plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra dziewczyny byłam u weta i pytałam sprawa z tokso nie jest taka prosta a że i ja już weekendem żyje to troche mi się opisywać tego wszystkiego nie chce więc w skrócie o higiene swoją i zwierzaków trzeba dbać, o to co jemy i jak jemy, jeśli wyniki wyszły że chorujemy na tokso (a mamy kota) można kotu zrobić badania by sprawdzić czy od niego sie człowiek zaraził... w tym temacie tyle... aha od kota który nie wychodzi na dwór mozna się zarazić (lae wyjaśnianie tego jak kot się zaraził jest długie ale coś takiego występuje ale podobno nie często)...
a i jak to wet określił dobrze w sytuacji kiedy mamy zwierzątko i staramy się o dzidzie a do tego boimy się chorób odzwierzęcych aby wet i gin ze sobą współpracowali... uwarzam temat tokso za zakończony
I ogólnie się z Wami żegnam choć wcale nie chce ale właśnie mnie opuściła eneria i musze się położyć bo inaczej zwymiotuje
miłego i spokojnego wieczoru a dla co nie których żeby był owocnyzosia-ktosia, muzarcia, Dora lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
cześć Fedra widzę że jesteśmy w tym samym dc
-
kiti wrote:cześć Fedra widzę że jesteśmy w tym samym dc
no w tym samy ale u Ciebie to się pięknie zapowiada u mnie niestety nie... zreszta podejżewam że owu miałam wcześniej niż wykres mi pokazuje więc już sama nie wiem kiedy będę miała @, ok zmykam bo zaraz mężulek wpadnie z roboty a trzeba jakąś kolacje przygotować
DO JUTRA17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fajnie Fedra,że poszłaś do tego weta i wszytsko nam napisałaś
Ja też się zmywam bo m.wraca z delegacji, udanego weekendu wszystkim!! Trzymajcie się ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2012, 18:10
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
no to chyba powoli się wszystko rozkręca.. śluz zaczyna "pachnieć" krwią, termometr który włożyłam był już cały pokryty ciemno różowym a nawet różowo czerwonym śluzem.. w nocy albo jeszcze późnym wieczorem pewnie dostanę @
męczy mnie takie czekanie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2012, 19:12
-
nick nieaktualny
-
muzarciu no ja już nie wiem sama. umyłam się i znów tylko śluz.. a teraz czysto.. ja już nie będę was zanudzać tymi moimi rewelacjami.. zobaczę co się będzie działo..
myślałam że się rozkręca.. ale chyba zbyt pochopnie to powiedziałam
dobre, to m nie wie że czasem jeden test nam nie wystarczy?
u mnie w tesco kosztowały 8,99Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2012, 20:54
-
nick nieaktualnyOn mi nie każe się spieszyć a jak leciałam siku po zakupach to później pytał czy robiłam test...a Bella robiła z porannego moczu, pamiętasz może? Zosia nie martw się i pisz wszystko, bo nas to dotyczy...ja z tego czerpię doświadczenie i wiem, że mogę też się czegoś takiego spodziewać. U nas 4,99 ;-)Co kraj to obyczaj i co sklep to cena inna...ale to w sumie dziwne...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo nie ma sensu jeszcze robić...poczekam tyle ile wytrzymam...mam obolałe piersi, głównie po bokach i żyły takie widoczne niebieskie...tylko wtedy w maju też tak miałam po odstawieniu tabletek...brzuch boli najczęściej gdy wstaję z kucków i gdy coś dźwignę cięższego...gdy siedzę przy komputerze i czasem tak sam od siebie...Jestem naprawdę ciekawa czy nam się zosiu udało...narazie nic straconego...Ciebie zwiodły te niespodzianki ale musimy dalej czekać...ja też mam niejasną sytuację, bo nawet jak @ nie przyjdzie to u mnie nic pewnego...
-
nick nieaktualny