi coś do kasku nie wpadło, bo owiewka się oderwała :-(

Libra, mauysia, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, będziesz się już jakoś teraz widziała z Olą?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Secundo: plemniczko --> po takim tekście szefowej to bym czuła ulgę że "już się nie zobaczymy". Skoro jest taka mściwa teraz, to na pewno zachowywałaby się podobnie później, po Twoim powrocie. Głupia baba i słaba szefowa. Tyle.

Tertio: Shagga --> Ale ekstra kącik rekreacyjny na balkonie! Jakbym miała taki duży balkon zrobiłabym to samo! U nas się raptem mieszczą 2 normalnie krzesła i mały stolik Leosia. A tu - basenik, leżak... proszę proszę...

plemniczka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Shagga ma rzodkiewkę :)

Guniu, biedronki zżarły mszycę? .... a może mszyca biedronki? :P
    Grunt, że mszyce nie zżarły Guni...

Libra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOSEBKO, czy to aktualne, że masz dziś wizytę u ginekologa? Jeśli tak to prosimy o raport po powrocie :) !

aisa, Ilona, Selena, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10.06 zaczęłam, to już 10 dni...jestem z siebie dumna! i idę, bo się puszę jak nie wiem haha Miłego dnia dziewczyny!

mauysia, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 3210 3211 3212 3213 3214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ