plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie po owu dopiero zaczęło pobolewać podbrzusze, na owu nic...i tak kilkanaście dni...ale ustało w ciągu dnia wczoraj... tylko pojawia się po sexie, po porządnym orgazmie (sorry za szczerość). Tak jakby skurcze macicy powodowały lekki ucisk i pobolewanie.
-
nick nieaktualny
-
muzarciu ja tez nie chce Cie nakrecac, ale jak mi sie udalo to tez mialam wysyp pryszczy... na twarzy, na plecach... i bylam tym bardzo zdziwiona, bo ewentulanie zawsze mi cos wychodzilo dopiero na @, a nie tak szybko...
Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNakręcaj plemniczko, nakręcaj he he czuję, że jest coś na rzeczy, bo mój spokój mnie zaskakuje ale jak już krzyknę raz dziennie, to jak włoska mama hihhi
A jak nic z tego nie wyjdzie, to naprawdę się nie załamię...wiem o tym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2012, 17:04
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze muzarcia, ze to zglosilas, bo wlasnie siadlam do komputera, zeby do of pisac, by to dziadostwo wykasowali. Az mi sie slabo zrobilo!
A ja nie moge sie doczekac jutra rana, kiedy znow bede mierzyla tempke!!! Ale oslabienia nie czuje, wiec wydaje mi sie, ze juz jutro bedzie spaaaaaaaaadek... no ale co, nadzieja matka glupich:) -
nick nieaktualnyno właśnie tak miałam...ale, że na okres mnie nigdy przenigdy nie bolało, to nie mam porównania, porównać to mogłam do naprawdę pierwszych oznak rozwierania się szyjki przed porodem a to podobno porównuje się do bólu okresowego dlatego chyba tak? Ale bolą mnie pachwiny tak dosyć mocno... Tak jak pisałam to po sexie boli mnie właśnie tak albo jak na problemy jelitowe ale na samym dole...tylko dziwnie, że mnie pierwsze bóle przywitały trzy cztery dni po owulacji...a u Ciebie też tak plemniczko?
-
nick nieaktualnyNo, ale mam inne objawy niz zwykle, a co! Kazdy cykl obowiazkowo musi sie czyms rozniec... tym razem mam bol jajnika, ale tylko jak leze i glownie rano, i w podbrzuszu pobolewalo, ale teraz mi raczej przeszlo, boli tak jakby w jednym miejscu. No no no.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no juz cicho siedze i zadnych wilkow nie wolam;)... Dextera obejrze i uciekam do lozeczka:)
Jezu, wiecie u nas jest dosc cieplo, ile stopni nie wiem, ale cieplo... a mnie gardlo troche boli! Ale tylko rano, tak dla towarzystwa mojemu jajnikowi, heheheh. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam ponownie.chciałam zapytać o coś.bo mam problem.zerknijcie na mój wykres dzisiaj powinnam dostać @ nic na to nie zapowiada.ale od 3 dni mam takie bóle jajników macicy pochwy nie wiem czego ale strasznie boli a piersi jak granaty cale po bokach cale w żyłkach ja nie wiem co jest.