X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli u nas się faktycznie udało, to mój m jest magikiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, jesli to termin okresu, to idz, kup test i go zrob. Mam nadzieje, ze ci wyjdzie pozytywny:)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 23. 11 termin @... i tak muzarciu mam podobne objawy jak ty... i kestem wlasnie 3, albo 4 dni po owulacji... a moze to jeszcze bole poowulacyjne.. no okaze sie

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje, ze przynajmniej jedna zaciazy w tym miesiacu:)

sylwiunia, BellaRosa lubią tę wiadomość

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamcia robilam dzisiaj bete i mialam <1 wiec ciazy nie ma ale i okresu nie ma i tmperatura rosnie ja nie wiem co robic

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kruca fix wykres podobny w zagmatwaniu jak mój albo lepszy...myślę, że ten skok to może być zagnieżdżenie, szkoda, że tyle tych tempek z błędem, bo w tej sytuacji ovu nie wskazało owulacji domniemanej chociaż ale mogła być tego 17 albo 18. Jeśli patrzeć na śluz....szkoda, że nie ma objawu szyjkowego. No trzeba czekać albo testować. Co innego pozostaje...też czekam, bo test - ale mogło być za wcześnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bralas pati Duphaston, to nie ma jakiegos wplywu na cykl? I ilo dniowe masz cykle normalnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ogolnie uwazam tak jak muzarcia:) poczekaj jeszcze troche i tyle:)

Ogolnie to tempka moze spasc bardzo nagle, wiec jesli to nie to (ciaza), to pewnie tak sie stanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2012, 18:32

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati kochana twój wykres wyglada jakbys miala cykl bezowulacyjny... zreszta ovufriend widze ze nie wyznaczyl Ci owulacji... jesli bete masz ponizej 1 to nie ma ciazy.. no chyba ze owulacje jednak mialas, a np zle mierzylas temperature... jak ja mierzysz? no w kazdym badz razie trzymam kciuki!

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do ginekologa i zbadać hormony.Podstawa. Ale wcześniej chyba powinien Ci wywołać okres. Poczekaj z tydzień i umawiaj się na wizytę, nic więcej sama nie zrobisz i nic się nie dowiesz bez badania. Trzymam kciuki za Twoje samopoczucie...oby @ sama przyszła i dalej było ok. Czasami się zdarzają takie pojedyncze epizody i to podobno jest naturalne.

klamka lubi tę wiadomość

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamacia dzwoniłam do swojego gin i on powiedział ze absolutnie nie. sierpien mialam @ 8 wrzesien to samo a pazdziernik 12 .on poeiwedzial ze dla niego to tez dziwne. muzarcia zaznaczyl mi owulacie na 31 pazdziernika a potem wykasowal.dziewczyny ja tu juz swira dostaje bo ak bylam pierwszy raz w ciazy to tak samo bolalo i zadne testy ciazy nie wykazywaly dopiero jak poronilam to mi powiedzieli ze jednak tak jak sie upieralm byla ciaza no wlasnie byla

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokladnie, ja w lato mialam 36-cio dniowy cykl, a zazwyczaj okolo 30. Chociaz ostatnio, jak mierze, to sie organizm zmotywowal i co 27-28dni.

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znaczy ta beta to wygladala na wyniku tak < 1 w szkole mnie uczono ze to znak wiekszoasci.nie wiem

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jade na 22 do gin sam zadzwonil ze mam przyjechac.nie wiem juz sie boje

klamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, to juz zglupialam zupelnie i nic mi do glowy nie przychodzi...

pati lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Ci kibicujemy wiernie ale jak nie przyjdzie @ za tydzień to powinnaś wziąć coś na wywołanie a to zapisze tylko ginekolog a badania wtedy w konkretnych dniach cyklu się wykonuje.

pati lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati, to super ten twoj gin:) to jest najlepsze wyjscie.

pati lubi tę wiadomość

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy co on dzisiaj powie pewnie zrobi mi usg.sluzu mam jakos duzo.i tam dosyc ciasno nie wiem juz co to ma byc

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedź i będziesz wiedziała...napisz co Ci powiedział Twój gin...

pati lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki Pati! faktycznie fajny ten gin...

pati lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 332 333 334 335 336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ