X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, chyba pobiłaś rekord posta. I to nicki w kolejności alfabetycznej! + 100 punktów do uznania :)

Rucia, Selena, zbikowa, Beata, aisa, Effcia28, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Rucia--> kiedy Ty skarbie wyjeżdżasz? Mam nadzieję, że się pożegnasz i zabierasz chociaż telefon, co? Jak Kinga? Wakacje zapasem, nie? Będzie mogła cieszyć się Twoim stanem. I będziecie mogły rozpieszczać Waszego mężczyznę ;-)

Hej Muzodajnio moja :)

Wyjeżdżamy 7 lipca :) Wracamy 14stego. Albo i później :)Także nie spędzę z Wami moich urodzin :P Telefon będę miała pod ręką, ale internetu nie :)

Opowiem Wam sytuację z wczoraj. Siedze przed komputerem, podchodzi do mnie Kinga, nachyla się do brzucha i krzyczy:

" Halo, Ej ty tam słyszysz mnie? To ja twoja starsza siostra! Pamiętaj nie oddam Ci mojego pokoju! I nie waż się ślinić moich ksiażek! I zapamiętaj sobie jedno! Zawsze będę od Ciebie mądrzejsza :P "

Ryłam ze śmiechu jak debil :P

mauysia, Selena, Ola_czeka, zbikowa, aisa, gocha04, Blondi22, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju znalazłam się na tej liście :-) no znów długo ehhh, ale może się zakończy szybko ......

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starałam się...a teraz się wycofuję...jak kogoś pominęłam to się tu ujawnić...mózg mi odmawia posłuszeństwa...

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, a co do pytania do mnie - Leo nadal gada z braciszkiem, ostatnio ma nawet okres przypływu czułości, bo obejmuje brzuch i mówi "tocham tocham tocham blata!", albo że się "psytula do blata", więc jest nieźle :)
    Niedawno nawet miał okazję poczuć jak "blat" kopie, więc można powiedzieć, że przybili sobie piątkę :)

Rucia, Selena, Kfjatus, Ola_czeka, zbikowa, Beata, Shagga_80, gocha04, aisa, Blondi22, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Sylwia tak patrze na Twój wykres..czemu Ci gin w środku cyklu kazał brac luteine???przeciez jak byłaś przed owu to ją to zablokowało..no chyba ze miałaś monitoring...
    nie mialam monitoringu-gin kazal mi brac od 14 dc zeby przyspieszyc przyjscie @ zeby nie czekac znowu ponad 50 dni tylko zaczac staranka z clo

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia masz udaną córcię! 6-tka z asertywności ode mnie!

Saandra gdzie jesteś? Wiem, że czytasz i pozdrawiam Cię mocno, mocno...odezwij się jak i co u Ciebie, jak starania, jak cykle...i jakie plany na wakacje...może gdzieś w pobliżu mnie?

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu to jest słodkie tak patrzeć na małego filistra, teraz będzie dwójka takich słodkich łobuziaków...a ta piątka to był zawarty cichy pakt...Leoś mu pewnie szepnął: "blat pamiętaj, jak juz wyjdzies, to musimy być gzecni"

mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę.pa.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi jesteś boska <3

Rucia - zajebista jest Twoja córa :D

Rucia lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Leo się nie zdenerwuje jak Mały zacznie płakać i krzyczeć w nocy, blat teraz jest miły, bo siedzi cichutko w brzuszku mamy :P

Selena, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Selena Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Wosebko--> mamy nadzieję, że ujrzymy fotkę Waszego skarbka...czekamy na to wydarzenie, powiedz lekarzowi, że koleżanki z forum bardzo chcą zobaczyć Wasz cud :-)
    Hej Muzi :) podziwiam Twojego posta :) ja bym chyba nie dała rady takiego napisać :) także szacun :) no ja tez licze na foteczkę :) bo jeszcze żadnej nie mam..więc oby pogoda dopisała :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mauysiu to jest słodkie tak patrzeć na małego filistra, teraz będzie dwójka takich słodkich łobuziaków...a ta piątka to był zawarty cichy pakt...Leoś mu pewnie szepnął: "blat pamiętaj, jak juz wyjdzies, to musimy być gzecni"

filister
    1. «człowiek ograniczony, bez wyższych aspiracji, o zakłamanej moralności»
    2. daw. «członek korporacji akademickiej niebędący studentem»

Które znaczenie miałaś na myśli Muzi? ;)

Rucia, mauysia, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Muzi, a co do pytania do mnie - Leo nadal gada z braciszkiem, ostatnio ma nawet okres przypływu czułości, bo obejmuje brzuch i mówi "tocham tocham tocham blata!", albo że się "psytula do blata", więc jest nieźle :)
    Niedawno nawet miał okazję poczuć jak "blat" kopie, więc można powiedzieć, że przybili sobie piątkę :)

Już sobie Mayuś wyobrażam jakiego będziesz miała małego pomocnika :P Leoś jako starszy brat pewnie będzie chciał stanac na wysokości zadania :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi jesteś wyjątkowa, o każdym pamiętasz, każdemu chce pomóc :*

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto jak moja mama - polonistka - rozmawia ze swoim wnukiem ;) Leo zamiast "k" mówi "t", a zamiast "g" - "d". Ostatnio byliśmy u moich rodziców, ja siedziałam w jednym pokoju i słyszałam jak w kuchni mama próbuje nauczyć Leo mówić dobrze te spółgłoski (Shagga, to będzie dokładnie to, czego nie można robić - jak mówiła ta Twoja logopeda ;) ) :
    - Leosiu, powiedz "kura"
    - Tula.
    - Krowa.
    - Tlowa.
    - Kotek.
    - Totet.
    - (ze śmiertelną powagą i z nauczycielską manierą) A właściwie Leosiu to się nie przejmuj, jeszcze masz czas, żeby nauczyć się wymowy głosek wybuchowych i tylnojęzykowych...
    CAŁA MOJA MAMA :D Wszędzie wtrąci takie pojęcia :D

Kfjatus, Rucia, jeju, Ola_czeka, zbikowa, Beata, Shagga_80, gocha04, aisa, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    filister
    1. «człowiek ograniczony, bez wyższych aspiracji, o zakłamanej moralności»
    2. daw. «członek korporacji akademickiej niebędący studentem»

Które znaczenie miałaś na myśli Muzi? ;)

Wiadomo, że dwójeczka. Sama go zapisywałam do korporacji UAM...

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka musisz mnie pogrążać :-( u nas filister to taki urwis mały, co mu psoty w głowie siedzą i trzymajmy się tego znaczenia, Mauysiu wybacz ale idę bo zaraz Olka mi tu z jakimś Adolfem wyjedzie albo Józkiem w tym znaczeniu...nie nie, i jeszcze cytuje mój post z tym słowem...

Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podzieliła się Babcia z wnukiem swoją teorią na wybuchowe i powinien wysnuć wniosek chłopak, jak Babcia prosi :P

jeju, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    - (ze śmiertelną powagą i z nauczycielską manierą) A właściwie Leosiu to się nie przejmuj, jeszcze masz czas, żeby nauczyć się wymowy głosek wybuchowych i tylnojęzykowych...
    CAŁA MOJA MAMA :D Wszędzie wtrąci takie pojęcia :D

hahahahahahaha brawo dla Babci :D

Kfjatus, mauysia, Selena, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3260 3261 3262 3263 3264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ