plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieki dziewczyny za wasze wsparcie. Lekarz mnie opieprzyl ze taka zestresowana jestem, ze dziecko przez to tez jest, nerwowo sie ruszalo i koziołkowało. Powiedzial tez ze wedlug niego plamienia są z kosmówki, ale ze to dobrze ze wyplywają, bo gorzej byloby gdyby to tam w srodku sie zbieralo. Ale powiedzial ze to nie zagraza. Postaram sie mu uwierzyc.
I powiem wam po cichutku ze jeszcze mam nadzieje ze miedzy nózkami jednak pojawi sie kikutek
No ale najwazniejsze ze zdrowe dziecko.
Selena, Kfjatus, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ola_czeka, jeju, Effcia28, Fedra, Beata, aisa, Blondi22, nick nieaktualny, zbikowa lubią tę wiadomość
-
heh, moze i tak

Ktos mnie pytal o imie, juz dawnoooo temu z mezem mielismy imiona wybrane, mial byc Kornel lub Kornelia. I poki co nie zmienilo sie
sylwia1985, mauysia, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, Beata, aisa, Blondi22, nick nieaktualny, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus, jestem pod wrażeniem Twojego streszczenia dla Ilonki. Jak jeszcze powiesz że pisałaś to z głowy bez notatek to już w ogóle szacun

Kaja, pochwal się przy okazji co robiłaś takiego szybkiego i intensywnego!
Plemniczko, jeszcze raz napiszę że bardzo się cieszę z wyniku Twojej wizyty!!!
Ja chyba sobie zaraz walnę jakiś filmik, bo mam chwilę wolnego
Miłego wieczoru, do jutra!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 21:53
Ilona, nick nieaktualny, Selena, Effcia28, Fedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyŚliczne dzieciątko Plemniczko, i najważniejsze, że zdrowe.
Imiona też mi się podobają. Mam znajomego Kornela i naprawdę super facet z niego, a wg mnie imię ma bardzo duże znaczenie w życiu
Kornelii żadnej nie znam, ale też na pewno będzie super laseczka
Widziałam, że dziewczynom się Henio podoba
Ładne imię, mój chrześniaczek tak ma tylko, że mieszka za granicą i mówią do niego Enrico. Ale też ładnie 
Ja dla swoich dzieciaczków też mam wybrane. mam nadzieję, że kiedyś będę mogła w końcu je nadać
Buziaki i dobrej nocy :*
Ilona, nick nieaktualny, Fedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
W poście do Ilony zapomniałam o Shadze i Kubusiu .Mam nadzieję, że mi wybaczą.
U Shaggi ok, tylko oczko jej zachorowało od uderzenia daszkiem od czapki, była u lekarza i dostała leki. Poza tym Kuba Jej gotuje i często zabiera na plac zabaw
Ilona, nick nieaktualny, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ilonka a Ty obstawisz u siebie chłopca czy dziewczynkę ?

M chce syna, Wiki siostrę. A mi to obojętne, byle by zdrowe. Ale tak po cichu mysle, ze będzie 2 cora. Bardzo podoba mi sie imię jakie wybrała Rucia i powiem, ze jesli będzie corcia rownież dam jej na imię Pola.
Kfjatus, Fedra, Beata, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel

żeby para była