plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieki dziewczyny za wasze wsparcie. Lekarz mnie opieprzyl ze taka zestresowana jestem, ze dziecko przez to tez jest, nerwowo sie ruszalo i koziołkowało. Powiedzial tez ze wedlug niego plamienia są z kosmówki, ale ze to dobrze ze wyplywają, bo gorzej byloby gdyby to tam w srodku sie zbieralo. Ale powiedzial ze to nie zagraza. Postaram sie mu uwierzyc.
I powiem wam po cichutku ze jeszcze mam nadzieje ze miedzy nózkami jednak pojawi sie kikutek
No ale najwazniejsze ze zdrowe dziecko.Selena, Kfjatus, Spero, Ilona, Shagga_80, Rucia, Ola_czeka, jeju, Effcia28, Fedra, Beata, aisa, Blondi22, gadgeta, zbikowa lubią tę wiadomość
-
heh, moze i tak
Ktos mnie pytal o imie, juz dawnoooo temu z mezem mielismy imiona wybrane, mial byc Kornel lub Kornelia. I poki co nie zmienilo siesylwia1985, mauysia, Spero, Ilona, Rucia, Fedra, Beata, aisa, Blondi22, gadgeta, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus, jestem pod wrażeniem Twojego streszczenia dla Ilonki. Jak jeszcze powiesz że pisałaś to z głowy bez notatek to już w ogóle szacun
Kaja, pochwal się przy okazji co robiłaś takiego szybkiego i intensywnego!
Plemniczko, jeszcze raz napiszę że bardzo się cieszę z wyniku Twojej wizyty!!!
Ja chyba sobie zaraz walnę jakiś filmik, bo mam chwilę wolnegoMiłego wieczoru, do jutra!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 21:53
Ilona, Shagga_80, Selena, Effcia28, Fedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczne dzieciątko Plemniczko, i najważniejsze, że zdrowe.
Imiona też mi się podobają. Mam znajomego Kornela i naprawdę super facet z niego, a wg mnie imię ma bardzo duże znaczenie w życiu
Kornelii żadnej nie znam, ale też na pewno będzie super laseczka
Widziałam, że dziewczynom się Henio podobaŁadne imię, mój chrześniaczek tak ma tylko, że mieszka za granicą i mówią do niego Enrico. Ale też ładnie
Ja dla swoich dzieciaczków też mam wybrane. mam nadzieję, że kiedyś będę mogła w końcu je nadać
Buziaki i dobrej nocy :*
Ilona, Shagga_80, Fedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
W poście do Ilony zapomniałam o Shadze i Kubusiu .Mam nadzieję, że mi wybaczą.
U Shaggi ok, tylko oczko jej zachorowało od uderzenia daszkiem od czapki, była u lekarza i dostała leki. Poza tym Kuba Jej gotuje i często zabiera na plac zabaw
Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ilonka a Ty obstawisz u siebie chłopca czy dziewczynkę ?
M chce syna, Wiki siostrę. A mi to obojętne, byle by zdrowe. Ale tak po cichu mysle, ze będzie 2 cora. Bardzo podoba mi sie imię jakie wybrała Rucia i powiem, ze jesli będzie corcia rownież dam jej na imię Pola.Kfjatus, Fedra, Beata, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel