X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomości obraźliwe i psujące przyjazną atmosferę na forum zostały usuniętę przez administratora z powodu naruszenia regulaminu społeczności OvuFriend.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje Belluniu kochana:)

BellaRosa lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra no niestety nie mam pojęcia na temat wpływu tabletek anty na TSH... aczkolwiek tak czy siak spadło... tak szczerze mówiąc można by zrobić wyniki FT3, FT4 i przeciwciała, bo o ile u kobiet podwyższone TSH bywa normą o tyle zbyt niskie zawsze bardziej mnie intryguje :> Z drugiej strony, jak ja mówiłam swojej endo ostatnio że mam 0,63 przy normie od 0,25 to powiedziała, ze piękne i mam się odczepić ;P Tyle, ze rok wcześniej miałam poniżej 0,05 więc wygląda to u mnie rzeczywiście pięknie. Nie chcę Cię wprowadzać w błąd, ale wg mnie sprawdzenie hormonów by nie zaszkodziło :>

Libra lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i w sumie wiecie co dziewczyny to jest przeciez forum o staraczkach, wiec jakze mamy sie nie nakręcać nawzajem ze sie tym razem udalo? przeciez musimy w to wierzyc! a tym bardziej jesli sa jakies podstawy ku temu by myslec ze moglo sie udać.
    Tak jak mi teraz sie wydaje ze muzarci moglo sie udac... jasne ze moze miec tez objawy i nie byc w ciazy, no ale my tu jestesmy po to by wierzyc ze to musi byc TO:)

klamka lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Plemniczko, ale w Twoim przypadku przegięłam pałę... może dlatego, ze naprawdę chciałam żeby ktoś z forum był w tej ciąży bo wtedy to takie namacalne jest że jak komuś się udało to i mi się uda? Potem jak mi się udało, to był moment, ze zaczeło mi się to całe zajście w ciążę wydawać takie oczywiste i proste, ze zaczęłam nakręcać Tysię... ja mam tendencję do zbyt optymistycznego patrzenia na sytuacje innych, bo u mnie wszystkie strachy w życiu kończą się dobrze lub w miarę dobrze. Ja przegięłam i wiem o tym i chwilami wcale mi nie jest z tym dobrze. Przez chwilę nawet pomyślałam sobie (szczególnie jak drugie nakręcanie- Tysi okazało się głupotą) że to nie ja powinnam być w ciązy :/ że zbyt łatwo mi to przyszło i że są osoby, które bardziej zasłużyły, bądź którym bardziej jest to potrzebne...

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam się, też za wszystkie trzymam kciuki :) najważniejsze optymistyczne nastawienie... i tego się trzymajmy :)
    a badania zrobię i zobaczę co dalej :)
    a czy mój wykres jest w normie, czy mam za małe skoki temp?

79696c8bc7d62ef04cc930f0bd8add75.png

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do skoków temperatury to ja się wcale nie wypowiadam ;P wg mnie każda babka inna i kazdy wykres inny :D a patrząc na mój to już w ogóle można się doszukać samych nieprawidłowości :D także... ja totalnie nie czuję się kompetentna by kogokolwiek pouczac czy dokształcać w tym temacie :D

Libra lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belluś no co ty! wszystkie nakrecamy sie nawzajem! przeciez trzeba optymistycznie, z wiara patrzec! do konca trzeba wierzyć. Ja absolutnie tak tego nie odbieram jak ty. I wcale nie przegiełas.A ja jestem wrecz wdzieczna Ci za to ze tak wierzylas do konca! to niesamowity dar!
    I nie pisz ze nie powinnas ty byc w ciazy! Nalezalo Ci sie to, jak kazdej z nas. I uda nam sie wszystkim:) A ty dopinguj nam dalej kochana!

klamka lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra jak dla mnie wcale nie masz za malych skoków, najwazniejsze ze idzie po owulacji do góry temperatura, a ze powoli to nic... bo zdaje sie ze jestes juz po owulce, pewnie na dniach wyznaczy Ci ovufriend owulacje.

Libra lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopingowac będe, ale mimo wszystko (choć z wielkim trudem...) będe starała się być powściągliwa w wypowiedziach dotyczacych nakręcania :D
    I trochę się źle wyraziłam z tym, że nie powinnam czy że mi się nie nalezy... nie wiem jak sprecyzować to uczucie, ale tak jakby głupio mi było, ze wyszło, bo przecież miało nie wyjść bo wy miałyście lepsze wykresy, objawy, większą wiedzę, dłużej się staracie xD no nie wiem jak to wyrazić słowami...

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po prostu przykro Ci, że jeszcze do Ciebie nie dołączyłyśmy :), no ale kurczę my mamy nadzieję, że to wkrótce nastąpi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2012, 21:18

klamka lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie nie nie Belluś. Nie mozesz tak myslec. Ciesz sie ze tobie sie udalo. My sie cieszymy ze tobie sie udalo:)
    I bedziemy sie cieszyc po kolei jak kazda z nas zafasolkuje.
    I przeciez tu nie ma reguły i sama wiesz ze im dziwniejsze wykresy i wydaje sie ze nic z tego to okazuje sie ze sie udalo:)
    Zycie jest przekorne i pelne niespodzianek:)

Libra, BellaRosa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to, ze się nie ciesze, ale czuje się jakby się wrąbała na początek kolejki i to na krzywy ryj :D choć dobrze wiem, ze tu nie ma żadnej kolejki ani reguł. Nawet nie wiecie jakbym chciała żebyście wszystkie zaskoczyły jak najprędzej... taka zgrana, fajna paczka... fajnie by było razem przez wszystko przechodzić.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belluś wygoń te niedobre myśli!!! a sioo sio:) My tak nie myslimy!
    I ja tez bym chciala by nam sie wszystkim szybciutko udalo i bysmy razem kolejne miesiące z rosnącymi brzuszkami sobie dyskutowały:)

Libra lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie wy dziewczynki wszystkie dzisiaj jestescie?
    Tysiu? Monisiu tak dawno Cie nie bylo... Sandra? hop hop

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belluś, Plemniczka ma rację... to nie kolejka za bobaskiem... po prostu miałaś więcej szczęścia niż pozostałe. A my się zajeb... cieszymy, daje nam to nadzieję, że możemy być następne :)
    i choć jestem tu krótko, to wydajesz mi się równą babką, także zostań z nami i optymistycznie prątkuj tu nas :D

BellaRosa, plemniczka lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie ja nie wiem gdzie te baby pouciekały... Mała usprawiedliwiona, ale reszta?
    w każdym bądź razie ja uciekam... tak dzisiaj wieczorkiem posiedziałam, bo mąż pojechał na noc na poligon (taki fart, ze bliziutko tym raze4m, więc tylko na jakieś dyżury czy coś tam zajeżdża :) Jutro w domciu za to) a ja nie lubie sama bez niego :((( natomiast już zaczynam usypiać ;P więc może nie bedzie tragedii i szybko zasnę :D Buziaki :************

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze Libra gadasz:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2012, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc Bella. Do jutra!

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny,

BellaRosa, daj spokoj przeciez tutaj nie ma kolejki... a twoj wykres daje nam duza nadzieje, ze i nam sie uda... bo jesli z takim mistycznym zaskoczylo, to i nam moze zaskoczy, nawet szybciej, niz nam sie wydaje...

mauysia, BellaRosa lubią tę wiadomość

‹‹ 334 335 336 337 338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ