plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
My już w domu! Chwała bogu...no nie służy mi towarzystwo moich Bab (siostry i mamy)...jak Ona jest na Śląsku u siebie to dzwonimy co kilka dni a jak widzimy się life to zawsze posprzeczamy się...chyba się nie lubimy
A w szczególności Ona mnie...o byle pierdołę obrazi się
No nic...czekałam z niecierpliwością na powrót do domu.
Co poza tym? Od wczoraj leczę to moje oko...i po wykupieniu leków wystraszyłam się,bo okazało się,że to antybiotyk i jeszcze pisze,że lepiej w ciąży nie brać..jako,że pytałam okulistkę o to,czy to bezpieczne (a poza tym Ona bez mojego pytania wiedziała o ciąży,of kors!) to zaczęłam zażywać...dopiero przed chwilą wyczytałam,że w niewielkich ilościach i nie za długo to nie zaszkodzi...i tej wersji będę się trzymała...a dziś już lepiej było z moim okiem
Co jeszcze? Dziś spotkałam się z koleżanką (mieszkającą w miasteczku,co moja Mama) i ustaliłyśmy,że razem złożymy zamówienie w tej aptece,co to ją odkryłam (Ona znała ją wcześniej) no i mega jestem zaskoczona ile zaoszczędzę
Więc może jutro dokonam pierwszych zakupów dla Młodego nr 2
Tyle ode mnie
Plemniczko,czy my tez nie opier.alamy Cię ,żebyś nie denerwowała się tyle? Mam nadzieję,że wreszcie uda się wyluzowaćN o i gratuluję córeczki
Ilona, plemniczka, Fedra, Beata, aisa, Spero, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Kfjatus - szacun za tego postaMasz łeb jak sklep
Plemniczko - lekarz ma rację, żebyś się tak nie denerwowała. Taka najwidoczniej twoja uroda i musisz zaakceptować te plamienia.Może niedługo się skończą.
Shaggi - dobrze, że z okiem lepiejOkulistka musiałaby być ślepa, żeby nie dojrzeć twojego bebzona
Ilona - fajnie, że nie mi jednej podoba się imie Pola
Dziś odpuszczam sobie forum, chcę sprzątnąć przed wyjazdem, popakować jeszcze co trzeba i mieć jutro święty spokój.
Miłego piątku dziewczynki.
Kfjatus, jeju, mauysia, Ilona, plemniczka, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Shagga życzę dużo cierpliwości w kontaktach z rodzinkąFaktycznie z niektórymi jak się człowiek rzadko widzi to pogada chętnie i jest miło i przyjemnie, a jak za długo się widzi to już ma się dosyć.
Ilona zacznij myśleć nad męskim imieniem, bo może się przydać.Ja kiedyś napisałam sobie taka magiczną karteczkę z imionami, trzymam ją w mega tajnym ukryciu - może w końcu się przyda ;P
Rucia szybko wszystko ogarnij, spakuj i przybywaj na forum, w końcu musisz chociaż jakieś ciasto upiec i nas poczęstować, skoro tyle Cię nie będziemauysia, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatuś - szapoba, niezły post
Kaja - tak tak, nie było mnie ale już jestem
Spero - zdradzisz nam te imiona?
Żbikowa Was pozdrawia, wczoraj wieczorem relaksowała się winem a teraz pewnie pije kawę i mobilizuje umysł przed rozmową kwalifikacyjną. Pamiętajcie - o 10:30 ma tu być pospolite ruszenie w trzymaniu kciuków!Kfjatus, Ilona, Fedra, Beata, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Żbikowa Was pozdrawia, wczoraj wieczorem relaksowała się winem a teraz pewnie pije kawę i mobilizuje umysł przed rozmową kwalifikacyjną. Pamiętajcie - o 10:30 ma tu być pospolite ruszenie w trzymaniu kciuków!
Rozumie się!aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Jak to przy piątku
Cisza jak makiem zasiał
a-koczek, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Żbiku będziemy mocno trzymać kciuki, może jak mocno przytrzymamy zdradzi nam w końcu jakieś szczegóły i szczególiki tej nowej pracy
Wiem tylko, że musi przejść testy psychologiczne, "ścieżkę zdrowia", egzamin ze strzelania a w nocy ma jakiś survival w Puszczy Kampinowskiej.mauysia, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Wiem tylko, że musi przejść testy psychologiczne, "ścieżkę zdrowia", egzamin ze strzelania a w nocy ma jakiś survival w Puszczy Kampinowskiej.
Ola_czeka, Kfjatus, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny