plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:WOSEBKO, czy to aktualne, że masz dziś wizytę u ginekologa? Jeśli tak to prosimy o raport po powrocie
!
bo mój gin ma w innym gabinecie
a nie mam jeszcze żadnej fotki mojej dzieciny....więc go poprosze
Oluś wszystkiego najlepszegodużo zdrówka i spełnienia marzeń
no a teraz zmykamdo potem
mauysia, aisa, Sandraa, Ilona, plemniczka, Blondi22, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ależ nakręca ta Rucia...
jak na razie to mnie nie nakręca :)ja swoje wiem ,że @ przyjdzie mimo wszystko i tylko czekam na to cierpliwie
no bo gdyby to bym miała jakieś objawy typu ciężkie piersi itp,itdWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 08:16
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:cholerka aż mi się ciśnienie podniosło mechanik dzwonił auto dopiero może na wtorek bedę miała zrobione a koszt naprawy to aż płakać mi się chce!!!!
Przechodzę na rower całkiem!!!
Lubię za rower ma się rozumiećmauysia, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ależ nakręca ta Rucia...
jak na razie to mnie nie nakręca :)ja swoje wiem ,że @ przyjdzie mimo wszystko i tylko czekam na to cierpliwie
no bo gdyby to bym miała jakieś objawy typu ciężkie piersi itp,itd
Więc ani w te ani wewte, po prostu czekamy zachowując stoicki spokój (taaaa...).
aisa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Efciu, ale Ty też się nie antynakręcaj, bo przecież powszechnie wiadomo, że równie dobrze można być w ciąży bez żadnych takich objawów (ja jestem przykładem).
Więc ani w te ani wewte, po prostu czekamy zachowując stoicki spokój (taaaa...).
no jasne,jasneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 08:21
-
Effcia28 wrote:jak na razie to mnie nie nakręca :)ja swoje wiem ,że @ przyjdzie mimo wszystko i tylko czekam na to cierpliwie
no bo gdyby to bym miała jakieś objawy typu ciężkie piersi itp,itd
czy przyjdzie czy nie przyjdzie to sie zaraz na dniach okaze:)wiec prosze myslec pozytywnie!!podobno jak sie czegos mocno chce i sie w to mocno wierzy to sie przytrafia..Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Aga, rower fajna sprawa
Mam nadzieje, że mechanik dobrze wykona swoją robotę
O Effciowym wykresie nic nie powiem bo jak powiem to będzie, że nakręcam.. Poczekamy, zobaczymy.. A po cichu trzymam kciuki -
Dzień dobry:)
Uff, nareszcie laptop... Przeczytałam właśnie co się wczoraj w dzień tu działo, ovufriend w telefonie to porażka, wczoraj nie dałam rady przewijać stron:/
Chciałam tylko powiedzieć Muzi, że organizm w pierwszej kolejności (w przypadku odchudzania/stosowania diety) pozbywa się wody... I gdy się jej nadmiaru pozbędzie to dopiero jest spalany tłuszczyk itp. Zatrzymanie wagi jest normalne, a nawet prawidłowe:) A na ile dni zależy od organizmu, wiadomo, że on wcale nie chce pozbywać się rezerwy tłuszczowej, myśli, że jak odda wodę to Pańcia będzie zadowolona i da mu spokój;)
Fedra - jeszcze za bardzo nie potrafię rozszyfrować zdjęć z USG, ale powiem, że ładnie to wygląda:) Miłego wypoczynku u Mamy i czekamy na wieści z wtorkowej wizyty!
Dzięki, Mauysiu, że je tu wkleiłaś
Plemniczko - dobrze, że wszystko jest w porządku no i zdjęcia - super, 4D jednak jest cool, Dzidzia już duża
Blondi... bliźniaki! Woooow:D
Ilona - nie zazdroszczę 38 stopni, wczoraj przy 30 nie dałam rady wytrzymać na słońcu, ale nie narzekam, wolę upał od codziennych deszczy:)
Ola - przyłączam się do życzeń Dziewczyn, spełnienia najskrytszych marzeń!
Libra, miło Cię czytać, baw się dobrze:)
Rucia, sukienkę śliczną kupiłaś, jak tam geju po wizycie u weta?
No i za Żbika kciuki trzymam.
Mauysia - miłego spotkania, aby Rayan Was nie zawiódłUściskaj Olę i przekaż od nas życzenia:)
Aisa, gratuluję 500 postów;)
Aga, z mechanikiem trzeba krótko...
Effcia, też nic nie powiem na temat wykresu;)
Selena - udanej wizyty i czekamy na wieści:)
Kfjatus - co dziś propoujesz na obiad?
Kopciuszku, a co u Ciebie? Nic nie opowiadasz...
Witam Moniaak i Kroplę, która wczoraj coś pisała
Zmykam zabrać się za sprzątanie albo za naukę, bo znów cały dzień tu przesiedzę, miłego dnia Wszystkim!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 08:46
Effcia28, mauysia, Ilona, Kfjatus, aisa, Selena, Shagga_80, Blondi22, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:to ile będzie Was to kosztować? i co tam się popsuło Aguś ?