plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 07:21
mauysia, Kfjatus, aisa, AGA 30, Gunia, Sandraa, Ilona, gocha04, Blondi22, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Hahahaha umarłam ze śmiechu
No tak ... to przecież jego kolory
róże czerwienie. On to lubi
aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:W ogóle podła małpa ze mnie jeśli napisałam Oli że kobietom w jej wielu wybacza sie jak piszą do żbików smsy o 2 w nocy? ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 07:38
Gunia, Effcia28, Sandraa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Olu, wszystkiego najlepszego! Dużo zdrowia, radości i miłości! Dużo uśmiechu, więcej urlopów a mniej pracy! Powrotu do Pl, spełnienia marzeń, w tym jak najszybciej tego upragnionego!!!
Mauysiu, uściskaj Olę i ucałuj :* No i koniecznie niech Cie pomaca po brzuchu
A będzie fotka ze spotkania?
Libra, super weekend się szykujeżyczę pięknej pogody!
Muzi, wytrwałości w postanowieniu :* Świetnie Ci idzie
Ruciu, sukienka piękna. Okaże się czy będzie dla córci czy geju przejmie prezent
Żbiku, pełna gotowość kciukowa!Na pewno wszystko pójdzie po Twojej myśli!
A i potem musisz powiedzieć o której jutro losowanie totka, poprzez trzymanie kciuków będziemy mieć udział w wygranej
Miłego dniaRucia, mauysia, zbikowa, Ilona, kopciuszek126, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć aisko
Fotka ze spotkania oczywiście będzie.
Ale co tam u Ciebie? Jak mija Ci dzień w Szwedolandii?
Dziękuje, całkiem spokojnie
Wczoraj znów ogarniałam urzędowe papierki, które musze zabrać do Pl. a potem zakupy. Jutro będziemy mieć gości więc dziś sprzątanie i jakieś ciasto upiekę. Trzeba jeszcze dokończyć malowanie w ganku, M ogarnął większość a mi drobnicę zostawił.. Pogoda taka sobie, nie pada ale pewnie jeszcze dziś będzie..
No i wciąż czekam na decyzje w sprawie kursu..
Dopisek: To był mój 500 post. Wczoraj lajk nr 1000..
Z tej okazji dziękuje Wam, że jesteście!!!Bardzo mi z Wami fajnie i ciesze się, że tu trafiłam!
Buziaki dla Was :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 08:15
mauysia, Ilona, Rucia, Shagga_80, Ola_czeka lubią tę wiadomość