plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kącik fajny! Mam balkon o podobnym układzie, mam krzesła, leżak, brakuje tylko basenu..., ale nie kupiliśmy bo nie ma komu się w nim kąpać
Za to na balkonie są posadzone pomidory w donicach i A. co wieczór patrzy, czy coś tam się nie wykluło (kwitną póki co)... no i mamy doniczki z kwiatami, maciejka już kwitnie, pachnie wieczorami Zabójczo! Uwielbiam ten zapach, napięcie mi schodzi lepiej niż przy lawendzie:)
Shagga_80, Ilona, Rucia lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Shagga_80 wrote:Właśnie nie wiem,czemu nie idę spać jeszcze
A kącik na żywo jest lepsiejszyNa fotce jakaś porażka
Mi się podoba na fotce, ale mogę i na żywo ocenićMoże kiedyś poniesie mnie w Twoją okolicę
A teraz idź spać, a sioJesteś baaaaaaardzo śpiąca... zamykasz jedną powiekę <waży tonę>, potem zamykasz drugą...
Dobrej nocy i kolorowych snów wszystkim życzęGunia, Ilona lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Kącik fajny! Mam balkon o podobnym układzie, mam krzesła, leżak, brakuje tylko basenu..., ale nie kupiliśmy bo nie ma komu się w nim kąpać
Za to na balkonie są posadzone pomidory w donicach i A. co wieczór patrzy, czy coś tam się nie wykluło (kwitną póki co)... no i mamy doniczki z kwiatami, maciejka już kwitnie, pachnie wieczorami Zabójczo! Uwielbiam ten zapach, napięcie mi schodzi lepiej niż przy lawendzie:)
Shagga ma rzodkiewkę
Guniu, biedronki zżarły mszycę? .... a może mszyca biedronki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 20:38
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Mi się podoba na fotce, ale mogę i na żywo ocenić
Może kiedyś poniesie mnie w Twoją okolicę
A teraz idź spać, a sioJesteś baaaaaaardzo śpiąca... zamykasz jedną powiekę <waży tonę>, potem zamykasz drugą...
Dobrej nocy i kolorowych snów wszystkim życzę
Zapraszam
I uciekam ...moje powieki robią się ciężkie
Dobranoc..do jutra
aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Mszyc na razie nie widać. Nie wiem, czy to zasługa biedronki, czy tego, że A. się wkurzył i spryskał mszyce (gdy biedronka odleciała)... odświeżaczem powietrza - powiedział, że ta chemia działa jak muchozol
Pare listków zwiędło, kilka zżółkło, ale ja udaję, że nic się nie stało;) Nigdy nie miałam ręki do kwiatów więc mi bez różnicy, czy będę miała co podlewać, czy nie
Ale maciejka to zapach z dzieciństwa, dwa lata temu uparłam się, że ma być na balkonie i Męża zauroczyła swą brzydotą, która wieczorami przeistacza się w Zapach:) (oczywiście, że to żółknący chwast, ale, gdy wieczorem kwiaty się otwierają to kuszą na kilka metrów wonią...) Normalnie Dom się przypomina, ach!
Dobranoc:)aisa, Ilona, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dzień dobry! Pobudkę miałam ok 5.
Temp zmierzyłam z godzinę wcześniej i nie wiem jaka była później ale wpiszę jakoby z 6. była.
W tak długim cyklu już żadna na mnie nie robi wrażenie...
Wrażenie zrobiła na mnie moja aktualna waga...zjadłam więcej, hmm nie wiem ale trzy lody w ciągu dnia z sorbetem cytrynowym i mango!!! pomogło...poleciała waga w dół...
Trzy dni zastoju było a to dla mnie długo....ale pierwszy raz przetrwałam...upały mnie męczą ale diecie sprzyjają...a z Waszym wsparciem, to się wszystko udaje na razie...
Dziękuję!!!!!!!!!!!Sandraa, Rucia, mauysia, Libra, Shagga_80, zbikowa, sylwia1985, aisa, Ilona, plemniczka, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Na początek !
Oleńka wszystkiego najlepszego !!! Mega błyskawicznego zafasolkowania, miłosci oraz spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń
mauysia, jeju, Shagga_80, zbikowa, aisa, Gunia, Ilona, plemniczka, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek laseczki
Ja już po śniadaniu - lody na patyku- i jestem gotowa rozpocząć dzień
Primo: Oli wprawdzie nie ma, ale przynajmniej odczyta - i zje wirtualny tort - z opóźnieniemMam nadzieję, że się nie zepsuje...
Oluś, najlepszego! Szczegółowe życzenia przekażę oko w oko, a teraz czas na ucztę:
jeju, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, sylwia1985, Rucia, aisa, Gunia, Ilona, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Muzi - jestem dumna
Ach sorbety ... najlepsze na upały.
Shagguś - faktycznie miałaś ciężki i długi dzień. Rozumiem, że na koniec umoczyłaś tyłek w basenie?
Miłego dnia wszystkim
Niom, najlepsze, wiesz co dobre !
Postanowiłam przyznać się do swojej kaszalowatości i mój pierwszy cel nie jest celem ostatecznym...będę się trzymać tego dalej...miałam do zrzucenia 19,7 a już ile zostało...fajnie się patrzy...później mniejsze kroczki, po 5 kg ale teraz duży milowy krok!
Jadę słonka! Po drodze będę myśleć o Was i żeby mi coś do kasku nie wpadło, bo owiewka się oderwałaLibra, mauysia, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Secundo: plemniczko --> po takim tekście szefowej to bym czuła ulgę że "już się nie zobaczymy". Skoro jest taka mściwa teraz, to na pewno zachowywałaby się podobnie później, po Twoim powrocie. Głupia baba i słaba szefowa. Tyle.
Tertio: Shagga --> Ale ekstra kącik rekreacyjny na balkonie! Jakbym miała taki duży balkon zrobiłabym to samo! U nas się raptem mieszczą 2 normalnie krzesła i mały stolik Leosia. A tu - basenik, leżak... proszę proszę...plemniczka lubi tę wiadomość