plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
też kiedyś czułam takie jakby motylki i mrowienie
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
dobra kochane czas na mnie, mam nadzieję że w nocy @ mnie nie nawiedzi, póki co czysto. jeszcze z dolegliwości to dziąsła mnie bolą, są jakby delikatniejsze (ale to chyba nie objaw)
kolorowych snów wam życzę i spokojnej nocki.
kiti trzymam kciuki za pozytywne zakończenie cyklu.
buziaczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2012, 22:09
plemniczka, kiti, muzarcia lubią tę wiadomość
-
dobranoc zosia i plemniczka :* dziekuje za trzymanie kciuków
plemniczka, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj ale niefart... co zdaze wejsc to tu juz pustki a ja dzis w pracy i dopiero mialam chwile zeby usiasc do kompa...
no ale na szczescie jutro koncze moj napiety pracowity tydzien i w niedziele bede mogla na dluzej do was zawitac:)
widze ze dyskusja sie rozkreca no i tyle nowych staraczekmuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartwie sie o monisie, bella tez nie zaglada.... ej co jest?
dobrze chociaz ze Wy jestescie- zosiu muzarciu mala plemniczko mauysiu she klameczko i kiti:)
trzymam kciuki za wszystkie ktore beda na dniach testowac- OBY TO WLASNIE BYL TEN CYKL
u mnie tempka dzis troche w dol- oby sie jutro podniosla:) sluz taki jak trzeba szyjka miekka i otwarta test owu dzis juz prawie prawie taki sam jak kreska kontrolna- oby jutro byl juz na plusik
przytulamy sie... ;Pmuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc gadgetko i reszta dziewczyn:),
gadgetko, mam nadzieje, ze wasze staranka zaowocuja:) ciekawa jestem jak tam zosia nasza. czekamy na monisie i belle. uciekly kurde no:(
aaah, dzisiaj jest taki fajny dzien, ja siedze w pracy, ale tylko kilka godzinek i potem nareszcie weekend:)muzarcia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny