plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Kaja Ty będziesz następna <wskazuje palcem na Ciebie i spoglądam złowrogo> hee he żartuję...nie wiem ale Ty chyba też coś pisałaś o hsg w przeszłości, że może w przyszłości...może się mylę...
nie myślisz się kochana też mam mieć to badanie .....już posrana jestem ...Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
o! Olka! Też mówiłam "zaklucz drzwi" albo "troszkie" dalej tak mówię, poza tym mówię "schów"...i inne takie kwiatki...dobra niech będzie zemsta haha wiedziałam, że nie jesteś taka zła do szpiku kości...hahahaha
Może pomidorka ,co? z ziołami... pewnie nie jadłaś jeszcze śniadania...Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Olka wróciłam ze śniadaniem...nie widzę emotek cholera, muszę to naprawić... teraz ja będę googlować, żeby nie mieć takich wpadek...trauma dla mauysi do końca życia...
Może nie znam Małysza długo ale jedno wiem - nie będzie miała z tego powodu traumymauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:nie myślisz się kochana też mam mieć to badanie .....już posrana jestem ...
Jakże się cieszę, że mówimy o swoich strachach otwarcie. Ja też sikam ze strachu
Tym bardziej podziwiam Effcię, że była taka wyluzowana. No i są wyniki, jest nagroda.Fedra lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:o! Olka! Też mówiłam "zaklucz drzwi" albo "troszkie" dalej tak mówię, poza tym mówię "schów"...i inne takie kwiatki...dobra niech będzie zemsta haha wiedziałam, że nie jesteś taka zła do szpiku kości...hahahaha
Może pomidorka ,co? z ziołami... pewnie nie jadłaś jeszcze śniadania...
A nie, jadłam, dziękuję. Staram się pierwszy posiłek jeść w ciągu 2 godzin od pobudki a wstaję o 5:00.Fedra lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam o tym...jej jak czas zasuwa...nie potrafię namówić syna na poprawne mówienie, poszedłem i wyszedłem, mówi pszłem i wyszłem a jak coś móiw o kobiecie np., że nauczycielka po dziennik, to mówi poszedła..12 lat i ni cholery za to jak miał 5-6 lat sam czytał listy nazwisk w encyklopedii j.polskiego. Ciekawe kiedy on zatrybi, bo póki co dalej się myli...nie zawsze ale się myli, z polaka ma 6-tke na koniec ha ha
Fedra lubi tę wiadomość
-
Buniagosia wrote:A tak to że jestem tu nowa i nie wiem co jaki i gdzie . Ze stronki korzystałam tylko do zapisywania @ czasem współżycia ale też nie za regularnie o to dbałam .
Spoko, najłatwiej byłoby wyszukać wszystkie posty Fedry - wtedy być wyczytała co i jak, ale ta opcja często szwankuje. Wkrótce dzień będziesz zaczynać i kończyć od forumFedra lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:uwielbiam "zaklucz drzwi",spotkałam się z tym wyrażeniem na studiach
lubię też "powiem dla mamy", zamiast "powiem mamie"
Kfjatus, Selena, Beata, Rucia, Effcia28, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi może już mu tak zostać!!!Ale nie przejmuj się ja czasami taż tak mówię i żyje he he!!!
Normalnie zapominam całkiem ostatnio o rybkach mojego Wafelka i biedne głodują!!!!Patrzę się na akwarium ale nie wpadnie mi do głowy żeby im jeść dać!!!
Ogóreczki już w słoikach!!!Chyba poczytam troszku!!!Potem muszę jechac koszulę mojemu bracikowi na zakończenie kupić!!!
No i od piątku się zacznie jak u mnie będzie sedział caly miesiąc!!!
A on biedny zakochany i jak przeżyje ten miesiąc bez swojej panny!!!
Muzi a doktorek od maciczek w czwartki też przyjmuję!!! -
Zaśpiewać na melodię "Na miły Bóg" Jakże się cieszę, że mówimy o swych strachach otwarcie. W końcu badanie hsg , to WIELKA sztuka. Boli jak diabli kiedy kontrast wlewa się uparcie...szczególnie, że nie bardzo można się poruuuszać...
Wejdź już na stół, pan doktor czeka na Ciebie tam, wstrzyknie co trzeba zawiruje świat, usłyszysz "drożne" pewnie spłynie łza...
I DALEJ MAM PUSTKĘ...HAHA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 09:28
AGA 30, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość