X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kącik fajny! Mam balkon o podobnym układzie, mam krzesła, leżak, brakuje tylko basenu..., ale nie kupiliśmy bo nie ma komu się w nim kąpać;) Za to na balkonie są posadzone pomidory w donicach i A. co wieczór patrzy, czy coś tam się nie wykluło (kwitną póki co)... no i mamy doniczki z kwiatami, maciejka już kwitnie, pachnie wieczorami Zabójczo! Uwielbiam ten zapach, napięcie mi schodzi lepiej niż przy lawendzie:)

Shagga_80, Ilona, Rucia lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • aisa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Właśnie nie wiem,czemu nie idę spać jeszcze :/

A kącik na żywo jest lepsiejszy :P Na fotce jakaś porażka :P

Mi się podoba na fotce, ale mogę i na żywo ocenić ;) Może kiedyś poniesie mnie w Twoją okolicę ;)

A teraz idź spać, a sio ;) Jesteś baaaaaaardzo śpiąca... zamykasz jedną powiekę <waży tonę>, potem zamykasz drugą... :P

Dobrej nocy i kolorowych snów wszystkim życzę :D

Gunia, Ilona lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Kącik fajny! Mam balkon o podobnym układzie, mam krzesła, leżak, brakuje tylko basenu..., ale nie kupiliśmy bo nie ma komu się w nim kąpać;) Za to na balkonie są posadzone pomidory w donicach i A. co wieczór patrzy, czy coś tam się nie wykluło (kwitną póki co)... no i mamy doniczki z kwiatami, maciejka już kwitnie, pachnie wieczorami Zabójczo! Uwielbiam ten zapach, napięcie mi schodzi lepiej niż przy lawendzie:)

Shagga ma rzodkiewkę :)

Guniu, biedronki zżarły mszycę? .... a może mszyca biedronki? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 20:38

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Mi się podoba na fotce, ale mogę i na żywo ocenić ;) Może kiedyś poniesie mnie w Twoją okolicę ;)

A teraz idź spać, a sio ;) Jesteś baaaaaaardzo śpiąca... zamykasz jedną powiekę <waży tonę>, potem zamykasz drugą... :P

Dobrej nocy i kolorowych snów wszystkim życzę :D

Zapraszam :)

I uciekam ...moje powieki robią się ciężkie :P
    Dobranoc..do jutra :)

aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mszyc na razie nie widać. Nie wiem, czy to zasługa biedronki, czy tego, że A. się wkurzył i spryskał mszyce (gdy biedronka odleciała)... odświeżaczem powietrza - powiedział, że ta chemia działa jak muchozol :D Pare listków zwiędło, kilka zżółkło, ale ja udaję, że nic się nie stało;) Nigdy nie miałam ręki do kwiatów więc mi bez różnicy, czy będę miała co podlewać, czy nie ;)
    Ale maciejka to zapach z dzieciństwa, dwa lata temu uparłam się, że ma być na balkonie i Męża zauroczyła swą brzydotą, która wieczorami przeistacza się w Zapach:) (oczywiście, że to żółknący chwast, ale, gdy wieczorem kwiaty się otwierają to kuszą na kilka metrów wonią...) Normalnie Dom się przypomina, ach!
    Dobranoc:)

aisa, Ilona, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Pobudkę miałam ok 5.

Temp zmierzyłam z godzinę wcześniej i nie wiem jaka była później ale wpiszę jakoby z 6. była.

W tak długim cyklu już żadna na mnie nie robi wrażenie...

Wrażenie zrobiła na mnie moja aktualna waga...zjadłam więcej, hmm nie wiem ale trzy lody w ciągu dnia z sorbetem cytrynowym i mango!!! pomogło...poleciała waga w dół...

Trzy dni zastoju było a to dla mnie długo....ale pierwszy raz przetrwałam...upały mnie męczą ale diecie sprzyjają...a z Waszym wsparciem, to się wszystko udaje na razie...

Dziękuję!!!!!!!!!!!

Sandraa, Rucia, mauysia, Libra, Shagga_80, zbikowa, sylwia1985, aisa, Ilona, plemniczka, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Sandraa, mauysia, jeju, aisa, Ilona, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Na początek !

Oleńka wszystkiego najlepszego !!! Mega błyskawicznego zafasolkowania, miłosci oraz spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń <3

mauysia, jeju, Shagga_80, zbikowa, aisa, Gunia, Ilona, plemniczka, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi - jestem dumna :) Ach sorbety ... najlepsze na upały.

Shagguś - faktycznie miałaś ciężki i długi dzień. Rozumiem, że na koniec umoczyłaś tyłek w basenie? :P

Miłego dnia wszystkim :)

jeju, Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się do życzeń Ruci...a później coś więcej...muszę jechać do Urzędu Miasta...papapa słonka :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola wszystkiego najlepszego, dzieciątka zdrowego!!! I obys zawsze tryskała humorem i pogodą ducha:*

jeju, Shagga_80, zbikowa, Effcia28, aisa, Gunia, Ilona, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek laseczki :)

Ja już po śniadaniu - lody na patyku :P - i jestem gotowa rozpocząć dzień :D

Primo: Oli wprawdzie nie ma, ale przynajmniej odczyta - i zje wirtualny tort - z opóźnieniem :) Mam nadzieję, że się nie zepsuje...

Oluś, najlepszego! Szczegółowe życzenia przekażę oko w oko, a teraz czas na ucztę:
    5wu.jpg

jeju, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, sylwia1985, Rucia, aisa, Gunia, Ilona, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie kobietki i zarazem żegnam życząc pięknego, słonecznego weekendu!!!
    Jupi, w końcu uda mi się wyjechać na kajaki:)

jeju, mauysia, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, Rucia, Effcia28, aisa, Gunia, Ilona, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę z gejem do weta na kontorlę. Do później.

jeju, zbikowa, Effcia28 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzi - jestem dumna :) Ach sorbety ... najlepsze na upały.

Shagguś - faktycznie miałaś ciężki i długi dzień. Rozumiem, że na koniec umoczyłaś tyłek w basenie? :P

Miłego dnia wszystkim :)

Niom, najlepsze, wiesz co dobre !

Postanowiłam przyznać się do swojej kaszalowatości i mój pierwszy cel nie jest celem ostatecznym...będę się trzymać tego dalej...miałam do zrzucenia 19,7 a już ile zostało...fajnie się patrzy...później mniejsze kroczki, po 5 kg ale teraz duży milowy krok!

Jadę słonka! Po drodze będę myśleć o Was i żeby mi coś do kasku nie wpadło, bo owiewka się oderwała :-(

Libra, mauysia, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, będziesz się już jakoś teraz widziała z Olą?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Secundo: plemniczko --> po takim tekście szefowej to bym czuła ulgę że "już się nie zobaczymy". Skoro jest taka mściwa teraz, to na pewno zachowywałaby się podobnie później, po Twoim powrocie. Głupia baba i słaba szefowa. Tyle.

Tertio: Shagga --> Ale ekstra kącik rekreacyjny na balkonie! Jakbym miała taki duży balkon zrobiłabym to samo! U nas się raptem mieszczą 2 normalnie krzesła i mały stolik Leosia. A tu - basenik, leżak... proszę proszę...

plemniczka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Shagga ma rzodkiewkę :)

Guniu, biedronki zżarły mszycę? .... a może mszyca biedronki? :P
    Grunt, że mszyce nie zżarły Guni...

Libra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOSEBKO, czy to aktualne, że masz dziś wizytę u ginekologa? Jeśli tak to prosimy o raport po powrocie :) !

aisa, Ilona, Selena, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10.06 zaczęłam, to już 10 dni...jestem z siebie dumna! i idę, bo się puszę jak nie wiem haha Miłego dnia dziewczyny!

mauysia, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 3210 3211 3212 3213 3214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ