plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:żbiczku mój cykl miewa 86 dni np. albo 180 dni, jak wolisz, który chcesz?
<czewieni sie że marudziła na długie cykle i idzie robić swoje>
Plemniczko no to trzymam kciuki, i zobaczysz wszystko będzie dobrze. powodzenia :*plemniczka, mauysia, Effcia28, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Żbiku życzę czekaczej wytrwałości - by kobiety mamy zawsze pod górę! Ehhh...
Muzi z tym Twoim gotowaniem to mam takie wizje jak Plemniczka, że u Ciebie można zjeść pysznie, dużo i w miłej atmosferzeEffcia28, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Mam prośbę...wiem, że nie mam czasu na rozeznanie się w sprawie dadania do przyjaciółek pominiętych dziewczynek z racji dłuższej lub krótszej nieobecności...jeśli byłybście chętnę się ze mną zaprzyjaźnić to rzecz jasna zapraszam, bo ja aktualnie głowy nie mam....i chyba coś mi się wydawało, że effci mi nie wyświetlało we friendsach a wiem, że akceptowałam zaproszonko...także sama nie wiem kogo zaprosiłam a kogo nie jeszcze
-
Kfjatus wrote:Żbiku życzę czekaczej wytrwałości - by kobiety mamy zawsze pod górę! Ehhh...
Muzi z tym Twoim gotowaniem to mam takie wizje jak Plemniczka, że u Ciebie można zjeść pysznie, dużo i w miłej atmosferze
też mam takie odczucie że pysznie gotuje:)
i lepiej jej nie słuchać że tak nie jestKfjatus, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
dużo? już nie! właściwie zawsze gotowałam tyle by starczyło na ewentualną połowę dokładki...teraz już w ogóle porcje są niewielkie, bo dieta...każdy posiłek nie większy objętościowo jak 250 ml, góra 300 ml...wszystkiego oczywiście i zupy i drugiego dania...uciekam już faktycznie, bo do 15. mało czasu
-
A ja muszę powiedzieć, że ostatnimi czasy mi się fuksnęło i mam w perspektywie 4 spotkania z Wami (w tym jedno w jeszcze nieokreślonym terminie wakacyjnym). Cieszę się jak nie wiem
Effcia28, zbikowa, Ilona, Fedra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A ja muszę powiedzieć, że ostatnimi czasy mi się fuksnęło i mam w perspektywie 4 spotkania z Wami (w tym jedno w jeszcze nieokreślonym terminie wakacyjnym). Cieszę się jak nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 11:36
-
mauysia wrote:Z Olą, Żbikową, Gadgetką i mam nadzieję że Rucią (czyli może i od razu z Gosią??? - trzeba dogadać
) bo na pewno w wakacje będziemy na jakiś weekend w Warszawie. Yes yes yes
mauysia, Effcia28, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość