X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze wszystkich wystraszylam i poszli sobie... :(
    wybaczcie dziewczynki ale musialam sie komus wygadac....

• kiti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dobrze że się wygadałaś po to tu jesteśmy :) mi coś internet szwankuje :/ i źle się czuje...

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co sie dzieje kiti?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeta ale dałaś upust swoim emocjom!!! Taką Cię lubię! Wykrzycz się tu i zrobi się lepiej...komórka jajowa jest zdolna do przyjęcia plemniorków przez 24 godziny na pewno, a nie wiadomo czy wszystkie pęcherzyki pękły w tym samym momencie...no pomyśl to byłby jakiś cud...a co do facetów to oni są nieodpowiedzialni...są po prostu jak dzieci, tylko zabawki im drożeją...jak dojdzie do siebie, to może zapytaj go czy zdaje sobie sprawę, że Ty się faszerujesz lekami, żeby się udało jak najszybciej? Podejrzewam, że ma i tak wyrzuty sumienia...i to wielkie...wieczorkiem może jakiś spacer dla nastroju? Ty meliskę popij Gadgetko...wiem, że masz żal i jesteś wściekła ale ja bym jeszcze dziś i jutro poszalała z serduszkowaniem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti odpocznij i nabierz sił...jak co to tu jesteśmy, zaglądamy często... ja dziś czuję potworne zmęczenie. Obiadek, ciuchy do kościoła i później spać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    normalnie seks-zebraczka... :(
    i kto tu jest bardziej napalony...???
    a wciaz mowi jak to bardzo chce miec ze mna dzidzie i jak to sie bedziemy namietnie starac....
    niby mamy sie poprzytulac wieczorem ale kij go jeden wie...
    taaa.... a swistak siedzi i zawija je w te sreberka.....
    lyzka na to : niemozliwe....
    :( :( :(

oj Gadgetko ale Ty jesteś zdeterminowana...zazdroszczę Ci tego...pilnuj chłopa niech się nie wymiguje a co!!!! Jak oni chcą serduchować, to my powinnyśmy mieć zawsze ochotę, bo mają fochy jak nie mamy ochoty...może być na odwrót i nawet dobrze, że jest...kobieta powinna też w łóżku przejąć czasami inicjatywę i to nie jest tak, że my od razu sex-żebraczki jak to napisałaś.... ja bym dziś nago po domu pochodziła w samym fartuszku jak on taki zdechły he he po 1. to zobaczy co stracił a po drugie szybciej wyzdrowieje he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Gadgeta ale dałaś upust swoim emocjom!!! Taką Cię lubię! Wykrzycz się tu i zrobi się lepiej...komórka jajowa jest zdolna do przyjęcia plemniorków przez 24 godziny na pewno, a nie wiadomo czy wszystkie pęcherzyki pękły w tym samym momencie...no pomyśl to byłby jakiś cud...a co do facetów to oni są nieodpowiedzialni...są po prostu jak dzieci, tylko zabawki im drożeją...jak dojdzie do siebie, to może zapytaj go czy zdaje sobie sprawę, że Ty się faszerujesz lekami, żeby się udało jak najszybciej? Podejrzewam, że ma i tak wyrzuty sumienia...i to wielkie...wieczorkiem może jakiś spacer dla nastroju? Ty meliskę popij Gadgetko...wiem, że masz żal i jesteś wściekła ale ja bym jeszcze dziś i jutro poszalała z serduszkowaniem...

dzieki Kasiku za dobre slowo kobieto.... od razu mi lepiej jak sie uzewnetrznie.... ja nie lubie czegos w sobie tlamsic.... wychodze z zalozenia ze lepiej sie wyladowac powiedziec co lezy na serduchu nawet wykrzyczec czy poprzeklinac ale zeby potem byl spokoj i zeby sobie wszystko od razu wyjasnic.... nie lubie zbierac w sobie gniewu...
    meliske to ja juz wypilam, nawet dwie.... i muza relaksacyjna leci no i z wami tu stukam w klawiature...
    spacer i serduszkowanie chetnie.... tylko co mam zrobic jesli aktualnie nie mam w domku mojego m tylko zalegajace w sypialni zwloki... ? ;)
    Kasiunia a co u Ciebie- kiedy testujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    gadgeta wrote:
    normalnie seks-zebraczka... :(
    i kto tu jest bardziej napalony...???
    a wciaz mowi jak to bardzo chce miec ze mna dzidzie i jak to sie bedziemy namietnie starac....
    niby mamy sie poprzytulac wieczorem ale kij go jeden wie...
    taaa.... a swistak siedzi i zawija je w te sreberka.....
    lyzka na to : niemozliwe....
    :( :( :(

oj Gadgetko ale Ty jesteś zdeterminowana...zazdroszczę Ci tego...pilnuj chłopa niech się nie wymiguje a co!!!! Jak oni chcą serduchować, to my powinnyśmy mieć zawsze ochotę, bo mają fochy jak nie mamy ochoty...może być na odwrót i nawet dobrze, że jest...kobieta powinna też w łóżku przejąć czasami inicjatywę i to nie jest tak, że my od razu sex-żebraczki jak to napisałaś.... ja bym dziś nago po domu pochodziła w samym fartuszku jak on taki zdechły he he po 1. to zobaczy co stracił a po drugie szybciej wyzdrowieje he he

ja nie mam nic przeciwko przejmowaniu inicjatywy ale sama wiesz jak to jest- tez bym chciala czasem poczuc sie pozadana i czuc ze jemu na tym dziecku tez tak samo mocno zalezy ( niby ciagle to powtarza a w praktyce sama widzisz jak to wyglada...)a ostatnio mam czesto poczucie ze on sie laskawie zgadza ze mna poprzytulac i jeszcze powinnam na kolanach dziekowac ze laski mi okazuje....
    no i stad to poczucie zebractwa... :(
    p.s. od rana pomykam w fikusnej bieliznie i haleczce.... zero efektow...
    no poza tym ze coraz czesciej kicham... :( a do dupki to wszystko....
    ide sie ubrac bo zimno mi bardzo....

• kiti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    a co sie dzieje kiti?

a bo brzuch tak boli, w plecach rwie :/ i smutno jest... jeszcze się kiedyś dowiedziałam że ostatnio znajoma która się nie starała i nie planowała jest w ciąży.. takaż to sprawiedliwość ..

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile to sie czlowiek musi nameczyc....
    ...no comments...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    gadgeta wrote:
    a co sie dzieje kiti?

a bo brzuch tak boli, w plecach rwie :/ i smutno jest... jeszcze się kiedyś dowiedziałam że ostatnio znajoma która się nie starała i nie planowała jest w ciąży.. takaż to sprawiedliwość ..

oj biduniu.... widzisz o tym juz tu gadalysmy- ze najczesciej zaciazaja te ktorym bardzo na tym nie zalezy albo co najwazniejsze wcale nie chca zaciazyc...
    i gdzie tu sprawiedliwosc...?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe co u innych dziewczynek slychac... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide na razie jakis obiadek zjesc moje kochane, jak dam rade to zajrze jeszcze wieczorkiem- buzialki dla wszystkich i kazdej z osobna
    milego popoludnia

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko nie martw sie, moze jednak wystarczylo tyle ile bylo.. ale doskonale Cie rozumiem... tak chyba a wiekszosc facetów... jestem pewna ze moj tez by nie odmówil picia z kumplami tylko na moja prosbe, ze mamy o dziecko sie starac... ja nie wiem moze to chodzi o te rózniece miedzy kobietami a facetami.. oni to jakos inaczej widzą. Ze nie wazne ze palą, piją przeciez i tak dadzą rade... taki przerost meskiego ego.
    U nas jest tak ze czasami mąz ma ochote i inicjuje "przytulanka", a czasami ja... jednak jak juz są dni plodne i on o tym wie to ma mniejszą chęć na baraszkowanie... a po plodnych włącza mu sie nagle chęć, romantycznosc... moze to ta presja? moze przeswiadczenie ze w tym momencie od niego tyle zalezy? nie wiem... no tak to juz jest z tymi chłopami

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2012, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już....właśnie po obiadku...przepraszam ale musiałam w połowie pisania lecieć do garnków...o mały włos nie spaliłam obiadu...ale się udało w porę...testowałam ale w dzień spodziewanej @ i minusik na wykresie...także spoko luz poczekam i zobaczę...jak co to wiadomo, napiszę...z tymi chłopami to tak jest...trzeba ich chyba wypościć przed owulacją;-)he he

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti przykro mi:(... w takim razie powodzenia w nowym cyklu!!!!

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki plemniczka . ale niestety w tym cyklu nie będzie starań ... najwcześniej pod koniec grudnia więc do kitu ehhh :/

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki, czekam na @ która miała mnie dziś odwiedzić, no ale dzień sie jeszcze nie skończył, więc może w nocy przyjdzie, bo lubie odwiedzać mnie w snach. Jakoś nie wydaje mi sie, że mogę być "już" w ciąży, także obawiam się, że przez odstawienie bromka (na początku cyklu) zaczyna mi się znow cykl rozregulowywać. Oby to nie było tylko to drugie.

kiti dlaczego teraz bez staranek? jeśli mogę zapytać

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane. Wpadłam na chwile miałam ciężki weekend moja mamcia wyprawiała 60 imprezka udana ale wykończona jestem bo od piątku wielkie przygotowania trzeba było pomóc.... tony jedzenia zrobić. Dopiero wróciłam do domku.
    kiti i zosiu przykro mi że przyszła ta wstretna @

gagdetko spoko przetrwały żołnierzyki :-) ale mężowi i tak się musi dostać że tak "zaszalał" ;-)

muzarciu mam nadzieję że kolejny test wyjdzie pozytywny :-)

zi13skjodn64ui4h.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2012, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    cześć dziewczynki, czekam na @ która miała mnie dziś odwiedzić, no ale dzień sie jeszcze nie skończył, więc może w nocy przyjdzie, bo lubie odwiedzać mnie w snach. Jakoś nie wydaje mi sie, że mogę być "już" w ciąży, także obawiam się, że przez odstawienie bromka (na początku cyklu) zaczyna mi się znow cykl rozregulowywać. Oby to nie było tylko to drugie.

kiti dlaczego teraz bez staranek? jeśli mogę zapytać

bo ja w polsce siedzę ze względu na studia a mój m ma prace za granicą :/ i będzie dopiero na święta ... ciężko jest..

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ