plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no muzarciu życzę ci jak najlepiej, wiesz przecież.
mnie piersi nie bolą jak dotykam ale nie mogę już spać na brzuchu (co lubię) bo czuję dyskomfort, poza tym widzę że jakby mam sine brodawki.. nie wiem jaki to powód? są po prostu czasem jakby fioletowego koloru:) dobre nie?
poczekaj ile możesz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:a wiecie ostatnio wyczytalam zeby lepiej powstrzymac sie z seksem kilka dni przed @... jesli podejrzewa sie ciąze, ze to moze niedobrze zadzialac na zagniezdzanie sie zarodka
też coś o tym czytałam.. ale jak organizm silny to nic mu nie przeszkodzi. poza tym niektóre kobiety nie wiedzą że są w ciąży, kochają się i mimo to jest ok. -
plemniczko.. opiszę to jak ja to widzę..
jak siedzę to boli mnie pod żebrami coś (może to wcale nie ma związku ale piszę), jak idę siusiu to czasem czuję w środku jakby na okres ( taki charakterystyczny "ból" rozciągający mnie w środku), na podpasce mam śluz z tym że zabarwiony na brąz, jak chciałam zobaczyć jaki mam wewnątrz to miałam bardziej wodnisty i ciemniejszy znaczy bardziej zmieszany z różem. ale nic nie wylatuje. głowa mnie boli czasem, nie wiem może to od tego myslenia co to i po co, i dół brzucha czuję mało przyjemne uczucie, rozciągające, nie wiem coś takiego. -
jest dla mnie conajmniej dziwne bo ja NIGDY NIE MAM SPÓŹNIONEGO OKRESU. no max 1 dzień, ale wtedy za to leci mi krew jak z zarżniętej świnki:) że tak powiem.
a tu 3 dni po terminie @ i nic interesującego..
plemniczko ja zaczynam się powoli bać, a jak to ciąża pozamaciczna albo właśnie jakaś cysta na jajniku? -
zosia a może spróbujesz zrobić jeszcze raz z rana test ?? tak dla pewności jeszcze ...
-
no nie wiem jakoś tracę pomału nadzieje ...brzuch pobolewa co jakiś czas i jeszcze się pokłóciłam z m także jakoś się kiepsko ten weekend zaczyna... przynajmniej muzarcia będzie pozytywnie nastawiona to nas zaraz tutaj obrzuci fluidami
zosia-ktosia lubi tę wiadomość