plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a może ja za mało badan zrobiłam i nie wiem o czymś jeszcze..!!
hormony podstawowe w normie cytologia też na zwierzeta chora nie jestem drożność jajowodów zrobiona i ok flemidii nie mam zero zapalenia i nadrzerek w przeszłości partner żołnierzyki ma sprawne!!!! to co jeszcze może być nie tak ze nie wychodzi??? piszcie swoje rady i poglądymuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ obecnym partnetem 2 lata a z byłym ok 6 ale on miał słabe nasienie i nawet inseminacja nie wyszła.... miałam stymulacje jekis rok temu i nic teraz sie już biore na poważnie za to chodz badania już dawno robiłam teraz hormony tylko powturzyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2012, 20:24
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://ovufriend.pl/graph/069d75e770f76a67319db763d367fa11
to jest mój pierwszy cykl tu więc dużo opuściłam .... ciekawa jest tej przewidywanej kolejnej miesiączki czy wierzyć w to czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2012, 20:32
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzyjkę żeby poznać, to jednak powinnaś badać codziennie i wtedy będziesz miała obraz jak się ona zachowuje...temp jest według mnie bardzo fajnym wyznacznikiem i razem z szyjką daje jakiś lepszy obraz a później śluz, bo tak jak tu widzę, Ty miałaś sucho wtedy gdy ovu wyznaczyło jajeczkowanie...widzę, że jajniki zaczęły boleć później...22, 23, 24 gdzieś tak chyba co wzrokowo zapamiętałam...więc według mnie owulacja mogła być później ale znowu szyjka jak widzę to wyklucza, o ile ją dobrze zbadałaś...może zacznij mierzyć temperaturę, co? Np. od jutra? Będziesz miała jakiś pogląd...ja też mam bardzo skomplikowany wykres i to mój pierwszy dlatego czekam na następny.Już bogatsza o doświadczenie z tego, będę dokładniejsza.
Na kiedy Ci wyznaczył ovu datę miesiączki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2012, 20:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie powinny ale w tej kwestii jestem laikiem...na zwiększenie i poprawę jakości i ilości śluzu biorę wiesiołek do połowy cyklu, bo w razie ewentualnego zapłodnienia może spowodować poronienie poprzez działanie powodujące lekkie skurcze...ale można pić lniane siemię przez cały cykl...na regulację cyklu biorę castagnus, bierze się go 90 dni z ranka 1 tabl. do 60 kg albo dwie jak kobieta ma powyżej 60 kg masy ciała... wiele dziewczyn chwali jego właściwość nie ujętą w ulotce, pomaga podobno zaciążyć...obniża prolaktynę, która troszkę podwyższona może utrudniać zajście w ciążę...
-
nick nieaktualnyŻyczę Ci AGUNIA żeby się nie zjawiła;-)Każdej tu kobietce tego życzę z całego serca;-)
To jutro, pojutrze powinnaś dostać @? Widzisz i po temp. byłoby widać czy się zbliża...ale trzeba wszystkie pomiary robić codziennie...wiesz na pewno, że temp. do 7-mej rano ( później ovu zaznacza z urzędu jako obarczoną błędem), szyjkę raczej pod wieczór w jednej pozycji, bo rano może być wyżej z racji rozluźnienia mięśni podczas snu...a śluz przy tempce rano ale jeśli w ciągu dnia się zmienia to wpisujesz najbardziej płodny tego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2012, 21:09
-
nick nieaktualnyDobrze, czas spać...życzę miłej nocki...sugeruję już jutro poprowadzić pierwsze pomiary...dla wprawy...powodzenia...będę zaglądać na Twój wykres;-)Trzymam kciuki za szczęśliwy cykl. Widzę teraz, że robiłaś testy owulacyjne...to przeoczyłam...tylko pewności nie ma, bo one stwierdzają, że organizm przygotowuje się do owulacji....zreszta to chyba jedynie monitoring u gina może potwierdzić czy występuje faktycznie owulacja...ja teraz testy owulacyjne włączę do reszty pomiarów...ale na pewno owulacja była u Ciebie i teraz czekamy...może będzie fasolinka albo fasolinek? W pamiętniku czytam , to objawy jakby wskazujące na @ ale niekoniecznie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2012, 21:19
-
kiti w takim razie nic straconego, bardziej z M stęsknicie sie za sobą i od razu zaskoczycie:)
tego wam życzę.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyDZieki muzarcia... wezme sobie twoje rady do serca i mam nadzieje że nie będą mi potrzebne.... i oby mój kręgosłup sie już więcej też nie buntował i pozwolił działać z maleństwem .... do konca... ach nie wiadomo za co sie chwycić czasami jezeli chodzi o moje zdrowie
-
muzarcia wrote:Nie powinny ale w tej kwestii jestem laikiem...na zwiększenie i poprawę jakości i ilości śluzu biorę wiesiołek do połowy cyklu, bo w razie ewentualnego zapłodnienia może spowodować poronienie poprzez działanie powodujące lekkie skurcze...ale można pić lniane siemię przez cały cykl...na regulację cyklu biorę castagnus, bierze się go 90 dni z ranka 1 tabl. do 60 kg albo dwie jak kobieta ma powyżej 60 kg masy ciała... wiele dziewczyn chwali jego właściwość nie ujętą w ulotce, pomaga podobno zaciążyć...obniża prolaktynę, która troszkę podwyższona może utrudniać zajście w ciążę...
muzarcia tego castagnusa można sobie bez recepty wykupić, tak? Kurcze, bo tak czytam i się zastanawiam czy może go zacząć brać, bo czuję że znów mi sie cykl rozwala przez brak bromka i PRL pierwsza jest ciut poza normą.
Jutro poczytam na necie ulotkę.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, rzecz jasna...mi bromek w ogóle nie pomógł...nic a nic...a castagnus to zobaczymy ale podobno działa...kumpela miała gruczolaka i zaszła i w pierwszej i w drugiej ciąży w pierwszym cyklu z castagnusem...zobaczymy jak u mnie...drogi nie jest no i zioła to zioła...
-
nick nieaktualny
-
w takim razie musze sie jeszcze do edukować w tej kwestii noi czekam na @. Chyba wolalabym, żeby była terminowo, bo teraz to już zgłupiałam.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy