X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :-) ale się pozmieniało trochę nas przybyło - Fajnie więc witam nowe staraczki i powodzenia życzę.

ja w pracy nadrabiam lekturę- dałyście czadu ;-)

belluś wracaj !!! :-)

zosiu cóż to się z Tobą dzieje ?? nie denerwuj się niepotrzebnie jak do poniedziałku @ się nie rozkręci to zrób test jeśli wyjdzie negatywny to do lekarza i tyle. Trzymam kciuki żeby był pozytyw.

muzarciu u Ciebie ładny wykresik :-)

gagdetko działajcie działajcie a my kciuki trzymamy żeby staranka były owocne.

u mnie w końcu ovu zaznaczył owulację jupi :-)

gadgeta lubi tę wiadomość

zi13skjodn64ui4h.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ale ja was wcale nie opuściłam :))) Czytam was i jestem z wami, ale duchem :) Bo jak pisze, to potem ktoś się zawsze musi smutać... ale wiedzcie, ze jestem z wami :*****

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2012, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka wysoko i zamknięta...co do konsystencji mam wątpliwości ale miękka nie jest na pewno...raczej średnia...wiesz klamcia jakoś się już nie nastawiam teraz...a przytulanie było ale rano, bo wieczorem to i ja padłam ze zmęczenia...Bella nie szalej, co? Wracaj i już!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2012, 08:13

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane.

u mnie dziś krwisto - od razu double action, jak walnęła to z grubej rury.. choć nie jest to czysta krew, jakaś taka śluzowata, ale krew krwista.

tak więc zaczynam nowy cykl.. u lala ale mi się poprzestawiało.. no i teraz ja też nie powiem że mam regolarne cykle..

zaczynamy od nowa:) choć w tym cyklu będę o niebo bardziej powściągliwa niż teraz. i nie wiem co z tych staranek będzie.. na siłę nie chce się kochać..

dobra zmykam bo dziś mycie okien, pranie firanek i wielkie sprzątania - w mieszkaniu i mojej duszy.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2012, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu, przykro mi:(

Bella, wez sie nie wyglupiaj i wracaj! Ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2012, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu ja tak czuję tę @, że nadejdzie...także mogłaby się nie spóźnić...też chcę nowy cykl zacząć a nie czekać pół roku;-)U mnie to tak też może być. Skąd w takim razie u Ciebie te bóle brzucha i inne takie? Może za dużo stresów było...u nas to niełatwo o zaburzenia, które często się tak objawiają...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2012, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co Wy robicie, że chwili nie macie, co?

• kiti Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewno na zakupki się wybrały :P o widzę że u Cibie ładnie tempka sie utrzymuje :) i oby tak została :) u mnie niestety spadek ...więc pewno @ już za rogiem

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny.
    Na wstepie Tyśka bardzo bardzo mi przykro... na serio myslalam ze na 100% u Ciebie jest ciąza... kurde:(

Ja dzisiaj tez zapracowana. Sprzatam mieszkanie, no a pozatym siostra kupila mieszkanie i remontują cale, no i oczywiscie pomagam im.
    Bardzo ladna pogoda dzisiaj u mnie, sloneczko piekne:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti faktycznie niepokojący jest ten spadek... szkoda:(
    muzarcia u Ciebie natomiast ladnie wygląda temperatura w tej drugiej fazie:) badz dobrej mysli

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella jesli nas czytasz to prosze wracaj do nas! nie rozumiem dlaczego ucichlas? nie powiedzialas nic by kogos urazic, czy zrobic przykrosc przeciez... i z pewnoscią wszystkim dziewczynom brakuje Ciebie!
    monisiu i ty tez wraaaaaaaaaaacaj!

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Wpadłam tylko na chwilę,żeby zobaczyć co u Was..
    Do wszystkich, które nawiedziły wredne @: nie poddawajcie się, kiedyś się uda na pewno!

ps: byłam w Tesco i zaopatrzyłam się w testy na przyszły cykl, a właściwie to moj m . nas zaopatrzył- brał garściami:D owulacyjny za 8,99 i ciążowy4,99 (trójmiasto)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2012, 13:32

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2012, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a Ty na pewno wzięłaś ciążowy?;-)Może to owulacyjny hi hi
    Odezwij się jak tam u Ciebie na polu walki?
    Cześć Dora;-) Ja jeden dziś oddałam znajomej, bo potrzebowała...@ na razie nie widać...ale u mnie to norma...Plemniczka jestem ale wiem jak będzie...poczekam na @ nawet do emerytury;-)Nogi mi spuchły...ech...muszę je do góry wtaszczyć na ścianę;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2012, 14:00

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia do emerytury czekać to ja bym nie wytrzymała:)
    A moze uda nam sie wszystkim do konca roku zafasolkowac... ale by bylo ;-)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 10 listopada 2012, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka.Zosia przykro mi ze się nie udało.a wszystkim innym starający się życzę powodzenia.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mogę odpocząć.. okna pomyte, firanki poprane, czyste powieszone, w mieszkaniu ładnie i pachnąco.
    @ leci jak głupia, co 3 godz muszę zmieniać tampony maxi! boli mnie na dole ale to ból typowo okresowy.
    no nie wiem może te moje bóle to rzeczywiście przesuwający się cykl? nie wiem
    na podpasce widziałam wiele skrzepów i taki bąbelek:) nie mam pojęcia co to mogło być.
    byliśmy na zakuypach gdy teściowa zadzwoniła że babcia m pojechała do szpitala.. podobno z nią źle, nieprzytomna i te sprawy.. wiekowa kobieta 87lat..
    ten rok jest jakiś dziwny, tyle pogrzebów, tyle wesel.. nieszczęścia przeplatają się z chwilowymi szczęściami..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2012, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tak samo Zosieńko...akurat jak napisałaś to mój m wrócił...najpierw go nakarmię a później wrócę...Zosia dlaczego nie zadzwonisz do lekarza, na dyżur? U nas też rok obfity w katastrofy...trzy pogrzeby, operacje, rozwód siostry i jej załamanie nerwowe...dużo tego ale wiesz co? Rok się chyli ku końcowi i następny powinien być inny...może się przeforsowałaś za bardzo hmm...jak leci tak to odpoczywaj a nie szalejesz z porządkami kochana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2012, 16:18

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy własnie taka pogoda była akurat na mycie okien:)
    jutro będę odpoczywać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2012, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i tak trzymaj! Odpoczywaj w tym czyściutkim mieszkanku;-)Ja idę poczytać, bo ostatnio czasu miałam malutko...chyba dopiero rankiem napiszę...buziam******

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2012, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papa, ja idę pooglądać bajki:)

‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ