X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Zosiu bardzo mi przykro że tak wyszło mam nadzieję że następny będzie bardziej optymistyczny...
    a mnie nie było bo mąż cały dzień w domu więc trzeba było z nim troche czasu spędzić :) po za tym szwagierka Nas odwiedziła z maluchem więc troche zajęć było... a ja jakaś taka zmęczona powiedziałabym tak: wredna @ już się wita już puka do mych drzwi nie biegne jej przywitać a i tak wejdzie nieproszona :( brzuch mam jak balon, boli w krzyrzu i w dole brzucha mdłości po kawie ale to norma więc czekam choć nie chętnie na jej przyjście...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny - wiem, że już żadnej z Was nie ma, ale mam chwilę, więc piszę.

Tysia --> strasznie sobie zadrwił z Ciebie Twój organizm... Nigdy cykle się nie spóźniały, teraz zdarzyło się to po raz pierwszy i.. nic :( Oby przyszły cykl okazał się bardziej "user friendly"!

Muzarciu --> Czekam z niecierpliwością, co się okaże. Tak samo w przypadku kiti i gochy04 - dawajcie znać co i jak.

Dobranoc...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tu nadal jestem, bo niestety opuściła mnie chęć snu a raczej ból brzucha jest już tak denerwujący że zasnąć nie mogę. Ale chyba się trzeba będzie jednak powoli ewakuować jutro nowy dzień, który co przyniesie? nikt tego nie wie ale oby same dobre rzeczy.
    Dobranoc wszystkim :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...mauysiu. Dam znać oczywiście jak już coś będę wiedziała na pewno. Życzę Wam dziewczynki przemiłej niedzieli. Ja swoją zaczęłam kiepsko. Syn mnie tak pająkiem wystraszył, że prawie zemdlałam...takim grubym czarnym i owłosionym...a nie boję się pająków jak mnie nikt nimi nie straszy...puszczę to w niepamięć ale chyba będę musiała powiedzieć młodemu dość wcześnie o ciąży( ewentualnej), bo gotów mnie straszyć i denerwować wygłupami i żartami cały czas...chociaż chciałam poczekać...głowa mnie rozbolała...idę odpocząć...pa kobietki...trzymam kciuki za Was wszystkie...

• kiti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nici z tego cyklu...plamienie się zaczyna :( szkoda. koniec starań na ten miesiąc. ale będę trzymać kciuki za was dziewczynki i czekam na same dobre nowiny :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czolem dziewczynki:) witaj muzarciu i kiti :)tak mi przykro kiti... bylam przekonana ze Ci sie udalo!
    alez mnie dzisiaj ten moj m wkur.....
    no az szkoda slow.... ale jestem wsciekla!!

• kiti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć gadgeta. co się stało?

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aj bo wczoraj organizowalismy taka miniparapetowke dla znajomych z okazji robionego w lecie remontu i sporych zmian w mieszkaniu. a poniewaz mam teraz najbardziej plodne dni to umowilismy sie wstepnie ze jesli sie uda to poserduszkujemy wczoraj jeszcze przed impreza-w ciagu dnia no i moze po imprezie jesli sie da oczywiscie... a poniewaz moj m ma raczej slaba glowe do alkoholu to byla od razu umowa ze na tej parapetowce nie bedzie z tym za bardzo szalec...

• kiti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa skądś to znam u mnie zazwyczaj luki w serduszkowaniu są z takiego powodu :P i też wtedy byłam taka zła jak był ten moment a się nie dało.

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wczoraj serduszkowanie nie wyszlo- moj m twierdzil ze jest jakoby " zmeczony" chociaz to JA bylam po dyzurze nocnym i mialam prawo byc zmeczona... jak to mowia nie "stanal" na wysokosci zadania... ale obiecal ze odbijemy to sobie w nocy.... a na imprezie tak popil z kumplami ze pol nocy spedzil w kibelku a teraz lezy w lozku i zdycha....
    jak sama rozumiesz trudno mowic o jakiejkolwiek konwersacji, ze o serduszkowaniu juz nie wspominam.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2012, 12:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jestem tak cholernie wsciekla i wkurzona i tak strasznie mi przykro....
    z nim i zolnierzykami jest wszystko ok, to z mojej strony jest problem-dlatego mialam to hsg, mnostwo badan hormonalnych, biore tone lekow....

• kiti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta nie martw się do przodu :)będzie dobrze , musi być :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak przychodzi co do czego i ma za zadanie tylko sie poserduszkowac (co podobno przeciez faceci uwielbiaja...) to dup.. blada...
    naprawde dziewczyny mam dzis dosyc- ja sie pilnowalam i nawet jednego bezalkoholowego piwa nie wypilam zeby niczego nie popsuc a tu ...$%^#@$%^...!!!
    i to poczucie jeszcze ze po pierwsze ze JA jestem winna no bo przeciez wiem ze to z mojej strony jest problem....
    a po drugie poczucie ze kurde musze sie o seks dopraszac.... normalnie czuje sie tak upokorzona ze szok...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalnie seks-zebraczka... :(
    i kto tu jest bardziej napalony...???
    a wciaz mowi jak to bardzo chce miec ze mna dzidzie i jak to sie bedziemy namietnie starac....
    niby mamy sie poprzytulac wieczorem ale kij go jeden wie...
    taaa.... a swistak siedzi i zawija je w te sreberka.....
    lyzka na to : niemozliwe....
    :( :( :(

• kiti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta no co ty przestań tak mówić ! To niczyja wina nie wolno tak do tego podchodzić. ale było serduszkowanie dzień wcześniej więc może się udało :) Za pewne jakby sobie nie popił to by było inaczej :) nie musiałabyś się nawet pytać ...

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w dodatku mam przekonanie ze jest juz za pozno- w nocy juz czulam prawy jajnik a teraz boli mnie cale podbrzusze-tak jak po owulce.... i test byl wczoraj +, wiec juz pewnie poszlo.... bo nie sadze zeby plemniczki z przedwczoraj dotrwaly do tego czasu... :(
    wiec moge spisac cykl na straty.... a takie ladne pecherzyki urosly po clo...
    nawet nie wiecie jak mi sie ryczec chce.... tyle staran na nic,...

• kiti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zanim plemniki dojdą tam gdzie trzeba to trwa to do 15 godzin a przetrwać mogą od 3 do 5 dni czekając na spełnienie swojego zadania :) więc głowa do góry :)

muzarcia lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti dziekuje z calego serca za pocieche ! nawet nie wiesz jak tego potrzebuje...
    tak mi przykro ze u ciebie tempka w dol...
    tak- gdyby nie popil to na pewno bysmy sie serduszkowali....
    rozumiem ze mogl miec w ciagu dnia gorszy nastroj i ok - odpuscilismy ale w nocy mielismy nadrobic....
    przeciez wiedzial jakie to wazne- i w dodatku caly czas powtarza ze nie wie czemu tak zrobil i ze przeprasza i ze caly czas bardzo chce starac sie o dzidzie...
    wiec ja juz sama nie wiem...
    czy podswiadomosc mu sie wlaczyla i dlatego wypil za duzo....??

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajajajaj.... dobra przestaje juz smecic bo wszystkich zaraz pozanudzam...
    ja ta impreza skonczylam zagoniony tydzien i dzisiaj mam wreszcie chwile zeby usciasc do kompa i pobyc troche z wami... :)
    bo jutro juz do pracy na 12 godzin:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak wam mija niedziela?

muzarcia lubi tę wiadomość

‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ