plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
co wy, ja w piżamie siedze, na żadnym spotkaniu nie miałam być, to techniczna rozmowa przez telefon

mam nadzieje że tam nie ma żadnego pożaru i mi przyszła firma nie płonie!
mauysia, Kfjatus, Ilona, gocha04, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak się zlejesz w gacie, to na bank tę prace dostanieszzbikowa wrote:buhahaha dziewczyny, prosze o przytrzymanie kciuków aż skończy się alarm przeciw pożarowy w firmie z którą właśnie miałam mieć rozmowę w sprawie pracy

no bo sie posikam ze śmiechu.....
zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
obadajcie to, jedno ze zdjęć Zośka na fb wrzucała. Masakra! Im się zwoje chyba w mózgu po prostowały.
http://komediowo.pl/gid,15747129,img,15747243,title,Przedziwne-zdjecia-z-Pierwszej-Komunii,galeria.html
nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Żbiku Ciebie ogarnąć to trzeba pół litra wypićzbikowa wrote:co wy, ja w piżamie siedze, na żadnym spotkaniu nie miałam być, to techniczna rozmowa przez telefon

mam nadzieje że tam nie ma żadnego pożaru i mi przyszła firma nie płonie!
zbikowa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Widziałam tego rozszerzoną wersjęgocha04 wrote:obadajcie to, jedno ze zdjęć Zośka na fb wrzucała. Masakra! Im się zwoje chyba w mózgu po prostowały.

http://komediowo.pl/gid,15747129,img,15747243,title,Przedziwne-zdjecia-z-Pierwszej-Komunii,galeria.html?_ticrsn=3&smpjqticaid=610cd3
EDIT: Najbardziej podoba mi się kieca ze zdjęcia nr 3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 09:16
gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Żartowałaś sobie tak z tym pożarem i wogóle z nową pracą tak ? czy nie bo ja już nic nie kumam
nie, nie żartowałam. zadzwoniła do mnie pani zeby przeprowadzić rozmowę, ale włączył się u nich alarm i muszą się ewakuować
Kfjatus, Ilona, Effcia28, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:To jak 90 dni to ja się wstrzymam jeszcze i zobaczę co mi gin powie uciekam laski !!!Doczytam jeszcze 3 rozdziały do końca erotyka i spadam na basen!!!Wieczorkiem zajrzę do was!!!
Miłego dnia!!
Pa Aga,
a a propos Greya jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała. Niby taka odważna książka itp., a nawet ani jedno słowo "członek" ani "pochwa" się nie przewija. Jest tylko "męskość", "kobiecość", "tam na dole", "tam"... Normalnie słowa tabu! To też mnie śmieszy
Ilona, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
Przez moją Wariatkę też nieraz świra dostaje jak do rodziców jedziemy. I wtedy ja muszę siedzieć cicho, bo wtedy myśli, że śpię albo nie wiem co sobie myśli. Ja nie mam sposobu na ta moją kotkę. Uspokaja się jedynie jak ją wypuszczam z kufra i trzymam na rękach (wtedy wygląda jak figurka jaguara, bo opiera się o deskę rozdzielczą) albo jak z całym kufrem trzymam ją na kolanach, bo wtedy mnie widzi. Ale te sposoby są raczej ostatecznością, żeby jej nie przyzwyczajać.Rucia wrote:Wróciłam.
Effciu - gdyby nie to, że zrobiłam test i wyszły II krechy, to oczywiście dałabym sobie rękę uciąć, że zaraz dostanę @. Więc nie smęć tu, że zero objawów
Guniu - Geju nadal na antybiotyku. Pytałam się o jakieś proszki na uspokojenie dla Niego, poniewzaż jedziemy z Nim na wakacje, a On strasznie nie lubi jeździć samochodem. Drze się w niebogłosy, miauczy non stop, oszaleć można. Jechałam z Nim dosłownie 3 minuty do weta, to myślałam, że mnie kur***a strzeli. Miau miau miau i tak 100 razy.
Pani wet powiedziała, że można dać mu zastrzyk, ale uśnie wtedy na 12 godzin
Więc zaoszczędzą mu tego. Ma zadzwonić do hurtowni i zapytać się o cokolwiek na uspokojenie.
A właśnie KOCIARY ! Może wy znacie jakieś cudo na spokojne przejechanie 4 godzin z kotem?
Generalnie jak kot się boi czy nie lubi jeździć to zawsze będziesz miała w drodze śpiewanie. Chyba, że przed podróżą się zmęczy, pobawi itp. Na pewno nie może wcześniej spać.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Bo Żbikowa nas non-stop robi w konia, stąd Wasza wątpliwość. Kiedyś będziemy widzieć jak się topi i jej nie pomożemy, bo będziemy myślały, że nas robi w konia... Tak się kończy takie żartownisiowanie!Effcia28 wrote:a myślałam ,że w konia nas zrobiłaś

Effcia28 lubi tę wiadomość