X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i poleciała w dół tylko nie pisać proszę, że Wam przykro, bo wtedy dopiero mi się zrobi. Co ma być to będzie i kropka.
    Jak tam dziewczyny....klamka, plemniczka...czekam na temperatury wpisane;-)Będę zaglądać...i idę zatestować...a co!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarciu, ale przynajmniej masz ladna fl:)

ja juz wpisalam moja tempke, chyba pierwsza z naszego watku, bo od razu po zmierzeniu wklepuje na wykres:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak ja...tylko, że zanim się zorganizuję to czasem trwa dłużej;-) Jakoś tak we krwi to mam...test ujemny dla pewności...no i się nie załamałam tylko szkoda tych nadziei wypowiadanych głośno...w kolejnym już podejrzanym cyklu będę ciszej...cisza w eterze, odczekałam chwilę i spadam do swoich zajęć...miłego dnia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2012, 06:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, nadzieje trzeba miec w kazdym cyklu... a po to jestesmy, zeby do siebie wypowiadac je na glos. I mam nadzieje, ze ci sie uda w przyszlym cyklu:)!!!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    Dzien dobry dziewczyny,

BellaRosa, daj spokoj przeciez tutaj nie ma kolejki... a twoj wykres daje nam duza nadzieje, ze i nam sie uda... bo jesli z takim mistycznym zaskoczylo, to i nam moze zaskoczy, nawet szybciej, niz nam sie wydaje...

Nic dodać, nic ująć :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i DZIEŃDOBEREK :)

Witajcie ranne ptaszki :) Muzarciu, przybij 5 - mamy dziś taką samą temperaturę (u mnie też [spodziewany] spadek, do tego już "odzywa" się podbrzusze).

Ciekawą konwersację miałyście wieczorem, że też mnie ominęła no...

Jedno tylko mi się rzuciło: nawołujemy Tysię i Monisię do powrotu... Wiadomo, że fajnie by było, gdyby znów były megaudzielaczkami na tym forum (szczególnie chodzi o monisię, której ostatnio w ogóle nie widzimy), ale dziewczyny napisały, że to to nakręcanie się spowodowało u nich dół... Więc chyba nie możemy się dziwić, że postanowiły od forum trochę odpocząć. Monisiu, Tysiu, mam nadzieję że nadal nas od czasu do czasu choć czytacie.

pati --> u jak tam wieczorna wizyta u gina?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2012, 07:10

pati lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Libra jak dla mnie wcale nie masz za malych skoków, najwazniejsze ze idzie po owulacji do góry temperatura, a ze powoli to nic... bo zdaje sie ze jestes juz po owulce, pewnie na dniach wyznaczy Ci ovufriend owulacje.

dziś mi wyznaczył... na dwa dni przed :), więc ręcznie sama przestawiłam i zobaczymy co wyjdzie ;)

79696c8bc7d62ef04cc930f0bd8add75.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2012, 07:34

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kobitki....no była i co i w ciąży na 100% nie jestem,no ale to nic mówi się trudno,jednak mam tam gościa w postaci 4 cm torbieli krwotocznej wiec dlatego te bóle brzucha i brak @ przepisał mi castagnus starać się dalej,mam się pojawi u niego w 14 lub 15 dc i zobaczymy czy będzie owulacja czy nie.no a teraz czekać aż @ się pojawi

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie staraczki i fasolki:)

przepraszam że nie zaglądam, ale jakoś ostatnio jestem zmęczona życiem:) tak tak, młoda a jednak. muszę odpocząć, poukładać sobie wszystko w życiu..
    buziaczki dla was wszystkich:*

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati, to dobrze, ze poszlas do tego lekarza. Mam nadzieje, ze okres szybko przyjdzie.

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez.ale mysle ze na dniach.moze nawet dzisiaj bo czuje sie na okre.3majcie sie kobitki u ciekam popracowac.do pozniej

• Fedra Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wrote:
    hejka kobitki....no była i co i w ciąży na 100% nie jestem,no ale to nic mówi się trudno,jednak mam tam gościa w postaci 4 cm torbieli krwotocznej wiec dlatego te bóle brzucha i brak @ przepisał mi castagnus starać się dalej,mam się pojawi u niego w 14 lub 15 dc i zobaczymy czy będzie owulacja czy nie.no a teraz czekać aż @ się pojawi

nie dał ci żadnych leków na tą torbiel Twój gin? bo ja jak miałam torbiel to od razu leki dostałam...
    a tak w ogóle to dzień dobry :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i zmykam bo mam dzisiaj sporo nauki :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dora Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!
    Czeka mnie dzis trochę roboty, ale w wolnych chwilach będę zaglądać.
    Dziewczyny czekam na was, ale rozumiem potrzebę samotności.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki :)
    Libra ja na Twoim miejscu nie przestawiałabym owulacji, którą zaznaczył ovu :> wg mnie miał rację, a ja nawet bym się pokusiła ją wyznaczyć jeszcze dzień wcześniej niż ovufriend.

Kasiulek215 lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hohoho wszystkie cholercia zapracowane ;P Nie ma tak! wracac i to już! :D Praca nie zaaaaaaając :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Libra jeszcze raz się przyjrzałam i zdecydowanie nadal obstawiam u Ciebie owulację 11dc. Śluz, szyjka, test dzień wcześniej... nie wiem co Ty tak pognałaś dalej z tym zaznaczeniem :D

mauysia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, ja bym też przychyliła się do tego co mówi Bella... 11 lub 12 dc. Ale to i tak tylko gdybanie, bo dokładną datę owulacji można tylko potwierdzić monitoringiem. Bez tego to tylko domysły...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ona byla 13go dnia cyklu u lekarza, i pecherzyk mial 16mm.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Spalam srednio tej nocy... nie wyspana jestem, ale wstawac trzeba.
    Libra z całą pewnoscią uwazam ze nie powinnas sobie sama przestawiac owulacji... ja tez widze ze ovufriend Ci ją dobrze wyznaczyl...

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 335 336 337 338 339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ