plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKruca fix wykres podobny w zagmatwaniu jak mój albo lepszy...myślę, że ten skok to może być zagnieżdżenie, szkoda, że tyle tych tempek z błędem, bo w tej sytuacji ovu nie wskazało owulacji domniemanej chociaż ale mogła być tego 17 albo 18. Jeśli patrzeć na śluz....szkoda, że nie ma objawu szyjkowego. No trzeba czekać albo testować. Co innego pozostaje...też czekam, bo test - ale mogło być za wcześnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati kochana twój wykres wyglada jakbys miala cykl bezowulacyjny... zreszta ovufriend widze ze nie wyznaczyl Ci owulacji... jesli bete masz ponizej 1 to nie ma ciazy.. no chyba ze owulacje jednak mialas, a np zle mierzylas temperature... jak ja mierzysz? no w kazdym badz razie trzymam kciuki!
-
nick nieaktualnyDo ginekologa i zbadać hormony.Podstawa. Ale wcześniej chyba powinien Ci wywołać okres. Poczekaj z tydzień i umawiaj się na wizytę, nic więcej sama nie zrobisz i nic się nie dowiesz bez badania. Trzymam kciuki za Twoje samopoczucie...oby @ sama przyszła i dalej było ok. Czasami się zdarzają takie pojedyncze epizody i to podobno jest naturalne.
klamka lubi tę wiadomość
-
klamacia dzwoniłam do swojego gin i on powiedział ze absolutnie nie. sierpien mialam @ 8 wrzesien to samo a pazdziernik 12 .on poeiwedzial ze dla niego to tez dziwne. muzarcia zaznaczyl mi owulacie na 31 pazdziernika a potem wykasowal.dziewczyny ja tu juz swira dostaje bo ak bylam pierwszy raz w ciazy to tak samo bolalo i zadne testy ciazy nie wykazywaly dopiero jak poronilam to mi powiedzieli ze jednak tak jak sie upieralm byla ciaza no wlasnie byla
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny