X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, chyba pobiłaś rekord posta. I to nicki w kolejności alfabetycznej! + 100 punktów do uznania :)

Rucia, Selena, zbikowa, Beata, aisa, Effcia28, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Rucia--> kiedy Ty skarbie wyjeżdżasz? Mam nadzieję, że się pożegnasz i zabierasz chociaż telefon, co? Jak Kinga? Wakacje zapasem, nie? Będzie mogła cieszyć się Twoim stanem. I będziecie mogły rozpieszczać Waszego mężczyznę ;-)

Hej Muzodajnio moja :)

Wyjeżdżamy 7 lipca :) Wracamy 14stego. Albo i później :)Także nie spędzę z Wami moich urodzin :P Telefon będę miała pod ręką, ale internetu nie :)

Opowiem Wam sytuację z wczoraj. Siedze przed komputerem, podchodzi do mnie Kinga, nachyla się do brzucha i krzyczy:

" Halo, Ej ty tam słyszysz mnie? To ja twoja starsza siostra! Pamiętaj nie oddam Ci mojego pokoju! I nie waż się ślinić moich ksiażek! I zapamiętaj sobie jedno! Zawsze będę od Ciebie mądrzejsza :P "

Ryłam ze śmiechu jak debil :P

mauysia, Selena, Ola_czeka, zbikowa, aisa, gocha04, Blondi22, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju znalazłam się na tej liście :-) no znów długo ehhh, ale może się zakończy szybko ......

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starałam się...a teraz się wycofuję...jak kogoś pominęłam to się tu ujawnić...mózg mi odmawia posłuszeństwa...

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, a co do pytania do mnie - Leo nadal gada z braciszkiem, ostatnio ma nawet okres przypływu czułości, bo obejmuje brzuch i mówi "tocham tocham tocham blata!", albo że się "psytula do blata", więc jest nieźle :)
    Niedawno nawet miał okazję poczuć jak "blat" kopie, więc można powiedzieć, że przybili sobie piątkę :)

Rucia, Selena, Kfjatus, Ola_czeka, zbikowa, Beata, Shagga_80, gocha04, aisa, Blondi22, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Sylwia tak patrze na Twój wykres..czemu Ci gin w środku cyklu kazał brac luteine???przeciez jak byłaś przed owu to ją to zablokowało..no chyba ze miałaś monitoring...
    nie mialam monitoringu-gin kazal mi brac od 14 dc zeby przyspieszyc przyjscie @ zeby nie czekac znowu ponad 50 dni tylko zaczac staranka z clo

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia masz udaną córcię! 6-tka z asertywności ode mnie!

Saandra gdzie jesteś? Wiem, że czytasz i pozdrawiam Cię mocno, mocno...odezwij się jak i co u Ciebie, jak starania, jak cykle...i jakie plany na wakacje...może gdzieś w pobliżu mnie?

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu to jest słodkie tak patrzeć na małego filistra, teraz będzie dwójka takich słodkich łobuziaków...a ta piątka to był zawarty cichy pakt...Leoś mu pewnie szepnął: "blat pamiętaj, jak juz wyjdzies, to musimy być gzecni"

mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę.pa.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi jesteś boska <3

Rucia - zajebista jest Twoja córa :D

Rucia lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Leo się nie zdenerwuje jak Mały zacznie płakać i krzyczeć w nocy, blat teraz jest miły, bo siedzi cichutko w brzuszku mamy :P

Selena, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Selena Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Wosebko--> mamy nadzieję, że ujrzymy fotkę Waszego skarbka...czekamy na to wydarzenie, powiedz lekarzowi, że koleżanki z forum bardzo chcą zobaczyć Wasz cud :-)
    Hej Muzi :) podziwiam Twojego posta :) ja bym chyba nie dała rady takiego napisać :) także szacun :) no ja tez licze na foteczkę :) bo jeszcze żadnej nie mam..więc oby pogoda dopisała :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mauysiu to jest słodkie tak patrzeć na małego filistra, teraz będzie dwójka takich słodkich łobuziaków...a ta piątka to był zawarty cichy pakt...Leoś mu pewnie szepnął: "blat pamiętaj, jak juz wyjdzies, to musimy być gzecni"

filister
    1. «człowiek ograniczony, bez wyższych aspiracji, o zakłamanej moralności»
    2. daw. «członek korporacji akademickiej niebędący studentem»

Które znaczenie miałaś na myśli Muzi? ;)

Rucia, mauysia, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Muzi, a co do pytania do mnie - Leo nadal gada z braciszkiem, ostatnio ma nawet okres przypływu czułości, bo obejmuje brzuch i mówi "tocham tocham tocham blata!", albo że się "psytula do blata", więc jest nieźle :)
    Niedawno nawet miał okazję poczuć jak "blat" kopie, więc można powiedzieć, że przybili sobie piątkę :)

Już sobie Mayuś wyobrażam jakiego będziesz miała małego pomocnika :P Leoś jako starszy brat pewnie będzie chciał stanac na wysokości zadania :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi jesteś wyjątkowa, o każdym pamiętasz, każdemu chce pomóc :*

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto jak moja mama - polonistka - rozmawia ze swoim wnukiem ;) Leo zamiast "k" mówi "t", a zamiast "g" - "d". Ostatnio byliśmy u moich rodziców, ja siedziałam w jednym pokoju i słyszałam jak w kuchni mama próbuje nauczyć Leo mówić dobrze te spółgłoski (Shagga, to będzie dokładnie to, czego nie można robić - jak mówiła ta Twoja logopeda ;) ) :
    - Leosiu, powiedz "kura"
    - Tula.
    - Krowa.
    - Tlowa.
    - Kotek.
    - Totet.
    - (ze śmiertelną powagą i z nauczycielską manierą) A właściwie Leosiu to się nie przejmuj, jeszcze masz czas, żeby nauczyć się wymowy głosek wybuchowych i tylnojęzykowych...
    CAŁA MOJA MAMA :D Wszędzie wtrąci takie pojęcia :D

Kfjatus, Rucia, jeju, Ola_czeka, zbikowa, Beata, Shagga_80, gocha04, aisa, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    filister
    1. «człowiek ograniczony, bez wyższych aspiracji, o zakłamanej moralności»
    2. daw. «członek korporacji akademickiej niebędący studentem»

Które znaczenie miałaś na myśli Muzi? ;)

Wiadomo, że dwójeczka. Sama go zapisywałam do korporacji UAM...

zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka musisz mnie pogrążać :-( u nas filister to taki urwis mały, co mu psoty w głowie siedzą i trzymajmy się tego znaczenia, Mauysiu wybacz ale idę bo zaraz Olka mi tu z jakimś Adolfem wyjedzie albo Józkiem w tym znaczeniu...nie nie, i jeszcze cytuje mój post z tym słowem...

Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podzieliła się Babcia z wnukiem swoją teorią na wybuchowe i powinien wysnuć wniosek chłopak, jak Babcia prosi :P

jeju, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    - (ze śmiertelną powagą i z nauczycielską manierą) A właściwie Leosiu to się nie przejmuj, jeszcze masz czas, żeby nauczyć się wymowy głosek wybuchowych i tylnojęzykowych...
    CAŁA MOJA MAMA :D Wszędzie wtrąci takie pojęcia :D

hahahahahahaha brawo dla Babci :D

Kfjatus, mauysia, Selena, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3260 3261 3262 3263 3264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ