X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :) My już w domu! Chwała bogu...no nie służy mi towarzystwo moich Bab (siostry i mamy)...jak Ona jest na Śląsku u siebie to dzwonimy co kilka dni a jak widzimy się life to zawsze posprzeczamy się...chyba się nie lubimy :( A w szczególności Ona mnie...o byle pierdołę obrazi się :( No nic...czekałam z niecierpliwością na powrót do domu.

Co poza tym? Od wczoraj leczę to moje oko...i po wykupieniu leków wystraszyłam się,bo okazało się,że to antybiotyk i jeszcze pisze,że lepiej w ciąży nie brać..jako,że pytałam okulistkę o to,czy to bezpieczne (a poza tym Ona bez mojego pytania wiedziała o ciąży,of kors!) to zaczęłam zażywać...dopiero przed chwilą wyczytałam,że w niewielkich ilościach i nie za długo to nie zaszkodzi...i tej wersji będę się trzymała...a dziś już lepiej było z moim okiem :)

Co jeszcze? Dziś spotkałam się z koleżanką (mieszkającą w miasteczku,co moja Mama) i ustaliłyśmy,że razem złożymy zamówienie w tej aptece,co to ją odkryłam (Ona znała ją wcześniej :P ) no i mega jestem zaskoczona ile zaoszczędzę :D Więc może jutro dokonam pierwszych zakupów dla Młodego nr 2 :)
    Tyle ode mnie :)

Plemniczko,czy my tez nie opier.alamy Cię ,żebyś nie denerwowała się tyle? Mam nadzieję,że wreszcie uda się wyluzować :) N o i gratuluję córeczki :)

Ilona, plemniczka, Fedra, Beata, aisa, Spero, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kfjatus - szacun za tego posta :) Masz łeb jak sklep :)

Plemniczko - lekarz ma rację, żebyś się tak nie denerwowała. Taka najwidoczniej twoja uroda i musisz zaakceptować te plamienia. :) Może niedługo się skończą.

Shaggi - dobrze, że z okiem lepiej :P Okulistka musiałaby być ślepa, żeby nie dojrzeć twojego bebzona ;)

Ilona - fajnie, że nie mi jednej podoba się imie Pola :)

Dziś odpuszczam sobie forum, chcę sprzątnąć przed wyjazdem, popakować jeszcze co trzeba i mieć jutro święty spokój. :)

Miłego piątku dziewczynki.

Kfjatus, jeju, mauysia, Ilona, plemniczka, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Shagga życzę dużo cierpliwości w kontaktach z rodzinką :) Faktycznie z niektórymi jak się człowiek rzadko widzi to pogada chętnie i jest miło i przyjemnie, a jak za długo się widzi to już ma się dosyć.
    Ilona zacznij myśleć nad męskim imieniem, bo może się przydać. :) Ja kiedyś napisałam sobie taka magiczną karteczkę z imionami, trzymam ją w mega tajnym ukryciu - może w końcu się przyda ;P
    Rucia szybko wszystko ogarnij, spakuj i przybywaj na forum, w końcu musisz chociaż jakieś ciasto upiec i nas poczęstować, skoro tyle Cię nie będzie :D

mauysia, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witka.

mauysia, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, nadrobiłam. See you later aligator!

mauysia, Ilona, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou.... jest tu kto?
    Kawę zrobiłam, usiadłam, a tu nie ma żadnych dyskusji :P

Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to przy piątku :) Cisza jak makiem zasiał :P

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Ruciu, Kfjatus, Olu i Muzi :)

Ola_czeka, Rucia, Ilona, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

ale bez przesady, w końcu te co pracują, chyba nie mają każdego piątku wolnego :P

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatuś - szapoba, niezły post :D

Kaja - tak tak, nie było mnie ale już jestem :)

Spero - zdradzisz nam te imiona?

Żbikowa Was pozdrawia, wczoraj wieczorem relaksowała się winem a teraz pewnie pije kawę i mobilizuje umysł przed rozmową kwalifikacyjną. Pamiętajcie - o 10:30 ma tu być pospolite ruszenie w trzymaniu kciuków!

Kfjatus, Ilona, Fedra, Beata, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    te co pracują, chyba nie mają każdego piątku wolnego :P

Musisz wywlekać tu takie brudy?! Musisz się chwalić?!

Ej żart oczywiście.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 08:22

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Żbikowa Was pozdrawia, wczoraj wieczorem relaksowała się winem a teraz pewnie pije kawę i mobilizuje umysł przed rozmową kwalifikacyjną. Pamiętajcie - o 10:30 ma tu być pospolite ruszenie w trzymaniu kciuków!

Rozumie się!

aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku będziemy mocno trzymać kciuki, może jak mocno przytrzymamy zdradzi nam w końcu jakieś szczegóły i szczególiki tej nowej pracy :)

Fedra, Beata, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    ... bo przez cały tydzień laski - w tym oczywiście ja - się w pracy obijają przez to piekielne forum, a w piątek muszą wszystko nadrobić, żeby nie mieć tyłów w pracy! Bleee.

a-koczek, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Żbiku będziemy mocno trzymać kciuki, może jak mocno przytrzymamy zdradzi nam w końcu jakieś szczegóły i szczególiki tej nowej pracy :)

Wiem tylko, że musi przejść testy psychologiczne, "ścieżkę zdrowia", egzamin ze strzelania a w nocy ma jakiś survival w Puszczy Kampinowskiej.

mauysia, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wiem tylko, że musi przejść testy psychologiczne, "ścieżkę zdrowia", egzamin ze strzelania a w nocy ma jakiś survival w Puszczy Kampinowskiej.
    Będzie dobrze, jeśli tylko pod spód włoży swoją szczęśliwą piżamę...

Ola_czeka, Kfjatus, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Kfjatuś nie obraziłaś się nie? Za mój głupi żart? Już lepiej zgłoś mój post!!

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest godzina 8:23 moja dziecina jeszcze śpi, i tak się zastanawiam czy iść sprawdzić czy Ona w ogóle żyje, bo to do niej niepodobne. o.O

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Żbikona już teraz bo o 10:30 to ja będę sprzątać :)

zbikowa lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jest godzina 8:23 moja dziecina jeszcze śpi, i tak się zastanawiam czy iść sprawdzić czy Ona w ogóle żyje, bo to do niej niepodobne. o.O

Idź ją obudź i zapytaj, czy chce jeszcze spać.

a-koczek, Rucia, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3362 3363 3364 3365 3366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ