plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo tak jak ja...tylko, że zanim się zorganizuję to czasem trwa dłużej;-) Jakoś tak we krwi to mam...test ujemny dla pewności...no i się nie załamałam tylko szkoda tych nadziei wypowiadanych głośno...w kolejnym już podejrzanym cyklu będę ciszej...cisza w eterze, odczekałam chwilę i spadam do swoich zajęć...miłego dnia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2012, 06:47
-
nick nieaktualny
-
klamka wrote:Dzien dobry dziewczyny,
BellaRosa, daj spokoj przeciez tutaj nie ma kolejki... a twoj wykres daje nam duza nadzieje, ze i nam sie uda... bo jesli z takim mistycznym zaskoczylo, to i nam moze zaskoczy, nawet szybciej, niz nam sie wydaje...
Nic dodać, nic ująć -
No i DZIEŃDOBEREK
Witajcie ranne ptaszki Muzarciu, przybij 5 - mamy dziś taką samą temperaturę (u mnie też [spodziewany] spadek, do tego już "odzywa" się podbrzusze).
Ciekawą konwersację miałyście wieczorem, że też mnie ominęła no...
Jedno tylko mi się rzuciło: nawołujemy Tysię i Monisię do powrotu... Wiadomo, że fajnie by było, gdyby znów były megaudzielaczkami na tym forum (szczególnie chodzi o monisię, której ostatnio w ogóle nie widzimy), ale dziewczyny napisały, że to to nakręcanie się spowodowało u nich dół... Więc chyba nie możemy się dziwić, że postanowiły od forum trochę odpocząć. Monisiu, Tysiu, mam nadzieję że nadal nas od czasu do czasu choć czytacie.
pati --> u jak tam wieczorna wizyta u gina?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2012, 07:10
pati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Libra jak dla mnie wcale nie masz za malych skoków, najwazniejsze ze idzie po owulacji do góry temperatura, a ze powoli to nic... bo zdaje sie ze jestes juz po owulce, pewnie na dniach wyznaczy Ci ovufriend owulacje.
dziś mi wyznaczył... na dwa dni przed , więc ręcznie sama przestawiłam i zobaczymy co wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2012, 07:34
-
hejka kobitki....no była i co i w ciąży na 100% nie jestem,no ale to nic mówi się trudno,jednak mam tam gościa w postaci 4 cm torbieli krwotocznej wiec dlatego te bóle brzucha i brak @ przepisał mi castagnus starać się dalej,mam się pojawi u niego w 14 lub 15 dc i zobaczymy czy będzie owulacja czy nie.no a teraz czekać aż @ się pojawi
-
nick nieaktualny
-
pati wrote:hejka kobitki....no była i co i w ciąży na 100% nie jestem,no ale to nic mówi się trudno,jednak mam tam gościa w postaci 4 cm torbieli krwotocznej wiec dlatego te bóle brzucha i brak @ przepisał mi castagnus starać się dalej,mam się pojawi u niego w 14 lub 15 dc i zobaczymy czy będzie owulacja czy nie.no a teraz czekać aż @ się pojawi
nie dał ci żadnych leków na tą torbiel Twój gin? bo ja jak miałam torbiel to od razu leki dostałam...
a tak w ogóle to dzień dobry17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny