plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Rucia--> kiedy Ty skarbie wyjeżdżasz? Mam nadzieję, że się pożegnasz i zabierasz chociaż telefon, co? Jak Kinga? Wakacje zapasem, nie? Będzie mogła cieszyć się Twoim stanem. I będziecie mogły rozpieszczać Waszego mężczyznę
Hej Muzodajnio moja
Wyjeżdżamy 7 lipcaWracamy 14stego. Albo i później :)Także nie spędzę z Wami moich urodzin
Telefon będę miała pod ręką, ale internetu nie
Opowiem Wam sytuację z wczoraj. Siedze przed komputerem, podchodzi do mnie Kinga, nachyla się do brzucha i krzyczy:
" Halo, Ej ty tam słyszysz mnie? To ja twoja starsza siostra! Pamiętaj nie oddam Ci mojego pokoju! I nie waż się ślinić moich ksiażek! I zapamiętaj sobie jedno! Zawsze będę od Ciebie mądrzejsza"
Ryłam ze śmiechu jak debilmauysia, Selena, Ola_czeka, zbikowa, aisa, gocha04, Blondi22, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muzi, a co do pytania do mnie - Leo nadal gada z braciszkiem, ostatnio ma nawet okres przypływu czułości, bo obejmuje brzuch i mówi "tocham tocham tocham blata!", albo że się "psytula do blata", więc jest nieźle
Niedawno nawet miał okazję poczuć jak "blat" kopie, więc można powiedzieć, że przybili sobie piątkęRucia, Selena, Kfjatus, Ola_czeka, zbikowa, Beata, Shagga_80, gocha04, aisa, Blondi22, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Sylwia tak patrze na Twój wykres..czemu Ci gin w środku cyklu kazał brac luteine???przeciez jak byłaś przed owu to ją to zablokowało..no chyba ze miałaś monitoring...
-
Mauysiu to jest słodkie tak patrzeć na małego filistra, teraz będzie dwójka takich słodkich łobuziaków...a ta piątka to był zawarty cichy pakt...Leoś mu pewnie szepnął: "blat pamiętaj, jak juz wyjdzies, to musimy być gzecni"
mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Wosebko--> mamy nadzieję, że ujrzymy fotkę Waszego skarbka...czekamy na to wydarzenie, powiedz lekarzowi, że koleżanki z forum bardzo chcą zobaczyć Wasz cud
podziwiam Twojego posta
ja bym chyba nie dała rady takiego napisać
także szacun
no ja tez licze na foteczkę
bo jeszcze żadnej nie mam..więc oby pogoda dopisała
-
jeju wrote:Mauysiu to jest słodkie tak patrzeć na małego filistra, teraz będzie dwójka takich słodkich łobuziaków...a ta piątka to był zawarty cichy pakt...Leoś mu pewnie szepnął: "blat pamiętaj, jak juz wyjdzies, to musimy być gzecni"
filister
1. «człowiek ograniczony, bez wyższych aspiracji, o zakłamanej moralności»
2. daw. «członek korporacji akademickiej niebędący studentem»
Które znaczenie miałaś na myśli Muzi?Rucia, mauysia, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Muzi, a co do pytania do mnie - Leo nadal gada z braciszkiem, ostatnio ma nawet okres przypływu czułości, bo obejmuje brzuch i mówi "tocham tocham tocham blata!", albo że się "psytula do blata", więc jest nieźle
Niedawno nawet miał okazję poczuć jak "blat" kopie, więc można powiedzieć, że przybili sobie piątkę
Już sobie Mayuś wyobrażam jakiego będziesz miała małego pomocnikaLeoś jako starszy brat pewnie będzie chciał stanac na wysokości zadania
-
A oto jak moja mama - polonistka - rozmawia ze swoim wnukiem
Leo zamiast "k" mówi "t", a zamiast "g" - "d". Ostatnio byliśmy u moich rodziców, ja siedziałam w jednym pokoju i słyszałam jak w kuchni mama próbuje nauczyć Leo mówić dobrze te spółgłoski (Shagga, to będzie dokładnie to, czego nie można robić - jak mówiła ta Twoja logopeda
) :
- Leosiu, powiedz "kura"
- Tula.
- Krowa.
- Tlowa.
- Kotek.
- Totet.
- (ze śmiertelną powagą i z nauczycielską manierą) A właściwie Leosiu to się nie przejmuj, jeszcze masz czas, żeby nauczyć się wymowy głosek wybuchowych i tylnojęzykowych...
CAŁA MOJA MAMAWszędzie wtrąci takie pojęcia
Kfjatus, Rucia, jeju, Ola_czeka, zbikowa, Beata, Shagga_80, gocha04, aisa, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:filister
1. «człowiek ograniczony, bez wyższych aspiracji, o zakłamanej moralności»
2. daw. «członek korporacji akademickiej niebędący studentem»
Które znaczenie miałaś na myśli Muzi?
Wiadomo, że dwójeczka. Sama go zapisywałam do korporacji UAM...zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Olka musisz mnie pogrążać
u nas filister to taki urwis mały, co mu psoty w głowie siedzą i trzymajmy się tego znaczenia, Mauysiu wybacz ale idę bo zaraz Olka mi tu z jakimś Adolfem wyjedzie albo Józkiem w tym znaczeniu...nie nie, i jeszcze cytuje mój post z tym słowem...
Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:- (ze śmiertelną powagą i z nauczycielską manierą) A właściwie Leosiu to się nie przejmuj, jeszcze masz czas, żeby nauczyć się wymowy głosek wybuchowych i tylnojęzykowych...
CAŁA MOJA MAMAWszędzie wtrąci takie pojęcia
hahahahahahaha brawo dla BabciKfjatus, mauysia, Selena, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość