plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
Ola wszystkie najlepszego i spełnienia marzeń!
Żbiczku załapałam się i trzymam kciuki.
Plemniczka tak jak dziewczyny piszą może to i lepiej, że się już nie zobaczysz z tą kierowniczką, bo to jakaś chora kobieta. Uważam, że mieś kobietę nad sobą to jakaś katastrofa, albo kobietę za wykładowcę...jeszcze większa katastrofa. Wolę współpracować z facetami, nimi przynajmniej nie rządzą hormony.mauysia, Effcia28, aisa, plemniczka, Shagga_80, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hejka
Kciukasy zacisniete. Zbiku po 11 chce wiedzieć o co kaman
Ola wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i oczywiście upragnionej fasolinki
Mauysiu czekamy na fotki.
Wosebko proszę o relacje z wizyty
Muzi swietnie Ci idzie, tak trzymaj
Effciu zaciskam mocno kciuki za ten cykl
Librus ale świetny weekend sie szykuje. Super
Rucia sukienka śliczna
Kfiatuszku u mnie dzisiaj na stół wjeżdża zupa koperkowa
Gunia i reszta kobitek. Witajcie
U mnie dzisiaj od rana burza, co chwile blyska i pioruny walą. Strach sie bać. No nic mam nadzieje, ze niedługo przejdzie.mauysia, Effcia28, Kfjatus, aisa, Selena, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
He he Kfjatus wprowadziła modę na zupę koperkową
To nasza forumowa stylistka zup!
Cześć Gosiu,
Cześć Ilonko.
Aż ciężko mi uwierzyć, że u Ciebie burza, bo w Polandii skwar nad skwary...
Dobra, już nie piszę, tylko 3mam kciuki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 09:01
Effcia28, Ilona, Kfjatus, gocha04 lubią tę wiadomość
-
O matko nie wiedziałam, ze ja wyznaczam zupiaste trendy!
Dziś Guniu jak już wczoraj wspominałam mam na obiad owocową zupkęZerwałam rano truskawki, wykąpałam je z 500 razy i ugotowałam, no i do nich będzie makaron
Obiad będzie niedługo, bo potem lecę na zajęciaDlatego zbieram jeszcze materiały, coś drukuję, ładuje głośnik, a miedzy czasie zaglądam do Was
Effcia28, mauysia, Ilona, Rucia, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam.
Effciu - gdyby nie to, że zrobiłam test i wyszły II krechy, to oczywiście dałabym sobie rękę uciąć, że zaraz dostanę @. Więc nie smęć tu, że zero objawów
Guniu - Geju nadal na antybiotyku. Pytałam się o jakieś proszki na uspokojenie dla Niego, poniewzaż jedziemy z Nim na wakacje, a On strasznie nie lubi jeździć samochodem. Drze się w niebogłosy, miauczy non stop, oszaleć można. Jechałam z Nim dosłownie 3 minuty do weta, to myślałam, że mnie kur***a strzeli. Miau miau miau i tak 100 razy.
Pani wet powiedziała, że można dać mu zastrzyk, ale uśnie wtedy na 12 godzinWięc zaoszczędzą mu tego. Ma zadzwonić do hurtowni i zapytać się o cokolwiek na uspokojenie.
A właśnie KOCIARY ! Może wy znacie jakieś cudo na spokojne przejechanie 4 godzin z kotem?aisa lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:buhahaha dziewczyny, prosze o przytrzymanie kciuków aż skończy się alarm przeciw pożarowy w firmie z którą właśnie miałam mieć rozmowę w sprawie pracy
no bo sie posikam ze śmiechu.....
HA HA HA, ale synchronizacjaA może to siła naszych kciuków włączyła alarm ???
PS) Ale przynajmniej zdradziłaś nam powód naszego kciuczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 09:11
aisa lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:buhahaha dziewczyny, prosze o przytrzymanie kciuków aż skończy się alarm przeciw pożarowy w firmie z którą właśnie miałam mieć rozmowę w sprawie pracy
no bo sie posikam ze śmiechu.....
Fajnie się zapowiadaaisa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
hahaha Żbiku, ale akcja. No takiego rozładowania emocji życzyłby sobie każdy przed stresującym spotkaniem.
Rucia śliczna ta kieca dla małej Rucinki.Rucia, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
AGA 30 wrote:I mogę brać to bez obaw !!!No to dziś kupię i zacznę brać !!!Niech ta prl już spada sobie troszku w dół!!
ja tego nie brałam bo mi lekarz zapisał bromergon na zbicie Prl