plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:witam wszystkie kobietki i zarazem żegnam życząc pięknego, słonecznego weekendu!!!
Jupi, w końcu uda mi się wyjechać na kajaki:)Libra, Effcia28, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Witamy się z UWAGA balkonu
Młody zarządził - idziemy na leżaki
A za chwilę jak herbatka przestygnie wracamy na śniadanko a potem na szybko do Carefoura po parę "niezbędnych" rzeczy i wracamy na nasz balkon
Oluś, wszystkiego naj naj najlepszego !mauysia, Rucia, aisa, Ilona, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No to super! Pogoda wymarzona na taki wypad! Tylko posmaruj się grubo kremem na słońce
Chcę się piknie opalić,bo wpierw płyniemy kajakami, później mamy paintbaal, nocne podchody, ognisko, w niedzielę plażowanie i popołudniu do domu:) mam zamiar ustrzelić mego m;Pmauysia, Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, Rucia, Sandraa, Effcia28, aisa, Gunia, Ilona, gocha04, plemniczka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Chcę się piknie opalić,bo wpierw płyniemy kajakami, później mamy paintbaal, nocne podchody, ognisko, w niedzielę plażowanie i popołudniu do domu:) mam zamiar ustrzelić mego m;P
Shagga_80, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Chcę się piknie opalić,bo wpierw płyniemy kajakami, później mamy paintbaal, nocne podchody, ognisko, w niedzielę plażowanie i popołudniu do domu:) mam zamiar ustrzelić mego m;P
A ja musiałam wleźć do domu, bo w tym słońcu nic nie widziałam na lapku
A w ogóle to dziś K dostał pierwszą dawkę Euthyroxu i przyjął bez zająknięcia...On to jednak lubi wszelkie leki
I tym akcentem odmeldowuję się na śniadanko -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Ja też, ja też chcę!!!
A ja musiałam wleźć do domu, bo w tym słońcu nic nie widziałam na lapku
A w ogóle to dziś K dostał pierwszą dawkę Euthyroxu i przyjął bez zająknięcia...On to jednak lubi wszelkie leki
I tym akcentem odmeldowuję się na śniadanko
To zapraszam:) ja juz odliczam godziny do wyjazdu!
Muzi, trzymam kciuki za Twoje postanowienie:D trzymaj się i walcz:*
Dobra dziewczyny, uciekam, nie będę przeszkadzać... Piknego weekendu!!!Ilona lubi tę wiadomość
-
Witam
Oleńko z okazji urodzin wszystkiego naj, fasolkowego szczęścia przede wszystkim i duuużo, dużo,duuuużo miłości
Mauysiu kup jakieś pyszne czekoladki dla Oli do nas Wszystkich
Libra świetny weekend się zapowiada, życzę więc pięknej pogody
Shagga kącik balkonowy ekstra, już nie mogę się doczekać, kiedy na swoim własnym tarasie wypiję poranną kawkę( ale teraz też mam taras, więc tez mogę ją wypić
)
mauysia, aisa, Ilona, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej babeczki
Libra zarąbiaszczy weekend Ci się szykuje, baw sie dobrze
Effcia powiem Ci że jak patrze na Twój wykres to normalnie doczekać sie nie moge co to dalej będzie.
Mam prośbę, trzymajcie za mnie o 11 waszego czasu kciuki (później wam powiem dlaczego)
Ola... co ja miałam.... hmmmm chyba nic ważnego :pRucia, Effcia28, mauysia, aisa, Sandraa, Ilona, plemniczka, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Hej babeczki
Libra zarąbiaszczy weekend Ci się szykuje, baw sie dobrze
Effcia powiem Ci że jak patrze na Twój wykres to normalnie doczekać sie nie moge co to dalej będzie.
Mam prośbę, trzymajcie za mnie o 11 waszego czasu kciuki (później wam powiem dlaczego)
Ola... co ja miałam.... hmmmm chyba nic ważnego :p
ja zaciskam już teraz && i idę chwilowo na kawkęzbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki!!!!
Oluś sto lat a co tam 200 lat co się bedziemy rozdrabniać ,spełnienia marzeń i wszystkiego czego pragniesz!!!
Ale mieliśmy wczoraj awarie prądu wieczorem jak coś dupło jak coś hukło kula za oknem przeleciała jakby jakaś petarda i prądu do dziś rana nie było!!!
Kable się zerwały i bach !!!
Ależ upął !!!Nic trzeba nogi ogolić i na basen spadać ale już nie kryty opale się troszkę!!!Rucia, mauysia, aisa, Ilona, Blondi22, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny